Náš dátum 7.6.2008. Máte svadbu v rovnakom čase?

Profilova fotka
Ahojte, ma niekto podobne zmyslanie ako ja a moj partner? Este sa vlastne do vsetkeho len pustame, a nemame ani ponatia kde zacat... vlastne asi na Bojnickom zamku?! ...a hostina zeby v Penzione Adam pri Piestanoch?
Odpovedať
1
2
12
Profilova fotka
Ahoj aj my máme rovnaký termín ako vy 7.6.2008, neviem čo myslíš tým rovnaké zmýšľanie? Ten termín, alebo aj miesto svadby, my sme z Banskej Bystrice, tak my budeme mať svadbu niekde tu, ešte nevieme kde, len začínam vybavovať. Presne ako vy, len sa do toho púšťame. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, myslela som ten datum.... Mam z toho zmatok, odkial zacat, a ci mam vlastne dost casu na vsetko.... ved mame len 7 mesaicov?! Tak vela stastia do pripravy, a daj obcas vediet ako Vam to ide.
Odpovedať
Profilova fotka
No už je to len 6 mesiacov, aby som bola presná, ale hádam všetko stihneme. Musím sa rozhýbať, mne aj tak príde že je dosť času, ale keď niektoré dievčatá tu si objednávajú aj rok dopredu tak potom sme trošku pozadu. Ale predstavu mám, už len zrealizovať. Čím ideš začať,no ja asi miestom svadby. Tak zatiaľ pa ;-) :-) Hurááááááááá do príprav. :-D
Odpovedať
ahoj Alenaki, neboj za tych 6 mesiacov to stihate celkom do pohody, aj ked by ste mali zacat cim skôr, lebo veci ktore chcete, mozu byt uz dopredu zajednane, tak aby ste neboli sklamani, ze cosi neni podla vasich predstav. Rozmyslate nad Bojnickym zamkom? Bola som tam pozriet na svadbe koncom septembra, je to podla mna velmi neosobne, obrad trva cca 15 minut a kopec penazi. Maju z toho dobry biznis. Nech vam to vsetko pekne vyjde. :-)
Odpovedať
Ahoj, my mame tiez termin 7.6.2008 a zatial mame isty len termin, faru a saty (teda len moje). Miesto svadobnej hostiny stale este nemame z ich strany 100%-tne potvrdene :( tak len dufam, ze to potvrdia. Ostatne sa chystam vybavovat az po sviatkoch. Takze si verme ze to vsetko postihame! :-) ale ked nad tym tak rozmyslam, co by som pripravovala rok pred svadbou? Ja si myslim, ze to vsetko stihnem za par tyzdnov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte + 1ky :-) na vysvetlenie pridavam, ze takto som to vysvetlovala seximu (teda frajerovi), ze to si lahko zapamata...v strede 6ka, no a potom len pridava 1ku 8-) uvidime casom, co si zapamata, xixi Tiez si myslim, ze sa to zvladnut aj za 2 mesiace, ja som asi podobna povaha jak lenmed (Jun 2008), inak alenaki mrk tam, je nas tam dost, ze niektore veci som na svadbe proste chcela len a len tie a nie ine, tak som zacala vybavovat skor nez teraz..bolo to par veci, ale asi mam teda viac nez vy...aj ked na niektore kocky sa tiez nechytam :-N
Odpovedať
Profilova fotka
babyyyyyyyyyyy halo spime?
Odpovedať
Vsetkym vam prajem krasne posviatky ;-) a stastny bliziaci sa novy rok :-). Za takmer mesiac co som sem pisala, sa nezmenilo takmer nic :-( (teda co sa tyka priprav svadby)... len som sa velmi potesila, ze som zohnala maslovu spodnu bielizen aj s maslovymi pancuskami :-) :-) sa tesim ako male decko. Ked som si zarezervovala maslove saty, tak ma ani nenapadlo, ze co s bieliznou, ale vydychla som si :-). Urcite chcem mat krasnu sexi bielizen s podvazkami :-).ň A kupila som si aj topanocky, krasne, maslove, latkove, vysivane, trblietave. Uplne hrozne sa hodia k satickam, ktore som si vybrala. A chodi sem vobec niekto??? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz to pomaly aj vzdavam :-( teda chodit sem...gratulujem k topankam, tie by som uz tiez chcela mat z krku, len nie vsetko ide tak jak ja chcem :-D a spodne pradlo...fuha, tak to vobec nemam, ale ja budem za bielu a predpokladam ze bez podvazkov, ved by ma slak trafil, keby som mala mat saty aj toto pod nimi (mam take uzsie saty)..takze podvazky necham na pred a po svadobne noci
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej uz je tu takato tema super - akurat som nad tym rozmyslala ze k zaciatku roka by sa zisla aj tema s tymto terminom. takze aj my sme sa rozhodli pre tento krasny termin. svadba bude v bratislave. moc toho este nemame, restiku a kostol ideme vybavit v januari. ale mame oblek a kravatu, material na oznamko aj druhe oznamko v pc. ale po vcerajsku vieme velkosti prstenov a tiez ze ziadne ako chceme nemaju tak si dame vyrobit.
