Vyrábali ste svadobné oznámenia z vlastných fotiek?

Ahojte nevesticky, chcem sa spytat ake mate skusenosti s vyrobou oznameni z vlastnych fotiek? davali ste sa fotit nejakym odbornikom? a samotna vyroba oznamenia bola doma? a vytlacenie? dakujem za vsetky rady.. mam jasnu predstavu, uz len zrealizovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj...aj ja som sa chcela spytat podobnu otazku :) ides si teda robit oznamenia doma? priatel to chce tak urobit, ze to bude lacnejsie, tak som zvedava, ze ako to dopadne, aka je tvoja predstava, teda ak nie je tajna :-)
Odpovedať
@juanna ja som pomahala jednej mojej kamoske robit oznamka doma a napad som jej tiez pomohla zrealizovat.. urobili sme to v obycajnom worde, tlacili sme u nej v robote na farebnej tlaciarni a vystrihovali ozdobnymi noznicami a vysledok bol perfektny.. takze smelo do toho.. ja budem mat svadbu buduci rok v juli a tiez si budem robit oznamko sama :-)
Odpovedať
@jinx23 ako som uz pisala @juanna len smelo do toho.. vyzera to super.. a naozaj je to omnoho lacnejsie ako oznamka v obchode a koniec koncov aj originalnejsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katmi to mas pravdu ...a je to take, ze si si to sama spravila, tak to aj viac ocenis...ides si robit aj sama table plan a place cards? kedy mas v juli svadbu, ktory den?
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna ahoj my sme mali tiez oznamenie z fotiek mozes pozriet v albume prípravnom. Na dovolenke sme sa davali fotit fotografoci v hoteli a hned ked som tie fotky videla, sme si povedali, ze nam niekedy posluzia na oznamenie :) svadbu sme mali o rok :D dokonca nam to so vsetkym ladilo co sa tyka farby a myslim, ze sa oznamko vydarilo, robil mi ho kamarat, nevedela som v tých programoch ale podla mojho navodu teda presne som si nadiktovala co ako chcem. Dali sme to vytlacit ako fotku vo fotolabe.
Odpovedať
@jinx23 nie.. len oznamka,lebo my mame svadbu malicku... v piatok :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme sa dali nafotit manzelovmu synovi a oznamenie som si spravila sama doma aj sme si to doma tlacili a vyslo to nejakych 25-30centov na kus. Moje oznamenie, ako aj karticky ku stolu a ku kvetom mozete najst v pripravnom albume
Odpovedať
Jeeeeeej kolko reakcii :) no ja mam jasnu predtavu.. na inspiracie chodim na googla http://www.google.sk/search?hl=sk&q=c... mame weimarku, ta nesmie chybat a k tomu aj margaretky, alebo tak :) no uvidim ako sa podari.. chcem si toho robit sama viacej, takze uvidim aky bude vysledok, potom pridat fotos :) drzim palce nevesticky. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna...jeej tak to budete mat pekne foto...my kedze budeme mat svadbu na bojnickom zamku, chceme si spravit teraz na vianoce nejaku peknu fotku pred zamkom a potom priatel chce spravit z toho akoze skicu a tak nejak bude vyzerat nase oznamenie :) uz skusal par veci a mal to urobene za polhodku...jeho take veci bavia, tak sme sa dohodli, ze on bude robit oznamka a tabulu so zasadacim a aj karticky na stol :) samozrejme pod mojim dohladom :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si tiez robili oznamenia z nasich fotiek. Taku krasnu kolaz. Ja som dodala napad, moj manzel zrealizoval (vid svadobny album). Chceli sme to aj dat tlacit doma ale kedze bol papier trochu hrubsi, nepresiel nam tlaciarnou. Tak sme to davali normalne profesionalom vytlacit - aspon sme sa nemuseli babrat vyrezavanim. Ale stale to vyslo lacnejsie ako davat robit cele oznamko! Boli sme max spokojni. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som naše oznámenia robila tiež sama doma, boli s fotkami nášho syna (mám v albume), akože on oznamuje svadbu maminky a ocka x-) Potom tlačiť som to dala vo FaxCopy, lebo papier bol tvrdší, taký ozdobnejší (vizitkový) a doma nám neprešiel cez tlačiareň. Výsledný efekt všetci chválili :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Nevesticky, ja si tiez chcem robit oznamka sama doma a po dlzke,alebo sirke chcem nalepit stuzku a dat tam aj nejaku ozdobu-kamienok,alebo malicku brosnu,alebo pierko..blabla... ake lepidlo treba pouzit? Uz som skusala obycajne a nechava to tam take nepekne cmuhy :-( Myslite,ze mi to ''chyti'' na leskly papier? Diky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si rovnako budem oznamenia urcite robit sama svadbu mame v aprili a ked som pozerala stranky kde ich ponukaju su pomerne drahe navyse ked ich potrebujem okolo 120 kusov pricom cena za kus je 1,7€ tak je to poriadny skrt do rozpoctu skusila som jedno vyzera to super a moje naklady na oznamenia su dohromady aj s tonerom 47 € tak drzim palce
Odpovedať
@murinko60 skús také čo je na textil, alebo aj také silné čo je na kov, malinko iba nech si to nezamažeš.. ;-) držím palčeky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte babeny, poradíte mi prosím? Chceli by sme nejakú zaujímavú fotku na svadobné oznamko, ale neviem koho v Bratislave osloviť, aby nám pár takých nespravil. Zatiaľ čo som pozerala na nete ceny, tak za portréty pýtajú fotografi tak 50 eur a viac za 100 fotiek, ale my ich potrebujeme tak 10, aby sme si mali z čoho vybrať na oznamko a to sa mi tých 50 eur zdá dosť veľa, to nás potom tie oznamká vyjdu pekne draho :-| Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gwendolyn skus popozerat na nejakej zlave dna. my sme takto boli u ivany satanik a spravila nam nadherne fotky
Odpovedať
@majusqa77 vidiš, to ma nenapadlo :) ďakujem za tip ;-)
Odpovedať
@juanna my sme sa dali odfotit (10€ u nasho svadobneho fotografa), oznamko urobila psgrafika za 0,40€/ks na polomatnom tvrdsom papieri a zadna strana je biela. mam to v albume... okrem postovneho ziadne ine poplatky, ani za graficke spracovanie a pod, co si ini pytaju
Odpovedať
@lenosko no, presne niečo také chceme aj my, ale svadobná fotografka je z Beluše, čo mame ešte viac od ruky ako Trenčín :-/ a na zľavách nie je momentálne nič takého, čo by som považovala za cenovo prijateľné :-| Nenapíšeš mi do IP meno toho tvojho fotografa, prosim?
Odpovedať
@gwendolyn nas fotograf je z Novych Zamkov, neviem ci ti to pomoze... :-)
Odpovedať
@lenosko hmm, tak to asi velmi nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gwendolyn teraz je na zlavadna.sk exkluzivne fotenie (za 49€), skus pozriet :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
pripravene vsetko doma, poslane do reklamnej agentury kde nam ich len vytlacili:
Odpovedať
Profilova fotka
@juanna ahoj,mozem ti take oznamenie urobit....ak by si mala zaujem .. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?