Svadobná kytica zo živých alebo umelých kvetov?

Ahojte,svadobna kytica pre nevestu ma bit zo zivych alebo umelych kvetov?Ake by bolo lepsie a praktickejsie,alebo co by ste zvolili vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina6s ja som chcela látkovu kytičku ,ale nakoniec som zvolila kyticu z ruží. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina6s ja som sice osoba prakticka a kreativna ale mala som tu moznost si kyticu vyrobit predtym nez sa budeme brat - kupila som si zive kvety take ake sa mi pacia a taktiez som si kupila aj umele alebo tzv latkovu kyticu. Zive kvety su tazsie ale ovela krajsie vyzerali na fotke alebo aj zrkadle ked som si obliekla svoje svadobne saty - latkova to tak nevystihla. Zivu kyticu som si spravila z lallii a ruzi spolu s gypsomilkou a latkovu som v takejto kombinacii nedokazala najst. Ziva kytica je ovela tazsia na nosenie, cize musis spravit rozhodnutie ci podstupis krasu pred praktickostou alebo praktickost pred krasou. Dufam ze ti to pomohlo. :-)
Odpovedať
Neviem co by bolo lepsie,ale vraj ziva kytica dlho nevydrzi.A ani neviem aku kyticu si dat spravit.Pacia sa mi biele kaly s bielymi ruzickami.Mame aj take oznamenky,aj vyzdobu.Tak aby sa ladila aj kytica.
Odpovedať
Profilova fotka
Kaly sú kvietky,ktoré vydržia dosť dlho
Odpovedať
ja som mala kyticu zo živých kvetov, vôbec mi nevadilo že bola ťažšia, nemám každý deň možnosť držať v rukách takú krásu ;-) a nechala som si ju usušiť... podľa môjho názoru, nevesta by mala mať živé kvietky, ale každý má iný vkus ;-)
Odpovedať
@katarina6s jasné , že živá kytica má obmedzenú životnosť, len čo po svadbe s tou umelou? lapač prachu sa z nej stane z môjho pohľadu a sú živé kvietky, ktoré vydržia pomerne dlho, treba len vyberať.... ja určite budem voliť živé kvety, nielen v kytici, ale aj vo výzdobe...
Odpovedať
ja som mala kyticu zo zivych kvetov, rovnako aj vyzdoba bola zo zivych kvetov - umele kvety sa mi nepacia. moja kytica priniesla stastie mojej sesternici - nechala si ju ususit a minuly rok mali svadbu
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina6s samozrejme záleží len na vás. Živé kvety budú vždy živé ale dajú sa kytice urobiť aj z umelých kvetov tak aby vedeli vyraziť dych ;) v dnešnej dobe už si na kvet veľa krát musíte siahnuť aby ste sa presvedčili či je živí alebo umelý. Niektoré nevesty si u mňa dávajú robiť dokonca kytice z brošní, ktoré im priniesli svadobny hostia. Každý tak prispel ku kytici svojim darom a nevesty majú pekný,, suvenír,, ;)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka
Jednoznacne by svadobna kytica mala byt zo zivych kvetin :-) Tie su krajsie a aj to krajsie vyzera
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala zo zivych kvetov ale mala som povodne v plane mat satenovu.Alw manzel povedal.ze sa mu to nepaci a predsa sa berieme len raz v zivote. (dufam). A dobre povedal,pretoze ked je kytica zo zivych kvetov je to vidiet,hoci nevravim ze ine niesu pekne.Kazda ma iny nazor a vkus. ;-)
Odpovedať
mám na predaj kyticu zo stabilizovaných kvetov ak by ste mali záujem, pozrite moj bazár :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Žive sú živé, ale ak si na tom nepotrpíte, tak lacnejšie riešenie sú umelé. Ale dala by som si záležať na tom, aby nevyzerali úplne ako umelé :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja som mala kyticku zo zivych kal, velmi som po nej tuzila, no po svadbe vydrzala asi tak dva dni a potom doslova zhnila... bolo mi to trochu luto. mala som na dekoraciu stolov kupene umele kaly a musim povedat ze vyzerali velmi dobre, z niektorych som spravila dalsie kyticky ktore som bud darovala alebo predala, keby ma to napadlo skor, vyuzila by som takuto umelu kyticu na fotenie pred svadbou a nemusela stresovat so zivou,pretoze kvoli tomu som si ju brala uz den vopred a mozno aj preto mi vydrzala kratko (na foto umela kyticka)