Odpovedať
prosim poradte mi... neviem kedy mam zacat rozmyslat nad kolacmi, DJ-om a pod. Treba si to vsetko uz zacat vybavovat teraz? Ci staci tak 2 mesiace pred tym??? Nechcem stresovat, ale ked si predstavim, ze mame uz len 4 a pol mesiaca... fuuuha... mam pocit, ze nic nevybavujem ale na druhej strane si stale vravim, ze je este cas. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky tak aj my mame tento termín a mi tiez toho vela nemame teda nemame nic okrem terminu a mojich siat. blackrose ja idem vybavovat od buduceho tyzdna cukrarku, Dj, foto a video a osobne si myslim ze je dobre s tym zacat teraz, lebo teraz lutujem ze som sa do toho neobula skor, takto hladam este nejaku restiku drzim palce nech sa nam to podari :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte holky, ja len kratko, napisem viac snad vecer alebo cez vikend, ja mam dja uz asi booknutehood oktobra , z takych tych "dolezitych" veci snad vsetko okrem zakuskov, to by som rada zbuchala do konca januara, len mam teraz moc prace a nemam cas riesit svadbu nejak vo velkom
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby,my mame tiez termin 7.6.2008.Zacali sme to vybavovat po sviatkoch a mame za tie 2 tyzdne uz vsetko dolezite vybavene.Teda restiku, kostol, moje saty, DJ, foto a dnes mame stretnutie s kameramanom.Tesim sa ako blcha.Inak ten čas ide fajn rychlo :-)
Odpovedať
ahojte :) tak ja uz mam aj DJ-a aj fotografa, kameramana mat nebudeme. Bude natacat rodina, tak potom si z toho spravime nejake zostrihy. Neviem preco, ale ja vobec so svadbou nestresujem. Takmer vsetci tu svadbu riesia uz rok do predu. Ja som mala len v novembri saty a termin a teraz az po sviatkoch sme sa s priatelom pustili do ostatneho. Ale aj to co zatial mam som vybavila pomaly za hodinu. Zakusky a tortu si chcem nechat az do februara, lebo priatel je v zahranici a nechcem tortu riesit bez neho. No a obrucky tiez. Jedine co chcem este vybavit co najskor je oblek pre zenicha.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, tak vcera doobeda som tu napisala peknych par riadkov a to padlo, celkom ma to nasralo a nemala som cas sem pisat. Ja osobne nemam pocit ze zo svadby stresujem - ak sa tym mysli riesit veci rok dopredu. Ja som sa volakedy chytala za hlavu, ze tie baby su posahane, co to tak skoro vybavuju a bola som taka aj ja, niektore veci som mala fakt 10-11 mesiacov pred svadbou a to preto, lebo som chcela len 1 salu a 1 fotografa a 1 kostol - bez kompromisov a alternativ, takze preto som si ich bookla skor, lebo niektore sluzby - foto napr. ak chces niekoho dobreho, moze byt aj ten rok dopredu rezervovany...takze tolko na svoju obhajobu...no a postupne som zacala rezervovat veci, ako sluzby, potom saty, a teraz v januari sme vybavili oblek (komplet aj s opaskom a botami - okrem manzetovych gombikov) a obrucky, mala som ist v piatok na skusku popolnocnych ale musim ist na sluzobku, takze to bude buduci tyzden...ale zakusky tiez este nemam :-) Inak pozeram, ze sme tu same BA a okolie (okolie zahrna aj Nitru lucida) teda okrem zakladatelky a katusky26 ktore sa supli na 14.6.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna ked uz niekto vie termin naisto,tak radsej zacne rezervovat dolezite veci hned,naco cakat.Akurat sa bojim,aby do toho za 5 mesiacov nieco strasne neprislo.Mame totiz vyse 80rocne babky.Ale ich navnadujem a oni sa tesia,tak dufam,ze bude vsetko fpoho.Vy nemate take starosti?
