Oplatí sa ísť kúpiť šaty do Poľska?

Ahojte, Aké sú súčasné ceny v Poľsku za kúpu svadobných šiat? Odporučíte nejaký dobrý salón v Poľsku? Prečo na webových stránkach k šatám nikdy neuvádzajú ceny?
Odpovedať
Profilova fotka
poliaci vo vseobecnosti neradi na internete uvadzaju ceny, neviem preco, no je to tak
Odpovedať
Tak keď si pozrieš tak ani na slovenských stránkach salónov neuvádzajú ceny za šaty, výnimočne pri nejakých výpredajoch a podobne. Ak to máš blízko tak vybehni pozrieť. Možno narazíš na nejaké za dobrú cenu :)
Odpovedať
Mohli by uvádzať ceny (hovorím aj o slovenských salónoch), ušetrilo by to ich aj môj čas.
Odpovedať
Profilova fotka
To isto hej @fiona203. Možno sú tie ceny pohyblivé, inak si to nejak vysvetliť neviem. Predsa len to aj vzbudzuje ako takú nedôveru nakupujúceho, keď nevidí na prvý pohľad ceny a musí sa ich tak povediac domáhať :-|
Odpovedať
Vobec sa necudujem, ze ich neuvadzaju, ved potom by mnohe baby ani len neprisli skusit nejake lebo take palky co oni pytaju za jedno pozicanie je na porazenie:-(:-(
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna sa oplati si najst salony na internete a ak ta nejake zaujmu tak by som asi napisala mail alebo tak, ze kolko stoja a podla toho sa potom riadila. lebo asi bude zbytocne ked tam pojdes a zistis, ze tolko by si za ne dala aj na slovensku. jedine, ze by si chcela nejake z trhu, to sa chodi takto na blink.
Odpovedať
Profilova fotka
isto hej. nie malo bab ma saty prave z polska. myslim si, ze cenovy rozdiel tam nebude nejak extremne velky, ale pocula som o tom, ze oni maju skor take ine tie saty, neviem ako by som to spravne napisala ;-)
Odpovedať
Ja mam popolnocne z trhov za 75€, sestra na stuzkovu za 70€ tie iste v BA na obchodnej 130€ Myslim ze 60€ je uz dost velky rozdiel.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si myslím, že hej. sestra si tam bola tento rok kupovať šaty na stužkovú a kúpila tam nádherné za 55€ a keď sme pozerali niečo podobné tu tak 80€ a vyššie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?