Stĺpová sieň na Bojnickom zámku - svadobna hostina

Profilova fotka
Ahojte, mal niekto z Vas svadbu v stlpovej sieni na Bojnickom zamku? Alebo boli ste tam na nejakej svadbe? Ta sien sa mi paci viac ako Hunadyho sala a dost ma zaujima ako to tam moze vyzerat a ci nie je problem s chladnom alebo s akustikou.
Odpovedať
ahoj ako vidim, tak zatial nemas odpoved ako vidim asi ta sala nie je az taka oblubena na oslavy..tiez som nad nou romyslala a zaujimal by ma nejaky nazor...
Odpovedať
Profilova fotka
@leapd Ahoj, tak ja som volala do zamku ale nepotesili ma. Je tam hrozne mala kapacita ludi, myslim, ze tam nemozu dokonca ani byt stoly, takze to odporucaju na cocktail hour pred hostinou a stoji to teda dost velke peniaze. Nepamatam si presnu cenu ale bolo to dost.
Odpovedať
no to nie je bohvieco..na nete maju, ze sa tam zmesti max 60 ludi a cena je 200 € na den + naklady...dakujem Ti kazdopadne za info :-) Drzim palce pri najdenych vhodnych priestorov, teraz si vela chvalia Slaviu..Mne co sa paci je tiez svadobny stan co postavia hned za zamkom v arealy sokoliarov len som nikde nenasla kolko to stoji :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?