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte ja mam o problem menej, dj sa nam sam navrhol, kameraman je znamy akurat fotografa som si uz bookla, inak restiku a kostol vybavime zajtra a tym opadom vsetko dolezite bude ostatne detaily budeme poostupne dokupovat, prstene amme bybrate len ich bud tyzden objedname, zakusky este vobec nerisim, to ma cas.
Odpovedať
Profilova fotka
Droby presne.Neviem naco by som mala uplne vsetko vybavene uz teraz.Co budem potom este 4 mesiace robit,no nie?Ked mi s priatelom tak radi vybavujeme :-p
Odpovedať
Profilova fotka
luci tak tak, pekne skludom a stale je co vybavovat ziadne nahanackya stresy, poznam kocku co teraz stresuje ze nema svad topanky na septembrovu svadbu - podotykam ma ich uz objednane ja este ani neviem ake budem mat a kde ich najdem s mojou popoluskovskou nozkou. kupodivu to aj draheho bavi tak sa vytesujem z neho
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som si myslela,ze to budem asi vybavovat sama a nakoniec ma takmer kazdy clen rodiny aj moj drahy nieco na starosti,takze mi ostali vybavit len saty a oznamka.Mohla by som vybavovat kludne este 1 svadbu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj tak to my vsetko sami, vlastne je to na mne drahy mi robi schvalovaca a sofera :-D co uz mas a co ti este chyba?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame uz salu, kostol, kameru, foto, DJ,moje saty.Zakusky, tortu a vyzdobu vybavuje mamina.Takze uz len oblecko, doplnky, oznamka a obrucky,ktore nam moj poklad da urobit na mieru(samozrejme po mojom schvaleni,on totiz uci zlatnikov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
A ty si na tom ako Droby?
Odpovedať
Chcem sa Vas spytat, ci uz mate svadobne pohare. Pozeram na internet, ale este som nic poriadne nenasla. Kde by som mohla v BA vybehnut a kupit ich? My tiez riesime s priatelom vsetko sami. Len s nejakymi kolacmi na stoly mi pomoze buduca svokra. Mozno je to lepsie, ako kasmoska ked mi vravi, ze jej sa do vsetkeho montuju rodicia aj buduci svokrovci a ma viac problemov si obhajit tu svoju prestavu ako s vybavovanim. lucida a ja obavy tiez trosku mam, ze aby sa do vtedy nic nestalo, ale radsej na to nemyslim. To nestoji za to. Radsej sa tesme a vybavujme. Ved svadbu mame len raz! (poniektore;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa teda tiez chystam mat len 1 svadbu! ;-) Blackrose to myslis tie 2 pre nas?Ja o tom nic neviem.Ale asi hocikde kde predavaju kristal.Ja som z Nitry tak ti neporadim. Inak s tym montovanim je to pravda,mna uz mamina tiez stihla parkrat vytocit :-p
Odpovedať
Profilova fotka
mno njak malo sa nam tu prispieva :-| luci my sme v piatok zajednali restiku dohodli menu, objednali pitie, svokra uz objednala zakusky ja mam vybrane saty, prstienky sa chystame objednavat cim skor, ked budeme mat cas si spolu sadnut za pc, a drahy ma oblek aj koselu, tazke treba nam kostol a detaili a jaja este amme kameramana, fotografa, afrara, dja, oznamenia a toto asi vswetko
Odpovedať
lucida... asi to tak aj urobim. Ja chcem asi aj tak len uplne jednoduche čaše. Ja len malo stresujem, lebo co nenajdem na internete tak neviem kde mam kupit ;). Tak isto aj s oznameniami. Takmer ziadne co som zatial videla sa mne alebo mojmu drahemu nepacia.
Odpovedať
Profilova fotka
balckrose, toto je velky problem internetu, zbytocne je nacnadit sa na njaky obrazok a potom smutit, ze sa to neda zohnat, dopadli sme tak s obruckami, uz sa na obrazky neviazem, case siom si nasla tiez na obrazku a ked som zistila ceny 2000sk tak som zahodila obrazok :-D a budu len jednoduche a sama si ich troska ozdobim.
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme v piatok dohodnut presne menu a asi uz kupime aj oznamenia aby sme mohli pozvaných hostí pomaly zacat navstevovat.Inak dnes sa mi necakane zmenil zivot,volali mi z jednej firmy, ci by som u nich nenastupila od 1.4.,takze som dnes aj dala vypoved v skole,takze sok za sokom....
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?