Kde kúpim svadobné šaty v Anglicku?

vidím, že je tu veľa cezpoľných a scestovaných nevestičiek, preto vás prosím o radu. na jar plánujeme návštevu švagrinej v Anglicku, tak ma napadlo kúpiť si tam šaty. Vie mi niekto poradiť kam najlepšie ísť? Budem nedaleko Birminghamu.
Odpovedať
najdi si na maggiesottero.com v sekcii "store locator", ci ma nejake obchody naokolo Birminghamu. Maggie ma nadherne saty.
Odpovedať
Skus pozriet az na google.co.uk bridal shops in birmingham, ale do vacsiny svadobnych salonov si treba zarezervovat stretavku na skusku siat, teda aspon ja som sa s tym stretla vo vacsine salonov.. ale maju krasne saty, rozne ceny a aj kompletny service, doplnky,topanky,..usiju na mieru.. oplati sa popozerat :)
Odpovedať
Tak tak ako pise Lucy, bez vopred dohodnutej stretavky sa nikam nedostanes, otocia ta vo dverach. V podstate kupis saty v kazdom salone, zavisi to len od toho ci maju tvoju velkost. Ja ked som zhanala, nikde nemali moju velkost a ak aj hej, tak aj tak boli nutne ich objednat. Priprav sa na to, ze vsade maju L,XL a vacsie velkosti - anglanky su "velke" zeny. Cakanie by nebolo az take strasne, skor ma odradila cena siat. Novsie modely stali asi tolko ako 1/3 nasich vydavkov celej svadby s vysokohorskou prirazkou pre 80ludi. Ja som si kupila saty-kopiu, cez ebay priamo od cinanov. S extra priplatkom za zmenu farby som zaplatila ani nie 6% z origos ceny v salone. A este jedna vec, aj keby si mala stastie, zatial som sa ja osobne nestretla s takym pripadom, ze by neveste dovolili odist so satami hned v ten isty den.
Odpovedať
hej čítala som že sa treba objednať. @zuzulka86 takže myslíš že sú drahé? nechem to prestreliť zase. premýšľala som aj nad tou čínou ale bojím sa toho. niektore baby boli nešťastné z toho čo im nakoniec prišlo...
Odpovedať
Treba sa objednat a potom,ked sa ti saty pacia a nemaju tvoje cislo,tak ich objednaju a usiju na teba a musis chodit na skusky. Pytala som sa v salonoch a povedali mi, ze saty posielaju do Ciny. V Anglicku nesiju takmer nic, je to velmi zriedka,ked najdes nieco cisto usite v Anglicku. Takmer vsetko posielaju do Ciny,alebo podobnych krajin a tam ich potom siju na mieru. Rozdiel je len v kvalite presivania,alebo znacke.materialy su tie iste:)
Odpovedať
Profilova fotka
príď k nám, luckos :-) ... vyskúšaj kvalitné, krásne európske šaty ...
Odpovedať
@luckos tak mne sa zdaju drahe saty okolo 1000 libier co je asi 1250 eur. od cinanov som kupila za 84eur a su este lepsie ako original. original je z niecoho ako organza - tvrda sietka a mne prisli sifonove - tusim sa tak vola ten material, proste jemnucke, lahucke, miesto krciveho umeleho kvietku mam palenu stuhu co vyzera ako skalna ruza. korzet je tak isto vystuzeny ako na originale. ja som spokojna ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?