Veľká či malá svadba. Aké máte skúsenosti?

Ahojte. Kedze sa tu pise vsetko co suvisi so svadbou...zaujimal by ma vas nazor prip. skusenosti s velkou al uplne malou svadbou...tesim sa prispevky..pa :-)
Odpovedať
Stredna svadba :-) :-D Myslim, ze zalezi len a len od Vas, aku svadbu chcete mat. Ci chcete investovat a pozvat viac hosti, alebo chcete peniazky vyuzit inak.To zalezi od viacerych faktorov....ake ste povahy, ako sa vam to paci, kolko mate financiii, ake podmienky.....ja osobne poznam holku, ktora mala mini svadbu len s najblizsou rodinou, bol obrad a potom posedenie v restike. O deviatej vecer skoncili. A bola spokojna.
Odpovedať
no ja by ysyom asi nebola spokojna s takou svadbou ja by som chcela velku svadbu mame velku rodinu a chcela by som tam vsetkych /vsetci sa casto stretavame :-)/ tak svadba az do rana bieleho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ahoj smejka, no mojou túžbou vždy bolo mať veľkú svadbu...a pomaly sa mi ten sen začne plniť, tak sa veľmi, veľmi teším...nehovorím, že malé svadby sú nie pekné,alebo nie zaujímavé, viem aj o takých prípadoch kde mali pár ľudí a svadba mala úžasný priebeh aj čo sa zábavy týka, hlavné je mať tam tých správnych ľudí a je to... ;-) krásne prípravy a nádhernú svadbu všetkým prajem, či už v menšom alebo väčšom kruhu najbližších, známych a kamarátov..
Odpovedať
Slniečko, presne takú svadbu budem mať aj ja. A úplne mi to stačí. Akurát, že ja tam budem mať ešte dve kamošky a môj drahý dvoch kamošov. Kvietoček jasné keď máš s celou rodinou super vzťahy tak je to iné. Ale u nás to tak nie je a pri pomyslení na to, že by som musela pozývať niekoho koho v podstate ani nepoznám (vidím ich max. 1x do roka) a už vôbec ich nemusím, sa mi robí blbě. Ale zasa mať takú poriadnu velikú svadbu s ľudmi ktorých máš rada musí byť super.
Odpovedať
Profilova fotka
Smejka, ja som tuším na malej svadbe ešte ani nebola. ;-) A to som ich už absolvovala požehnane. Všetky boli veľmi pekné. Keďže aj ja aj môj nastávajúci máme veľkú rodinku a veľmi veľa kamarátov bez ktorých to jednoducho nejde, tak budeme mať veľkú svadbu. Už sa na nich všetkých veľmi teším. Je to veľká zábava, hlavne, keď sa zíde dobrá partia. Jedine neviem, či budem stíhať so všetkými tancovať. :-| mala by som začať športovať ;-)
Odpovedať
my budeme mat cca 80 ludi. a to je len ta najblizsia rodina. co uz ked volakedy mali nasi rodicia tolko surodencov. a teraz nezavolaj nejaku tetu :-| No mne nevadi velka svadba a pravdupovediac uz sa tesim,ze sa zase vsetci stretneme
Odpovedať
Profilova fotka
Smejka, my budeme mať malú svadbu, teda, podľa toho, čo sa za malú svadbu považuje. Bude nás do 40 ľudí. Nie je to preto, že by som veľkú nechcela, vždy som po nej túžila, ale je to z viacerých dôvodov, i finančných. Napriek tomu sa teším, a snáď dopadne dobre. Ahojky.
Odpovedať
Profilova fotka
Carrie neboj tancovanie zvládneme...určite zbožňuješ tanec podobne ako ja ;-) ..Marcelka už aj 40 ľudí nie je malá svadba...neboj určite budete mať fantastickúúúúúúúúúúúú zábavu :-) prídem pozrieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Laurajana, ak naozaj prídeš, už teraz sa mooooooooooooooooocccccccccc teeeeeeeešššššššíííííííím!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marcelka Ty vieš, že som Ti sľúbila Tvojou úlohou je však len mi dať vedieť kde Ťa hľadať, ak by som nestihla obrad tak aspoň svadbu...prišla by som Ti aspoň popriať šťastie a išli by sme preč, dobre?! Pretože som Ti písala 27. augusta má sobáš kamarát...ale ak to bude časovo vyhovovať snáď stihnem aj Tvoj obrad, len mi nezabudni dať vedieť, dobre? Meil do práce máš?!
Odpovedať
Profilova fotka
Laurajana, áno, mail do práce mám, oznamko pošlem, keď bude... :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no podla mna je uhol pohladu, co je mala a co velka svadba. my mame 70 ludi a to rodina ruky zalamuje,´ze tak vela. mne sa to zda byt tak stredne vela. a to mame 34 ludi rodinku a zbytok kamrati a ludia, co pre nas vela znamenaju. je to relativne. sesternica sa vydava mesiac po mne a ta ma 140 ludi, takze tak.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Hééééj Maci!!!! Aj nám pošli aspoň do mailu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Keď budú na svete, vďačne pošlem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Marcelka už sa teraz teším ďakujem vopred si zlatá...samozrejme, že budeme myslieť na kamošky, no nie? Carrie pošli Tvoj e-mail pracovny, či sukromny...pošlem do IP dobre? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No to nás teší. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Carrie ďakujem za mail...poslala som aj ja :-)
Odpovedať
Profilova fotka
holky,my budeme mat cca 70 pozvanych an celu hostinu,o je rodina a len niekolko parikov kamaratov :-) .vecer pridu dalsi a tych bude tiez pozehnane,okolo 30-40,to sa este uvidi.takze celkovo bude stredna svadba a vecer velka :-) .na tych maldych vecer sa tesim,myslim,ze prave oni rozprudia zabavu.
