Máte skúsenosti so svadobnou cestou na Slovensku?

Ahojte, mate nejaký dobrý tip na svadobnu cestu, tu u nas na Slovensku?? Najlepsie v Tatrách, v prírode. Aj nejaký wellnes. No s rozumnou cenou. Na zlavomate je vela ponuk, ale ani jedno miesto nepoznam...neviem co mam cakat. A nechcem byt sklamana, svadobná cesta je len jeden krat za zivot. Ak mate nejaké skusenosti, alebo ste o nejakmm peknom mieste poculi... dajte vedeiť. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Takze :-) na najprv na kolko dni sa chystate a aky mate vycleneny rozpocet? :-) potom sa bude dat lepsie poradit :-) inak na zlavomaty pozor..nie vsetko co sa tvari ako zlava je zlava...:-)
Odpovedať
Ahoj :-) odporucam hotel bystra ;-) boli sme uz vo vela hoteloch tu na SK, tento je u nas na 1.mieste
Odpovedať
Aculy cim je taký iný ten hotel ? :-)
Odpovedať
Mia91 zatial len tak sondujeme, rozpočet konkrétny nemáme. Rozmýšľame ze keď nenájdeme jedno miesto dáme si takú tour po Slovensku :-) . Na nejakých cca 7 dni.
Odpovedať
@mayka0912 velmi sa mi pacilo ako je zariadeny-sviezo,prijemne, vesele farby-clovek sa tam citi naozaj dobre. Vzdy ked so snubencom hovorime,kde bolo naj jednohlasne sa zhodneme,ze tu :-) .Wellnes je tiez velmi krasny. Pozri si foto na nete ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nám sa zase veľmi páčil Wellness Hotel Chopok,,,,nádherné izby, krb...romantika..:) veľmi milý personál, perfektná strava :) alebo možno pre Vás by bolo lepšie aj čosi "osobnejšie " nejaký rodinný apartmán kde by ste mali súkromie ? inak čo sa týka wellnessu...dúfam že neurazím žiadnu mamičku...ale v poslednej dobe fenomén child-friendly hotelov sa rozmohol až príliš a smeruje to skôr do toho negatívneho hľadiska...nemyslím tým vyhradené priestory ale priamo wellness a bazény, keď sme boli na poslednom pobyte..vo veľkom bazéne samé malé deti s kolesami, krik, dokonca deti v plienkach v bazéne...relax na lehatkách pri bazéne žiadny, vrcholom všetkého bol wellness..kde pobehovali deti v plavkách pričom šlo o bezplavkovú zónu..a mamička s cca 1 ročným bábom si vykročil do sauny, čo už určite nebolo prospešné ani z tej zdravotnej stránky... :-( preto dávajte pozor aj na toto..aby sa romantický a relaxujúci wellness nepremenil na čosi podobné :-|
Odpovedať
Ďakujem dievčatá, dúfam, že niečo nájdeme. Som veľmi nerozhodna, pretože s hotelmi na Slovensku nemám skoro žiadnu skúsenosť a ani wellness. Nechcem teda, aby svadobná cesta dopadla zle.
Odpovedať
Urcite najlepsi wellness je v permone (osobne viac sa mi paci pieris, ktory ma v cene vstup do wellnessu v permone) sú na podbanskom, takze ak mate radi hory, o zábavu mate postarane...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
my sme boli teraz v zime v ubytovaní v Pierise a na wellness v Permone - je to TOP si myslím :) okrem toho tam máš hneď prekrásne Tatry, skanzen v Pribyline a toto by som odporúčala okamžite :) služby boli perfektné, výhľad (z hotelovej izby i z wellnessu) bezkonkurenčný - Kriváň ako na dlani... proste prekrásna zimná relax dovolenka - myslím, že v lete aj perfektná turistika by sa dala poriešiť :) prípadne my sa asi vyberieme na predĺžený víkend do Slovenského raja :) ďalšie, čo môžem odporúčať je Banská Štiavnica - tá je tiež čarovná :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mayka0912 tour po Slovensku je veľmi super nápad :) to je u nás alternatíva č. 2, ak by ten Slovenský raj pre niečo padol :) vedela by som hocikedy postaviť perfektnú poznávačku aj relaxovačku od západu na východ našej krásnej malej krajinky :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?