Kto bude mať hostinu na Bojnickom zámku?

Profilova fotka
Ahojte! Najde sa tu niekto, kto sa bude veselit na Bojnickom zamku? Ak ano ako ste na tom s pripravami? Organizujete si svadbu same alebo mate na to nejaku agenturu? Na co si davat pozor?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my tiez v septembri v Bojniciach, ale nie na zamku :)
Odpovedať
Profilova fotka
A ktory september, ak sa smiem spytat? A kde v Bojniciach budete mat sobas?:):)
Odpovedať
Profilova fotka
29 :) a chceme len na urade, 332€ za zamok sa mi zda troska veeela :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som chcela tento datum, velmi sa mi pacil. Ale priatel chcel skor, tak som sa nechala ukecat. A svadba na zamku nebol moj napad ale priatelov. Vraj ked sa uz ide zenit tak len na zamku:). My budeme mat svadobny obrad ale v kostole a az hostina bude potom na zamku.
Odpovedať
@monika3011 ahoj monika3011, hladam nejake prispevky o svadbe na zamku alebo v kastieli. rozhodli ste sa pre svadbu na bojnickom zamku? ako ste na tom s pripravami? kolko budete mat ludi a aky je asi rozpocet? vedela by si mi k tomu poslat blizsie info? velmi by mi to pomohlo, dakujem! ja si akurat zacinam robit prieskum o roznych miestach a moznostiach, pozeram referencie. svadbu chceme niekedy na jar buduci rok, zatial nemame presny termin.
Odpovedať
Profilova fotka
@sienna77 Ahoj, ano budeme mat hostinu na Bojnickom zamku v Hunadyho sale. Tym, ze sme v zahranici nemali sme moznost ist si popozerat nejake kastiele a zistit, ci by sa nam nieco nepozdavalo mozno viac. Jedine nad cim sme este uvazovali bol kastiel v Mosovciach, kedze ja som z Martina a ten kastiel ako tak poznam, ale moj snubenec tam nikdy nebol. A kedze Bojnicky zamok je nam znamy, hlavne teda mojmu snubencovi, ktory tam vyrastal, tak sme sa v konecnom dosledku rozhodli pre Bojnice. Taktiez som pocula, ze v Cechach su velmi pekne miesta na sobas a urcite aj ine kastiele, prip. zamky na Slovensku, len zavisi od toho ako daleko si ochotna cestovat. Ale bola som sa asi pred dvoma tyzdnami pozriet v Bojniciach, ked som bola na SR, ze ktora je to konkretne ta Hunadyho sala, pretoze som to nevedela a vyzera naozaj nadherne. Viac info Ti poslem do IP, len teraz uz musim ist. Prajem Veselu Velku noc!
Odpovedať
@monika3011 ahoj monika, to by bolo super, ak by si mi vedala poslat blizsie info do posty. mate uz cenovu ponuku? kto vam bude zabezpecovat catering a ostatne veci? a kolko budete mat ludi?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@monika3011 ahoj Monika, mozem sa spytat , kto Vam bude robit catering? dakujem
Odpovedať
@sienna77 ahoj som na tom s tym ze si idem robit priskum podobne. Zistila si nieco zaujimave ja planujem svadbu az v 2014 takze urcite ziaden datum nevyfuknem :) dakujem za tipy :)))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@loptosko ahoj, uz mame zajednane priestory - kastiel v Oponiciach. je tam prekrasne! a presne tak, ako to vyzera na fotkach, je to aj v skutocnosti. pre mna bolo dolezite, aby sa vsetko zmestilo do jednej miestnosti - stoly aj tanecny parket - a to je pri vacsom pocte na zamkoch ci kastieloch problem. nechcela som oddelene miestnosti, uz som take svadby zazila a pripadalo mi to, ze sa lusia prilis separovali. V Oponiciach je nadherna velka sala, aj park okolo kastiela je uzasny. svadbu budeme mat na jar, tak verim, ze bude priroda pekne rozkvitnuta. zalezi ale od toho, co hladas. a v akom regione.
Odpovedať
Profilova fotka
@sienna77 pocula som, ze v Oponiciach je nadherne. Urcite nebudete lutovat!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hviezdicka007 a kedy planujete svadbu?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@hviezdicka007 15. 09. mame svadbu aj my. Ak to budete mat na zamku, tak sa mozno aj stretneme:).
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@hviezdicka007 tesim sa na rodinu a priatelov. My uz sme zosobaseni, takze predpokladam, ze nic velke sa nezmeni, len chceme mat aj cirkevny obrad a samozrejme tam chceme mat vsetkych, ktorych mame radi.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, potrebujem poradit. Ked je uz vybraty termin svadby a chceme ho rezervovat na Bojnickom zamku - chceme tam sobas, tak je to mozne az od buduceho roku? Termin svadby je v juni a e-mailom nam odkazali, ze rezervacie na rok 2014 budu robit az od oktobra. Mate aj vy taku skusenost? Bez terminu sobasa sa nic neda dalej riesit :-(
Odpovedať
@monika3011 My sme mali na Bojnickom zámku svadbu komplet túto sobotu, od ceremónie až po hostinu. Mali sme 38 ľudí, takže Huňadyho sála bola aj dosť veľká, preto sme si rezervovali dve klubovne aj s terasou (tá terasa - viď hradný múr - bola úplne super, lebo nám vyšlo počasie). V jednej klubovni sa jedlo, v tej druhej s výstupom na terasu zas tancovalo. Na obrade sme mali harfu, našej agentúre (Impuls) sa podarilo presvedčiť matriku aby upustili od svojho zažitého programu, aj keď sa spočiatku bránili :) Vybavovali sme všetko 6 mesiacov vopred, a už sme mali termín len o 17:30 a aj to o dva mesiace neskôr než sme chceli (chceli sme júl, nakoniec sme mali 7 september). Vybavovali sme zo zahraničia (teraz sme v Brne), takže sme všetko nechali na agentúre (vďaka bohu, neviem si predstaviť, ako by sme riešili všetko sami). Odporučili nám excelentný katering - pána Košeckého z Prievidze, no lepší nemôže existovať. Pozri si môj fotoalbum, dosť som tam napísala o svadbe aj o službách. Ak by si potrebovala viac info, daj vedieť!
Odpovedať
Profilova fotka
@taenia my uz mame rok po svadbe, ale kazdopadne dakujem velmi pekne. Som rada, ze sa vam pacilo. :)
Odpovedať
Hehe, no vidíš :) A ja čítam že 2013 :) Ako to nakoniec dopadlo?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?