Odpovedať
@katarina6s kytica pre nevestu by mala byt urcite zo zivych kvetin! Neviem si predstavit ze by som si mala dat vyrobit umelu, jednoznacne budem mat aj ja zo zivych kvetin moju kyticku, ak sa raz k tomu dopracujeme:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarina6s ja som mala kombináciu ruže a slnečnice, kytica mi vydržala úplne krásna do štvrtku, kým sme odišli na svadobnú cestu (fotenie sme mali tiež až v pondelok po svadbe a vtedy ešte fungovalo a pierko pre ženícha) :-) čo sa týka komplet výzdoby - mali sme kombináciu bielych chryzantémok a malých červených gerbier v zaváraninových fľašiach (bolo 8 takých improvizovaných vážičiek) a aj tie vydržali čerstvé a pekné celý týždeň cenu sme mali síce po známosti, ale komplet výzdoba aj s mojou kyticou aj s aranžovaním nás vyšli na cca 200 €, čo vôbec nebolo veľa, takže ja by som živé kvety určite nemenila za nič na svete :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
ahoj, ja som stále tvrdila že živá kytica proste jednoducho musí byť, umelá v žiadnom prípade a látková už vobec nie. Keďže sme sa išli v piatok deň pred svadbou fotiť tak v piatok som mala mať umelú kyticu a v sobotu živú. Povedala som si ok super budem mať dve kytice, umelú si nechám a živú dám usušiť. Zhodou okolností som bola vo štvrtok v kvetinárstve a ukázali mi moju kyticu, skoro som odpadla, nemala som slov bola nádherná a kým som sa jej nedotkla tak som nevedela že je umelá. Hneď ako som ju zbadala povedala som si že si nechám umelú, živú mi netreba (vraj by vydržala iba 6 hodin :( ). nemam foto zo svadby ale bola padava z orchidei. tak veľmi ako som umelú kyticu odmietala tak som ju v momente prijala a som spkojná, a všetci ju chválili.
Odpovedať
@zuzu108 mala si krasnu kytice. Ruze a tak isto aj slnecnice zboznujem ;-)
Odpovedať
Ja budem asi jedina nevesta s umelou 😂 ale viets co? vobec ale vobec ma to netrapi...Zo zivej by som mohla mat alergiu, cervene oci, atd. ( som alergicka na pel) Za dalsie mne je straaaasne luto tych kvietkov lebo zvadnu 🙁 Kytica je tazsia, aj drahsia a lapac prachu z tej umelej nebude proste ju vyhodim, niekomu podarujem a hotovo... Pre mna kytica neznamena tolko aby som do nej investovala viac peniazkov, a plus dalsie faktory 😊 Kazdy nech si svoju svadbu robi taku po akej tuzi 👍🏻 nikde nie je na to zakon co sa musi a co nie. Na nic. Takze si to sprav ako len a len ty chces nie ako chcu ostatne nevesty 😊 Ty ju budes drzat v rukach, ty ju budes hadzat, ty budes mat fotky s nou...okrem toho faktom stale ostava ze totalne uplne vobec nikto si tu kyticu pametat nebude a do dalsieho dna na nu aj zabudnu ak nie skor 😂
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som mala umelú, sama som si robila, darovala som ju družičke ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tyhle jsou umělé..... http://www.fler.cz/zbozi?ucat=187754
Odpovedať
Profilova fotka
presne tak, spravi si svadbu podla seba a nie ako sa to "musi" alebo "ako by to malo byt"--- ja asi nebudem mat zivu, mne je luto dat nenormalne vela penazi za zive kvety, ktore chudatka aj tak odkvecnu... a videla som plno krasnych umelych kytic, ktore by si ani nerozoznala... aj tu ich je par :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja som raz bola s tetou u jej kamošky na návšteve a vsimla som si že vo vitríne mala krásnu kyticu z penovich kvietkov a bola kraaasna ..... mne je tiež ľúto zivich kvetov a chcela som aby mi kytica vydržala na pamiatku .... moja je z penovich slnecnic a dodnes mi vo vitríne pripomína nás deň D ....:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?