Malá či veľká svadba, koho pozvať?

Profilova fotka
Mám veľkú dilemu či zorganizovať svadbu kde pozveme celú rodinu ako sa to tradične robievalo alebo robieva bezohľadu na to ako často sme v kontakte (s mnohými veľmi striedmo ani raz ročne) alebo mňa a priateľa ešte láka malá svadba max15 ľudí a následne si užiť svadobnú cestu na krásnom mieste v teplých krajinách. Mám rada zábavu a nerada by som niekoho z rodiny urazila ale bojím sa, že by sa nemal kto baviť, keďže sme si takmer cudzí a pamätám si ako sa ohovárala svadba sesternice, ktorá mala aspoň 80hostí a komplet rodinu, čož nechápem ľudia by mali byť vďační za to že boli pozvaní. Dobré kolegyne v práci sa už tešia, že bude svadba, bude svadba...neviem sa rozhodnúť. Mala niektorá z Vás už naozaj malú svadbu resp.obedik? :-) Ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
ja som sa riadila tým, že som vedela , že chcem celú moju rodinu aby sme sa aj tí, čo sme sa dlho nevideli, zišli a zabavili sa. Mali sme velku svadbu. Ale tak som to citila ze je to prilezistost byt spolu ale nikto nehundral tak asi podla toho by som sa rozhodla. Ak ti nechybaju tak urob kludne malu svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme sa riadili tým, že v náš deň chceme mať okolo seba ľudí, ktorých máme radi a vážime si ich a teda sa s nimi aj cez rok stretávame, určite sme nevolali len z povinnosti ľudí z celej rodiny, len za to že sa to patrí. Ale zase nám pribudli naši veľmi dobrí kamaráti, ktorých sme mali na celú oslavu. Mali sme dosť ľudí, čoho som sa zo začiatku trochu aj bála, no nakoniec to bolo celé skvelé a dobre sme sa bavili až do rána :) Urobte si to tak, aby sa to Vám páčilo a cítili sa skvele medzi spriaznenými dušičkami :) Držím palčeky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?