Vlastné oznámenia

Robili ste si niektorá nevestička oznámenia na svadbu sama? Ja sa akurat pokúšam.. Neviete mi dať nejaký návrh, alebo vzor, ako by to malo vyzerať? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia Nam robila kamaratka. Povedali sme,ze tam chceme nasu fotku, pavie pero a nech nam da nejake navrhy :) a my sme potom uz len vytlacili... zaklad je vediet, ci chces iba text alebo aj foto, na jednu stranu ci otvaracie a potom sa uz fantazii medze nekladu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia ja som robila sama oznamenia, namety som cerpala z googlu, hod si do obrazkov " wedding invitations " a najde ti kopu oznameni... v akom programe ich robis?...ja som robila vo photoshope...tam to ide jedna radost...
Odpovedať
@lucuska11 Ja robím cez open office - kresba... Tak snad mi to pôjde.. Zatiaľ mám 5 návrhov.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@krestankalivia to je nieco ako v ms office skicar ze? no ja som tych navrhov mala strasne vela :D stale som si brala inspiracie z netu a vymyslala nieco nove... tak drzim palce :) sice v nom nie je tolko moznosti ako vo photoshope (da sa stiahnut aj free trial verzia a na 30 dni ju mas zadarmo) ale aj v skicar splni ucel...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.ja som stiahla do mobilu apku s názvom PicsArt.babrala som s nim a teraz už máme skoro hotové oznamka.po prvé to bolo trošku ťažké prísť na to ako funguje,ale teraz už je hračka.môžeš tam dať vlastné fotky,stiahnuté z netu a má aj vlaste pozadia,kresby a všetko možné.len odporúčať viem.veľa šťastia.:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?