Mali ste svadbu na Bojnickom zámku?

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či ste niekto mali svadbu na Bojnickom zámku. Našla som ich stránku tu: http://www.bojnicecastle.sk/sobase-sk... kde je cenník. Chcela by som vedieť čo všetko je v cene, čo mi dokážu zariadiť oni a čo si musím alebo by som si mala zaobstarať sama(fotograf, jedlo, výzdoba, hudba, starejší). Sme obaja z PB takže pre nás je tá najvyššia cena. :-| Ďakujem Vám veľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@telkacka tito Ti nezabezpecia nic. cena je len za prenajom zlatej saly na sobas
Odpovedať
MY SME SI U NICH OBJEDNALI PRIESTORY.VSETKO C SI NAPISALA SI MUSIS ZOHNAT SAMA.BOLI SME PREKVAPENZ LEBO CENA JE DOST VZSOKA.
Odpovedať
Ahoj telkacka. Priestory si si vybrala krásne. Odporúčam ti tieto starosti zveriť jednej firme čo to dokáže všetko zariadiť. My sme si vybrali Josip preto, že sme na nich počuli pozitívne ohlasy a majú kompletné služby, takže sa môžem venovať tomu najdôležitejšiemu. Tu je téma o nich: http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... Hádam som pomohla.
Odpovedať
Profilova fotka
Moja kamarátka tam mala svadbu. Ja som bola za družičku :-DDD . Fotografa mali známeho, starejší nebol, ako catering bol Josip. Najväčšia show bola, že čašníci boli v dobových kostýmoch. Všetko na úrovni. Ako tu už bolo spomenuté, najlepšie bude, keď to zveríš nejakej firme. Tá sa ti o to postará.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja prave riesim toto. nie je to presne na zamku ale vyzera to krasne: eventbojnice
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?