Vlastné svadobné oznámenia - program a šablóny

Ahoj, rada by som sa spýtala v akom programe ste si navrhovali vlastné svadobné oznámie a hlavne ako ste vyhľadávali bud šablónu alebo obrázok rôznych kvetoch (ako keby maľovaných), ktoré sú momentálne strašne trendy čo sa týka oznámení. Ďakujem.
Odpovedať
Všetko nájdeš na pintereste. My sme našli obrázky obyčajne na googli, spracovali sme si celé oznámenie v bežnom programe na úpravu fotografii, vytlačili a narezali sami doma.
Odpovedať
@monetta prosím ťa, aký papier ste použili? Aj my si chceme robiť a vraj sa zvyknú používať vizitkové. Nie je to potom hrubé na bežnú tlačiareň? Je lepšie to dať niekde vytlačiť?
Odpovedať
@17alexis máme kvalitnejšiu tlačiareň, manžel na nej tlačí potlače na DVD, papier som kúpila hrubší asi 230 g, biely s jemným vzorom, je fakt, že bežná domáca tlačiareň by ho nevzdala. Riešenie je určite dať si navrhnuté oznámenia vytlačiť a narezať.
Odpovedať
@monetta ďakujem, môj robí v IT firme, tak mu dám za úlohu zistiť ako by to bolo u nich.
Odpovedať
@monetta Vieš mi prosím poradiť pod akými hashtagmi si takéto vzory vyhľadávala? Zadávam hocičo ale vždy mi nájdu odfotené oznámenia....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, Canva je jednoduchá na používanie a má aj veľa vzorov. Ja som si ale našla vzor (obrázok) na Googly a v Canve som si urobila oznámenia, pozvanie k stolu, info kartičku a veľa ďalšieho :)
Odpovedať
@patricia91 Ahoj, pod akým názvom si našla vzor? :)
Odpovedať
@anns7 ja som si navrhovala sama v grafickom programe a dávala tlačiť cez ševt tlačiareň (online, len som poslala súbor správne pripravený na tlač) na hrubší papier a nestálo to veľa. V každom prípade si dávaj dobrý pozor na kvalitu obrázka - ak je nekvalitný a vpisuješ text doň nie vektorovou grafikou, tak bude text mierne rozmazaný a nebude to vyzerať dobre. Hľadaj pod floral background, floral borders a podobne, pozri okrem pinterestu aj na stránkach ako freepik, vecteezy a podobne, tam to býva aj vo vektorovej grafike, ale niektoré veci sú premium a máš asi obmedzený počet stiahnutí za deň. A krásne kvetinové motívy sa dajú nájsť aj na etsy, ale tam si ich musíš kúpiť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata, pokial si chcete oznamenia vyrabat samy, urcite odporucam program Canva. Je velmi user friendly a vysledky su krasne. Viete si rovno vyexportovat tlacove pdfko. Kvetinove motivy zdarma popozerajte na stranke pngtree.com - tu si ich viete stiahnut bez pozadia ako png :) A ak by ste potrebovali pomoct, piste, poradim, alebo vam rada svadobne oznamenia vytvorim :)
Odpovedať
@vanilkovy_kaktus presne z tejto stránky som čerpala aj ja, odporúčam.aj png formát ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte dievčata :-) potrebujem sa opýtať kde by som zohnala kraftovy hnedý papier? ( chcem ho použit na svadobne oznamenia?) dakujem za info
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@m126 @vanilkovy_kaktus och, kto si ma teraz vybrať? :-D Ďakujem za inšpiráciu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?