Kde kúpim v Maďarsku alebo v Rakúsku svadobné šaty?

Profilova fotka
chcela by som kupiť svadobné šaty ale v bratislave su iba drahe salony a ja nechcem požičať ale kupiť a nie je tu moc velky vyber .pocula som že v madarsku maju pekne ale neviem kde popripade v rakusku ale nie niekde daleko. pri hranici..dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Klaudia2, ja som si kúpila svadobné šaty aj keď som si pôvodne chcela najprv požičať, lebo som si myslela, že to bude drahé. Skús sa mrknúť do Fany salonu v BA, tam aj predávajú. Ja som si kúpila síce také jemnejšie za 260eur, ale predaj je myslím do nejakých 400...asi záleží od typu.
Odpovedať
heej, ja som si tam tiež kúpila. Stáli 399 eurášov...peknučké :-), novučké z kolekcie 2012
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj, mam na predaj saty zn, san patrick, model Playa. Boli raz pouzite. Viac foto mam vo Fotoblogu aj v Mojom bazari. Rovnake saty mala aj herecka v seriali Druhy dych - v epizode 1.3. Ak chces, nakukni... Na cene sa mozne dohodnut... Mozno sa ti este nieco z mojho bazaru zide...
Odpovedať
Profilova fotka
Klaudia, v Maďarsku neviem, ale v Rakúsku by si sa asi dobre klepla po vačku a moja skúsenosť s Bratislavou? Ja som si kúpila nové svadobné šaty vo Fany za výbornú cenu-399eur, výber bol veľký., dokonca aj v číslach...prípadne skús.
Odpovedať
Rakusko to zabudni vacsi vyber maju v madarsku v gyori www.vanessa.hu ulica- liszt ferenc utca 40, gyor pondelok - piatok 10-18 sobota 10-12 Na tejto ulici a v okoli je strasne vela svad,salonov a velky vyber. Ved kazdemu sa nieco ine paci a kazdej z nas nieco ine pristane. Saty sa daju pozicat aj kupit. A neexistuju saty ktore by nevedeli prisposobit alebo objednat. Da sa s nimi dohodnut aj na cistiarni. Poradia aj pri hladani zenichocho svad. obleku.. Bola som velmi spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim s @renata72 a @tempika tiez budem mat zo salonu fany.. ..za 399, nove a moje :) a urcite kvalitne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?