Svadobná kytica z umelých kvetov - názory

Ahojte nevestičky.Chcem sa opýtať či môže mať nevesta kyticu z umelých kvetov.Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Môže, je to predsa jej svadba. Ja, budem mať umelú kyticu, na nerozoznanie od živej. Vlastne ja som si stále myslela, že kytice sú umelé, nikdy som inú nechcela
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, môžeš mať aj z umelých, je to tvoje rozhodnutie, ja by som naopak z umelých nechcela, tá vôňa, farby kvetov a celkovo, to je proste krása, nikto tiež netvrdí, že kytica musí byť veľká a drahá, ale skrátka živé sú živé, toľko môj názor :-)
Odpovedať
Tiez si myslim ze je to len na tebe :) Ja mam napriklad vyzdobu z umelych kvetin, na nerozoznanie od zivych, kedze mi je luto tolkych zivych kvetin a potom sa to vyhodi....a kyticu budem mat zo zivych. Ale ako vravim, je to tvoja svadba - tvoje pravidla :)
Odpovedať
Ďakujem vám velmi pekne za typy.
Odpovedať
podla mna moze, no ja by som aspon taku asi nechcela. uz som videla umele svadobne kytice, no nepacili sa mi. na prvy pohlad vyzerali proste cudne. radsej investovat do zivych kvietkov
Odpovedať
Ja som mala umelú, ale nik ani netusil, že je umelá 😂vyzerá fantasticky na nerozoznanie od živej. Treba nájsť kvalitné "kvety" nie kvalitu Made in china 😂
Odpovedať
Ak vyzerá ako živá, prečo nie? Aspoň Ti nezvädne. Ja som moje ruže vysušila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a preco nechces mat zo zivych? mas na to nejaky extra dovod?
Odpovedať
@emkiria087 veľmi sa mi páčila tu na bazoší umelá ale nakoniec som sa rozhodla pre živú alebo kombináciu,uvidím nechala som to na kvetinárku čo bude lepšie záleží aj z akých kvetov to bude.
Odpovedať
@nathalie1111 presne tak, moja je tiež na nerozoznanie, ide o kvalitu kvetov :-)
Odpovedať
@adel333 ako florista ti rozhodne odporúčam kyticu zo živých kvetov, tým sa nič nevyrovná. Ozaj kvalitné umelé kvety, ktoré vyzerajú ako skutočné sú mnohokrát drahšie ako živé a stále je to len napodobenina bez vône a okrem toho je to len ďalší zbytočný plast, ktorý zaťažuje prírodu.
Odpovedať
@nathalie1111 mohla by si prosím ťa pridať fotku tvojej kytice, rád by som sa na vlastné oči presvedčil či skutočne vyzerá ako živá? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ammi no neviem či vyzerá ako živá,ale mne sa veľmi páčila ale nakoniec som z toho upustila aspom ma inšpirovala
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala tiež umelú kyticu. Pridávam foto.
Odpovedať
Já nakoniec zo živých kvetov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?