Skúsenosti s cestovnou kanceláriou Airstop.sk

Profilova fotka
Ahojte, máte prosím Vás nejaké skúsenosti s cestovkou Airstop.sk (Dovolenka, svadobná cesta...)?? Airstop sprostredkúva dovolenky, ktoré majú v ponuke rakúske a nemecké cestovky a my by sme s nimi chceli ísť na svadobnú cestu asi pravdepodobne do Dominikánskej republiky.......ďakujem za Vaše odpovede ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@1608zuzana Ahoj, my chodime cez airstop.cz co by mala byt len ina pobocka. Boli sme s nimi na Maledivach a teno rok v Thajsku a vsetko uplne bez problemov. Ja ich vsade odporucam, komunikacia s nimi je vzdy na velmi dobrej urovni a priamo na mieste pobytu vzdy spokojnost. Chce to ale samozrejme citat aj recenzie na hotely, aby to bolo podla vasich predstav. Drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 Ďakujem ti pekne za odpoved a odporúčenie ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@1608zuzana ahoj, prosim ta leteli ste nakoniec cez nich? ja to riesim práve teraz, tak hladam inf..dakujeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusa9 ahoj áno mali sme booknutu dovolenku cez airstop.sk. Boli sme zaplatiť priamo v BA mali sme cestu okolo...vsetko bez problémov, dokady nám prišli 1-2 týždne pred dovolenkou...delegátka v Dominikánskej republike od Airstopu bola jednoducho úžasná!!!! Kedže ponúkajú zájazdny nemeckých a rakúskych cestoviek majú super ceny v porovnaní so slovenskými. Treba si však čítať recenzie na hotely nielen na ich stránke ale aj na zahraničných weboch...
Odpovedať
Profilova fotka
@nikusa9 my sme išli na svadobnú cestu tiež cez airstop a bolo to úplne bez problémov. Boli sme v Egypte, dokonca sme tam mali aj českých delegátov :-)
Odpovedať
Airstop je úplne super.nemali sme s nimi problém na fuerteventure a teraz sa chystáme s nimi na Maltu .
Odpovedať
Ahoj presne ako to pisu baby, su to vsetky vlastne zajazdy cez rakuske a nemecke cestovky. My ideme s nimi tento rok prvy krat, zrovna na svadobnu :) Ale kolegyna s nimi chodieva pravidelne a je spokojna. My sme boli minuly rok cez konkurenciu reisen.sk Skusenost bola super. Tento rok ale absolutne sklamanie. Uz asi mesiac dokolecka riesime svadobnu cestu, lebo nam uz dvakrat zrusili zajazd a pani nam napriek mojim prosbam odmietla vyhladat nahradu. Apelovala som na nu, ze urcite maju lepsie skusenosti a chapem, ze nemozu zato, ze zajzad zrusila, ale nech nam aspon vyhlada nieco s cim byvaju zakaznici spokojni atd. Dostala som jedinu odpoved, ze stranka je verejna. Tak sme sa obratili na airstop.sk a pani bola veeeelmi ochotna, hladala alternativy. Dufam, ze do tretice zajazd uz nebude zruseny :) Treba si ale napriek tomu pozorne vybrat konkretny hotel/zajazd a urcite odporucam precitat rozlicne recenzie, pomoze to pri vybere ako aj fotky cestovatelov.
Odpovedať
Jaaaj a este jednu vec som zabudla, ze porovnajte si zajazdy cez rakuske CK a slovenske CK. Tie rakuske a nemecke su ovela lacnejsie, aj pri tych istych pobytoch. Takze pre mna jednoznacne ano.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?