Fotograf+video na svadbu - Basta pajstun 28.08.2016

Ahojte, zhaname fotografa na svadbu, ktora sa kona 28.08.2016 v Pajstunskej Baste. Fotit by sme preferovali cely svadobny den od priprav az po cepcenie. Co sa tyka videa tu mame zatial dilemu kdeže by sme chceli len kratke 10 min. videjko ktore by zachytávalo najdolezitejsie momenty. Vedeli by ste nam doporucit niekoho kto nafoti svadbu a zaroven spravi kratke video za prijatelnu cenu?
Odpovedať
Profilova fotka
Obavam sa, ze jeden clovek toto nie je schopny spravit
Odpovedať
Profilova fotka
Pridavam sa k nazoru babunka88813. Naozaj jedine ak tio budu dvaja ludia. Ja Vam viem svadbu nafotit ale ak by ste chceli aj video, zohnal by som Vam nato ineho cloveka. Mali by ste zaujem o cenovu ponuku? Pozrite si moju tvorbu, som Vam k dispozicii. Pekny zvysok dna prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
@peta2222 Dobrý deň, tiež súhlasím s babunka88813 a milanmatuska. Problém tých 10 minutových videok, ktoré často výdavate a páčia sa Vám je v tom, že oni nevznikajú s 10 - 15 minút materialu, ale je to to najlepšie z niekoľko hodinového záznamu. Plus kameraman musí presne vedieť, aký má byť výsledok a podľa toho natáča a strihá vídeo. Videl som prípady keď ani z celodenného natáčania nieje material na poriadny zostrih, lebo kameraman nebol dobrý. Násť kvalitného kameramana v tele kvalitného fotografa je podľa mňa skoro nemožné, hlavne ak má obydve veci robiť naraz. Nájdete takzvaných 2v1 ktorý robia aj fotky aj video, ale vybral by som si radšej jednu vec urobenú dore, ako dve urobené polovičato. Fotenie a filmovanie sú dve rozdielne veci.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň, Čo sa týka fotiek, skúste pozrieť moje práce... :) (v prípade záujmu sa moji kameramani postarajú aj o video) :)
Odpovedať
Profilova fotka
termín máme zatiaľ voľný , viac info na webe ... Ďakujem.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@peta2222 pozrite aj moje svadobne fotografie, termin volny, viac info na mojom webe
Odpovedať
Profilova fotka
nech sa paci. Termin je volny
Odpovedať
@peta2222 v niektorej teme sa tu spominal jedinec co dakaze fotit, tocit, robit dj a starejsieho. Skus ho a veeela usetris, urcite je dobry ked dokaze robit tolko veci naraz.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?