Svadobné oznámenia z recyklovaného papiera

Profilova fotka
Kto mi vyrobí oznámenia ako na obrázku a z recyklovaného papiera?
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 To môže byť ťažké. Keď som sa pýtala vo FaxCopy či tlačia na papier ktorý si prinesiem, tak spomenuli, že raz mali prípad, že im tam niekto priniesol recyklovaný papier, z ktorého sa pri tlači strašne prášilo a zanášalo to tlačiareň.
Odpovedať
ja som uz tlacila v tlaciarni na recyklovany a v pohode ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miyajima @dhaarma Dakujem za odpovede :) Ja ani nemam uplnu potrebu si to vytlacit sama. Idealne, keby sa nasla firma, ktora sa o to postara:) V tychto veciach sa velmi nevyznam, takze ani neviem co vsetko k tomu treba aby som si to len doniesla na tlac.
Odpovedať
staci iba priniest na usb text a ciste papiere, ale necudujem sa ti ze to chces nechat na firmu, skus oslovit nejake fimry na nete a urcite sa niekto najde ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dhaarma Uz som oslovila, tak uvidime :)
Odpovedať
Ahoj, ja som tiez vyrabala oznamenia v recyklovanej podobe, ale iba s textom a ciernobielym obrazkom. Nebol to uplne recyklovany papier, ale vyzeral tak. Kupila som ho vo fax copy, ale tam mi nan odmietli tlacit, kedze pouzivaju laserove tlaciarne. Doma som to vytlacila na obyc starej atramentke a vysli uplne bezproblemovo. Trochu som si uhrala krc na ruke pri strihani, ale to sa podda :) vacsi hardcore bola tlac na obalky, ktore som tiez musela vyrobit, lebo ten rozmer, co sme chceli, nezozenies v recyklovanej podobe, nech chodis kade chces :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?