Poraďte klenotníctvo v Bratislave na zásnubný prsteň

Ahojte, viete poradit klenotnictvo v Bratislave, kde sa da vybrat zasnubny prsten za dobry pomer cena/kvalita? Podla inych diskusii na nete sa vraj viac oplatia male a neznackove klenotnictva, ktore nemaju prestrelene ceny. Nieco take hladam v Ba. Dakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
my sme nakupovali cez vipgold a boli sme spokojni :) oni maju aj kamennu predajnu v petrzalke ;)
Odpovedať
@grapho 3D zlatníctvo, urobia, čo si zmyslíš za cenu na akú máš...
Odpovedať
@zuska_bluzka mas stranku prosim neviem to vyhladat? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@miska_andy aj my mame VIP gold, maju dobre ceny.
Odpovedať
@lama24 nech sa ti páči :-) http://www.3dzlatnictvo.sk/uvod
Odpovedať
ono dost zalezi, aka je snubenica narocna a aku ma predstavu. Ked nema ziadnu konkretnu, tak si vo velkej vyhode. Ja mam sice prsten z Alo diamonds, ktori su drahi, ale maju aj sestersku firmu Alove (Eurovea). Ti maju ceny o dost nizsie. Urcite tam vsak nenajdes prsten za 200€ :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Sice starsia tema, no zaujimalo by ma, ci uz mate po zasnubach :) Predsa je to len rok. Ale je mile, ze si davas na tom tak zalezat. U nas to je momentalne v stadiu ocakavania, kedy aj ja nejaky ten prstienok dostanem, lebo v poslednom case sa u nas dost casto hovori o svadbe. No aj tak by som potrebovala poradit, kedze sa moj brat chysta poziadat svoju priatelku o ruku a vyber zasnubneho prstienka nechal na mna :(
Odpovedať
Profilova fotka
@katruska221 A aký je cenový limit? Inak, krásne prstene sa dajú nájsť aj v záložniach. Treba to poprezerať. My sme tak brali na svadobné editoriály. Toto som poradila aj mojej fotografke, tak mi potom nadšená poslala, čo našla za 230€.
Odpovedať
@katruska221 tak to na teda teda usil peknu budu :) aj vies, aku ma cca predstavu o prstienku, ako by mal vyzerat? ak by som ti mohla poradit, tak si skus pozriet 3D Zlatnictvo. ozaj tam maju krasne kusky a ak by mal aj nejaku specialnu predstavu, tak vedia vyrobit prstienok aj na mieru, co je velke plus. skus tam a ked tak napis, ci ste nieco nasli, co vas zaujalo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodne odporucam Jana Machovcaka, take ceny inde nenajdes.. Alternativa je pozriet sa po zahranicnych diamantovych burzach (ak chces diamant), zial Slovenski klenotnici, cest tej jednej vynimke, navysuju ceny casto aj 3-4 nasobne... Moj, napriklad, v Slovenskych podmienkach predavaju za 10 a viac tisic, mame ho z Antwerp, kde stal menej ako polovicu...
Odpovedať
Profilova fotka
@sia_s cenovy limit nemam ;-) No nechcem nic z druhej ruky, s tym by isto nesuhlasil :-| No na druhej strane ani nic zbytocne draheho. Proste taky normalny prsten.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@erinocka_87 tak to teda hej, ale chapem ho. Nema tolko casu, aby mohol lietat po klenotnictvach. Ozaj vedia vyrobit prstienok na mieru? To bude ale asi aj dost drahe, ci? Ale ked si to tak vezmem, mala by original, comu by sa isto potesila :)
Odpovedať
Profilova fotka
u nas to bolo tak, ze ked sa blizilo k zasnubam, priatel sa ma tak nenapadne pytaval, aky prstienok by som chcela. sice priznavam, nie ze by som bola sklamana, ale chcela som, aby to bolo proste necakane, takto som vedela, ze nieco chysta :)
Odpovedať
Profilova fotka
@saraphina to poznam. u nas to bolo tiez nejak tak. no ja som nasla prospetky zo zlatnictiev a tak som tusila, ze sa nieco chysta :(
Odpovedať
Profilova fotka
