Svadobná kytica z poľných kvetov. Poraďte

Máte nejake inšpirácie (skúsenosti) na kyticu z poľných kvetov? Chcela by som jednoduchu,ale zaujimavu kyticku.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja budem mat živú a jednoduchú kyticu no nie z poľných kvetov ale iba 8 kali si dam zviazať...
Odpovedať
No ja som tiež chcela takú.... nakoniec som mala takúto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... pozri aj moje inšpirácie, mám tam zopár poľných kztičiek :-D http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
ahojte dakujem za inspiracie, vcera som bola v kvetinarstve, buduci tyzden sa mam stretnut s kvetinarkou opat a povie ake kvetinky je schopna zohnat:))))) Budem mat modre saty, tak som chcela kvetinky do modra.
Odpovedať
Profilova fotka
A prečo si nezoženieš niekoho kto vie aranžovať aby si si nazbierala kvety na lúke?Ináč vauuuu.Aj ja som nad tým rozmýšľala,ale odhovorili ma od toho.
Odpovedať
to je dobry napad, ale snad mi nieco kvetinarka vymysli a zozenie:)))).
Odpovedať
Profilova fotka
Ale za to bude pýtať koľko?Máš na albumoch toooooooooľko kytíc a ty sa bojíš že niečo nevymyslíš.Je teplo hor sa na prechadzku a skús porozmýšľať. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
modre saty? tak k takemu gycu neviem ake kvety by boli najlepsie....
Odpovedať
Profilova fotka
sklenka a už si tie šaty videla že to komentuješ? ]-(
Odpovedať
@ajab nie som odbornik na to, co zrovna kvitne...ale sikovna kvetinarka by ti mohla poradit...urcite nieco vymyslis...pokukaj do albumov, ak mas cas...napr. aj do mojho...vola sa "pre bodku" pred nejakym rockom som bola so svojou kamoskou v jednom salone...ked som don vkrocila, padli mi do oka belase saty...pani si myslela, ze ja som nevesta...smola...ale tak velmi chcela vidiet tie saty na mne, ze som sa pred odchodom do nich obliekla...boli krasne a sadli mi ako ritulka na serbel... :-) boli prekrasne...verim, ze aj tie tvoje su tak krasne a ze sa v nich budes citit fajn... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sklenka mi normálne tlak dvihla... ]-(
Odpovedať
ja som si aj vybrala, len musim prebrat s kvetinarkou, co prave kvitne....ale vybrat si urcite vyberiem. Saty su pekne, nie su to klasicke svadobne, lebo v nich musim urobit miesto aj pre nas pokladik, ale som spokojna. Dakujem dievcata, potom prilozim fotky kyticky aj siat:)))))
Odpovedať
ajab - ja som chcela pestru a roznorodu kyticu (ved kuk do albumu) a boli tam aj lucne kvety. len som ti chcela napisat, ze som tam mala aj modro-fialove hrachory, od ktorych ale odhovaram, lebo po 2 hodinach fotenia som ich este pred obradom z kytice obtrhavala, co uz boli zvadnute...
Odpovedať
Článok sa načítava...
eli krasna kyticka a aj nevesta, pripajam sa ku gratulaciam:))))) Vdaka za radu...:)
Odpovedať
ajab ja som mala predstavu o kytici uplne jasnu, ale bola som v kvetinarstve len tak ze idem okolo a kvetinarka super, robila som dve kytice jednu cisto z polnych kvetin, bola krasna, ale druha bola z malych ruzi poprepletana polnymi kvetmi, bola to taka malinka kyticka akurat do ruky, no krajsej som nevidela. Myslim si ze urcite vymysli tvoja kvetinarka nieco co bude uplne uzasne a bude ladit len a len k tebe. Ja som nechala obrazky tak a povedala som ake kvety by mali byt a nechala som to na nu a dufam, ze bude uplne vau :-)
Odpovedať
zaeloth aku kyticku si si nechala urobit? Tu co mas v albume? Naozaj je vela moznosti aku kyticku si vybrat.......takze toho, ze budem bez krasnej kyticky sa nebojim:)
Odpovedať
nie nie tu som zrusila a povedala som ze tam chcem mat ruze snehovo biele a take vseliake kvietky a nech svojej fantazii nekladze medze :-) Tak uvidim az v den svadby vlastne aka bude tak som v ocakavani co prinesie moje milovane :-) Inak polne kvietky sa musia preparovat a specialne kropit takymi roztokmi aby nevedli, to mi vravela moja kvetinarka a ak sa smiem spytat ake modre saty budes mat?
Odpovedať
@zaeloth - presne tak som to aj ja nechala na "moju" kvetinarku a bola som velmi milo prekvapena (mozno 2.krat by som ju chcela mat este trochu mensiu, lebo - ono sa to nezda - ale bola dost tazka) @dik ajab
Odpovedať
@eleni nadherna kyticka... :-) ja take tiez rada
Odpovedať
zaeloth- saty budu svetlucko modre, z dvoch druhov latky,vrch z latky (neviem ako sa vola) vyzera ako cipka,ale je taka elasticka a spodna cast bude zo satenu. Pod prsiami mam latku prekrizenu.......tazko sa mi to opisuje, no vyzeraju pekne, povodne neboli tehotenske, no krajcirka ich tak pekne upravila, ze v nich nebudem ako balon a to uz taham 7. mesiac:))))) Este mi ich upravuje, ale este ma dva tyzdne k dobru, tak to snad stihne.
Odpovedať
Urcite budes krasna nevesta :-) Neboj sa vsetko sa stihne :-) Ja som zvedava na tu moju kyticu a podobne len v mensom som dala urobit mojim 3 druzickam tak som plna ocakavania ake to bude :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, vsimni moju kyticu v albume...
Odpovedať
ahojte, aj ja si myslim, ze este dva tyzdne je na vsetko dostatok casu. Snehulienka krasna kyticka. Som zvedava aku mne vykuzli kvetinarka, lebo dnes som sa s nou dohodla, ze to necham na nu:))))) Este otazocka: Kolko Vas priblizne vysla kyticka?
Odpovedať
jasne - snehulienka - tvoja kyticka mi bola inspiraciou 8-) moja stala aj s pierkom 1200
Odpovedať
Profilova fotka
babizne, 500sk ma to stalo...!!! :-) :-o
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@snehulienka Úžasná kytička...keby som aj ja v KE niekoho zohnala, kto mi urobí takúto: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/alo... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nsoci jej, my sme pisali v 2007 do tej istej temy
Odpovedať
Profilova fotka
@alohim a neuveris ze stala 500sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?