Odkiaľ sa oplatí kúpiť svadobné šaty?

Ahojte, máte skúsenosti s kúpou svadobných šiat z Ebay, alebo zo zahraničia? Kde sa oplatí kúpiť kvalitné šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkamaku A nebojis sa kupovat z Ebay alebo inych stranok? Myslim, ze na hocijake serepeticky ako doplnky a blbosti na vyzdobu je to super, ale so satami by som bola opatrnejsia :-|. Myslim, ze je tu skupina, kde baby pridavaju fotky (prip. aj linky), siat, ktore takto objednali. Niekedy vyzeraju celkom ok, ale nie vzdy. Neviem, je to samozrejme na tebe. Chapem, ze asi aj cenovo to je vyhodnejsie...Skus ked tak pozriet skupinu, tusim Saty z Ali a Ebay, ci ako sa to vola a ak najdes dobreho predajcu, chod do toho. Ale ratala by som so vsetkym, hlavne kvalita asi nebude uplne extra.
Odpovedať
@baska17 a na Ukrajine nevieš?
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkamaku To uz skor. Myslim, ze sa tu aj riesila Oksana (ci ako sa to vola :-D) vraj tam maju krasne saty a cenovo dostupnejsie. Ta baba si to tusim sije sama...myslim, ze aj na FB je :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkamaku na FB je ako Oksanka Slemence a niektore saty ma naozaj krasne :-)
Odpovedať
neviem sice kolko stoja take saty z ebay/aliexpresu ... ale ak to chces spravit kvoli vyrazne lepsej cene ako v slov. salonoch, tak nie som si uplne ista, ci to je az take vyhodne, ... treba si uvedomit, ze clovek za tu ohurujucu cenu dostane len saty (castokrat vyzerajuce prinajmensom inak, ako tie, do ktorych si sa zalubila na obrazku) ... treba ratat s dalsimi vydavkami, ... spodnica (ani nevies aku, lebo nemas mozno si vyskusat, aka sa pod tie saty hodi), zavoj (dlhy? kratky ? oba ?), bolerko ... (taketo ? hentake?) ... k cene treba priratat aj vydavky spojene s upravou siat (castokrat potrebnou), ... vyzehlenim, opratim ... ja neviem zeny, fakt sa to financne oplati ? stoji to za tie stresy a neistotu ? alebo ratate s tym, ze tie saty z aliexpresu site a upravene na vasu velkost potom naozaj niekto odkupi ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj kvalitné šité šaty na mieru :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?