Zienky nasla som ho.Sama som prekvapena, ze som sa trocha odklonila od svojej prvotnej predstavy, no ked som ho zbadala, tak som proste vedela, ze to bude ten pravy. Paci sa mi, ze je viac farebny a ma v celku zaujimavy dizajn. Chcela by som ho dnes ukazat bratovi, ci to bude ten pravy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@katruska221 tak ten je teda nádherný. Čítala som tvoj príbeh a poviem ti, celkom zaujímavé, že chcel od teba, aby si mu takto pomohla :) A už si ho aj kúpila, či si ho len našla, že taký by mohol byť?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak taký by veru potešil aj mňa :) Konečne sme s priateľom otvorili tému, že by sme sa vzali, tak pomalinky očakávam zásnuby. No nechcem to nejak zakríknuť :) Ak sa smiem opýtať, už si ho aj kúpila, či ešte nie ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ejka30 To by veru aj mňa zaujímalo, kde ho našla - hádam nám odpíše @katruska221
Odpovedať
odo mna priatel chce, aby som si prstienok vybrala sama a jemu len povedala, kde co a ako :D celkom sa mi taka predstava paci, lebo by om si aspon vybrala taky ako sa mi paci
Odpovedať
čaute a hlavne zistiť že keby nesedí či vam ho aj vymenia za väšši alebo či vôbec vam ho vymenia, my sme mali dosť problem s klenoty trend. Slečna tvrdila že neni problem že keby nesedi ma prisť a vymeni. 6 hodin v meste. lietali sme po všetkych pobočkach, zlatnictvach , už sme nevedeli že čo snim, nakoniec nam dali iny prsten ktorý mal byt drahši ale ked sme sa už ozaj vyhražali že toto nieje normalne aby mi neobjednali ten isty prsten. Takže mam iny prsten ale hlavne je že zasnuby boli krasne. to už potom neriešim
Odpovedať
@z1984 aj tak ale nechapem, ze vam nechceli dat rovnaky prsten, len teda inej velkosti. ale jasne, je to tak ako vravis, treba si asi ozaj davat pozor aj na to, ake klenotnictvo si clovek vyberie pre pripad, ze by nieco nepasovalo. hlavne, ze vam to dobre dopadlo, predsa len pocity su dolezitejsie. ja uz si pomalicky prstienok vyberam :)
Odpovedať
@mimcik ich odpoved bola ze mi vybral prsten ktory oni nakupuju raz za rok samozrejme ze to vopred nepovedali.
Odpovedať
Profilova fotka
Tu som :) Trocha sme cestovali a potom ma skolila choroba, tak som nejak nemala ani naladu, ale ani sil na internet. Prstienok sa velmi pacil a nakoniec sa aj objednal. Osobne sa z toho velmi tesim, lebo mam z ich vztahu velku radost. @z1984 to nie je bohvie aky pristup. Upozornit ho teda mohli, ze ten prsten, nie je v pripade potreby take lahke vymenit :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@katruska221 a ja už, že si sa nám niekam vyparila :) Verím, že si rada, keď sa to tak vezme, tak aj vďaka tebe zásnuby budú :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ejka30 ani nehovor. Najskor som sa aj tak trocha hnevala, lebo predsa to bola zodpovednost najst ten pravy, ale tak nakoniec ma hladanie aj bavilo. Tesim sa ked pride a uvidim ho nazivo a hlavne uz nech ju o tu ruku poziada a bude svadbicka :)
Odpovedať
no tak ja som sa stale nikam nepohla.celkom by sa mi pacilo ak by bol prstienok zo zlteho zlata no priatel mi vravi, ze by bolo lepsie ak by bol z bieleho zlata . mrzi ma, ze sme sa kvoli tomu povadili a pri tom chcel aby som mala prstienok taky ako sa mi paci. chcela som sa ist poobzerat do klenotnictiev, no neviem, ci sa tam znova nepovadime
Odpovedať
Profilova fotka
@mimcik Prečo by podľa neho bolo lepšie biele zlato? O to sa treba starať, časom môže meniť farbu a nech sa nikto neurazí, mne to vôbec neevokuje šperk - pôsobí na mňa ako chirurgická ocel. Ak je v hre len farebnosť, to by som volila radšej platinu.
Odpovedať
@sia_s tak to je vecou nazoru. biele zlato sa mne paci a je mi v podstate jedno, ze v niekom evokuje striebro. ono je to v podstate aj jedno, ide hlavne o to co symbolizuje, nie? ako uz som tak aj pre jeden rozhodnuta a v pondelok by sme mali ist do zlatnictva ho na istotu vybrat
Odpovedať
Profilova fotka
Moja svadobna obrucka je uz vo vyrobe a kazdy den ocakavam, kedy uz bude hotova. Manzelovi som vybrala taku klasicku, lebo predsa k chlapovi sa moc prezdobena nehodi. Co poviete teda na moj vyber?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?