Kde kúpim svadobné šaty v Poľsku?

Ahojte. Chcem sa spýtať, či mi viete poskytnúť nejaké adresy v Poľsku, kde by som si mohla kúpiť svadobné šaty?Okolie Krakow, Nowý Targ a tak...ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
V Targu je vela dobrych salonov v meste, kde sa daju kupit svadobne saty, neviem ti teraz povedat presnu adresu, lebo sa to tento rok dost pomenilo, ale nie je problem tam najst salon. Pripadne, ak by si chcela cestovat aj do Krosna, jednoznacne odporucam salon IGAR...ta ulica ma komplikovany nazov, ale je to oproti salonu AFrodyta, kde sa mi nepacil pristup predavaciek, ale IGAR je super, da sa to najst aj na nete.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika42 v Krakowe je ulica Dluga a na tej ulici su same salony, je ich neskutocne vela, ja som za cely den nestihla prejst vsetky ;-) obrovsky vyber siat,skvely pristup, odporucam!
Odpovedať
ďakujem vám...a aká je tam približne cena?
Odpovedať
a majú tam aj také väčšie čísla?
Odpovedať
ja som bola s kamaratou nedavno v Katowiciach, tiez tam je kopec salonov kde sa da vybrat. tam kde sme kupili my boli strasne mile, ochotne predavacky... saty sili na mieru takze trebalo prist viackrat, cenu ale neviem salon sa volal Sarah
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika42 no tak to neviem,ci maju vacsie cisla,ja mam velkost 34-36 a vacsina tych siat,ktore som si skusala mali velkost 36-38 a potom,ked si vyberiete, tak vam objednaju nove saty,ktore vam pridu do salonu. ale myslim si,ze urcite maju aj vacsie cisla....ceny su od 400€ do 800€, zalezi od kvality a znacky siat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Môžeš sa zastavit kľudne aj u nás možno ušetriš čas a peniaze :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte zienky!Chcem sa opytat ci neviete kde siju v polsku svadobne saty podla vlastneho vyberu a za dobru cenu?
Odpovedať
@patricias ahoj tak ja ti viem poradiť, napíšem ti IP?
Odpovedať
ak bude taka lasky plna by bolo skvele :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@mis_h Môžem ta aj ja poprosit IP, ze kde v Polsku siju saty podla vlastneho vyberu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?