Aké máte skúsenosti s bielením zubov pred svadbou?

caute, davali ste si pred svadbou bielit zuby? ak ano, v akom predstihu a co to stalo? zabralo to? :-)
Odpovedať
ahoj, ja som sa o tom rozprávala s mojou zubárkou a hrozne mi to neodporúčala. že všetky formy bielenia hrozne ničia sklovinu aj tie domáce aj tie v ordinácii, takže som to nakoniec nechala tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzan_ka29 ani by som nepovedala, záleží od typu bielenia, v súčasnosti sú už také typy bielenia, ktoré nie škodia ale zubom prospievajú... len zubári ktorí nemajú informácie a sú zásadne proti bieleniu budú stále tvrdiť že to škodí. Treba zájsť za zubárom ktorý zuby bieli a ten ti povie svoje skúsenosti - domáce bielenie verím že môže poškodiť ak nie je pacient poučený alebo to skúša bez dozoru lekára ale ordinačné určite nie. Jediné čo by som si nedala je bielenie lampou - to zuby vysušuje a spôsobuje citlivosť, inak by som sa ordinačného bielenia vôbec nebála.
Odpovedať
dakujem :)
Odpovedať
@84vali u Shilla bielia laserom... ale dost to pise....
Odpovedať
@84vali moja zubarka tiez proti tomu nic nema a je to "pani zubarka" odporucala mi pomocou bieliaceho gelu /36 %-ný perborát.peroxid vodika/ , moze sa to robit max 2x do roka a po jednom raze dokaze vybielit o min pol odtiena.. Fajciarom to nerobi... A stoji to 170e/1krat..
Odpovedať
sranda, ze nikto ti nepovie ako to boli... ja som myslela ze ma porazi, som tam lezala hodinu ako mi to bielili. moc az taku zmenu som nevidela, akurat mi to riadne vypalilo dasna.. a mala som uplne citlive zuby asi 3 dni nato..
Odpovedať
ahoj ja som si bielila zuby doma sama, je to jedoduche a bezbolestive, pouzivam toto http://www.superusmev.sk/3d-advace-vi...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahojte. ja som bielenie absolvovala uz dvakrat... bolest sialena ale vysledny efekt je uzasny!! hodinka v kresle je ako vecnost ale ta ozajstna bolest pride az o par hodin, takze urcite uz v predstihu dat tabletky od bolesti a treba pocitat s tym, ze v ten den budete nepouzitelne, najlepsie je cim skor zaspat. zuby som mala este dva dni po citlive ale uz som normalne fungovala. tri dni sa nesmie pit ani jest nic farebne, ako kava, caj a podobne... znie to hrozivo ale biele zubky su biele zubky, aj ked si v tej bolesti si vzdy nadavam, ze nie som normalna ked toto dobrovolne podstupujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Bielenie zubov doma - http://track.ibright.sk/product/iBrig...
Odpovedať
Bielacie pasiky Crest - dovod preco vsetci americania maju biele zuby :D tiez som bielila pred svadbou....bez bolesti a zuby o hodneeee belsie.....vsetci si to vsimli a hovorili, ake mam biele zuby....bez bolesti....budem opakovat kazdy rok...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@saintovci kde sa daju kupit?
Odpovedať
@lulu0123 http://www.bieliace-pasiky.com/ ja som ich mala odtialto....plus zubnu pastu k nim, tiez odtialto....ja som mala tie na 14 dni po hodine denne....a zuby ma vobec z toho neboleli....kamosku hej, ale staci spravit prestavku 1-2dni a v pohode :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?