Odpovedať
sestrička mala na svadbe max.24 ľudí a bolo úúúúúúúúúúúúúúúúúžasne, všetci sme sa poznali, a tí ktorí nie sa rýchlo zoznámili, bola perfektná zábava a tým, že bolo málo ľudí, tak bolo to také rodinné. Normálne by som už aj ja brala takú svadbu, ale pre veľkú rodinu drahého to musí byť 60 ľudí. Bohužiaľ chceli sme skresať, ale nedá sa, lebo ke´d chceme bratrancov, musia ísť zákonite aj tetky, tak to je! a svadbu o dvoch svedkoch by som nechcela ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirka,ja by som si tiez vedela predstavit svadbu v takom pocte,lebo aj tak polovica z tych ludi,co budu u mna, napr. krsny a jeho rodina su neni moc zabavne typy,takze skoda vyhodenych penazi.ale ked je to krsny,zo slusnosti ich treba pozvat.
Odpovedať
mala ci velka - vsetko je relativne, pre niekoho je 30 ludi uz velka svadba, pre mna /my sa bezne cez rok stretavame 30/ je to malo :-) samozrejeme zalezi aj od toho, ci ti do pozyvanych hosti hovoria aj rodicia /treba pozvat tetku z 5 kolena aby sa neurazila :-( / alebo si vyberas hosti sama ja som chcela vzdy velku svadbu, ale raz ma nastvali tak som uvazovala aj o kombinacii nevesta, zenich, rodicia, surodenci ako svedkovia a dost :-) ale to mi nepreslo, tak budeme mat asi 80 hosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja si myslim, ze kvoli 30 ludom sa mi ani neoplati liezt do svadobnych siat :o)))) a bez kamaratov
Odpovedať
suhlasim s mirkou. podla mna nezalezi od velkosti svadby (ci je velka alebo mala) alebo od ludi, ktori na tej svadbe su. ak tam je najblizsia rodina a hlavne dobri kamarati, tak je to podla mna ovela lepsie ako ked tam su vsetky tety, ujovia, bratranci, sesternice ............................. a podobne, ktorych clovek vidi mozno 2 x do roka. my budeme mat na svadbe blizkych ludi, s ktorymi sa citime dobre ;-)
Odpovedať
vdaka za nazory....ja som kedysi ako dospievajuce dievca velmi tuzila po velkej svadbe...predstavovala som si ake by to bolo a pod.....no casom ma tieto predstavy a sny opustali a z velkej svadby sa stavala stredna az nakoniec som dospela k tomu ze k stastiu dvoch staci i mala skromna svadba a tak som zatuzila po svadbe len s najblizsou rodinou(rodicia a surodenci a svedkovia)....v nedlu nejake posedenie na vonku na zahade a je po parade :-) ....ci sa mi vsak toto stane skutocnostou ukaze cas a okolnosti :-o ...tak len tolko som chcela ;-)
Odpovedať
Zalezi od toho, co pre Vas ten Den znamena. Ak sa dvaja naozaj miluju, nejde o to, ci svadba bude len s dvoma svedkami alebo so 150 ludmi. Je to den, ktory ma specatit vasu lasku az do konca zivota...
Odpovedať
Fifla ja som myslela, že do svadobných šiat sa lezie kôli sebe samej a kôli našim polovičkám. Ty kôli ostatným ľuďom? Hmmmmmm.
Odpovedať
Dievčatá, ja som chcela malú svadbu (čiže najviac do 35 ľudí aj s kameramanom, fotografom a ostatnými) a dúfala som do poslednej chvíle, že to tak aj bude. Ale priateľovi rodičia povedali, že keďže oni si tú svadbu aj zaplatia, tak tam budú mať toľko ľudí, koľko chcú. Teda celú rodinu - všetky tety a sesternice. Z našej strany by nás tam bolo oproti nim 5 a pol, tak aby sme sa medzi nimi nestratili, tak sme zvýšili počet aj my. Takže konečný stav je asi 75. Takže z komornejšej svadby nič nebude.
Odpovedať
Profilova fotka
Katika, velmi to riesis....bol to pokus o vtip :o))))
Odpovedať
ze sa do toho miesam ja, nezainteresovany... Myslim, ze to trosku zavisi aj od miery "exchibicionizmu" zucastnenych. Predpokladam, ze ked je niekto nerad stredobodom pozornosti, netesi sa zo 150 clennej armady babiek (svojich - lepsi pripad, uplne cudzich tetiek - horsi pripad), ktore ocumuju a kritizuju... Nehovoriac o financnom aspekte, ktory ale zase vo vacsine pripadov vyrovnaju prispevky zucastnenych
Odpovedať
Profilova fotka
:o))...tak nejak....
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?