Zásnubný prsteň verzus obrúčka

Možno nebudem jediná, ale chcela by som presne vedieť na ktorom prste sa má nosiť zásnubný prsteň a ako to s ním je, keď už sa vydám a budem mať obrúčku ? Je tu nejaka , ktorá už po svadbe odložila zásnubný prsteň a nosí len obrúčku ? Ďakujem za odpovede
Odpovedať
ja síce ešte nemám po svadbe, ale myslím, že sa potom zásnubný prsteň nosí na prstenníku pravej ruky alebo na prostredníku ľavej ruky vedľa obrúčky, ale neviem to na 100 % :)
Odpovedať
vela fotiek som videla, ze na prstenniku lavej ruky je obrucka a nad nou zasnubny. pekne to vyzera ak su zladene, ale neviem ci je to prakticke.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ešte obrúčku nemám, ale zásnubný mám robený na pravý prsteník a vtedy mi pani v obchode povedala, že aspoň po svadbe mi bude sedieť tam, kde má byť. Tak som sa jej pýtala, čo to znamená a povedala, že zásnubný by sa mal nosiť na ľavom prsteniku, na svadbe sa vymení za obrúčku a presunie sa na pravý prsteník. Ale ja to tak nemám, už teraz ho mám na pravej ruke a poznám veľa dievčat, ktoré nosia zásnubný prstienok tam, kde im sedí... ;-)
Odpovedať
ja nosim po svadbe len obrucku- zasnubny mam doma v krabicke schovany pre buduce generacie:)
Odpovedať
ja nosim zasnubny na lavom prostredniku (na lavom prstenniku mi padal) a obrucku mam normal na pravom prstenniku..ale ako uz kocky spominali,mali by sa oba nosit na pravom prstenniku,pripadne obrucka na pravom prstenniku a zasnubny na pravom prostredniku..ale ako sa hovori sto ludi sto chuti :-)
Odpovedať
ja to odjakživa poznám tak, že zásnubný sa nosí na ľavom prsteníku a po svadbe sa preloží na pravý, aby urobil miesto obrúčke :-) alebo sa nosia obidva spolu na ľavom prsteníku. na ľavej ruke preto, lebo aj srdce je na ľavej strane. nosia to tak úplne všetci v mojom okolí a aj ja budem ;-)
Odpovedať
dakujem za nazory a skusenosti - uz mam v tom jasno :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?