Aký typ papiera na svadobné oznámenia?

Profilova fotka
Robíme si sami oznámenia, návrh v PC je hotový, budeme si ich aj tlačiť, len neviem aký papier kúpiť (chceme hladký, biely), len neviem akú hrúbku a na čo si ešte treba dať pozor - netuším, podľa čoho vybrať. Ďakujem za Vaše rady ;-)
Odpovedať
@ivkulka my teraz riesime presne to iste. vybrali sme si perletovy papier, hrúbka 250g/m2. Ale zrejme si to dame vytlacit firme, lebo oznamko nas vide menej jak 1 papier. Davaj si pozor, aby Vam to slo vytlacit na tlaciarni lebo tieto papiere su hrubsie a je mozne, ze Vam to tlaciaren nezoberie. popripade asi by som to dala tlacit na laserovej tlaciarni aby sa ti nestalo, ze kupite drahy papier a nebudete to mat ako vytlacit alebo sa Vam to rozpije na papieri.. ja by som domacu tlac neriskovala.. Drzim palce. Ak by si chcela nejake stranky kde tlacia celkom lacno, tak napis.
Odpovedať
Profilova fotka
@kythos21 ďakujem za Tvoju skúsenosť - my máme k dispozícii laserovú tlačiareň, tak snáď nebudú také problémy... Ale uvidíme, či nakoniec tiež nezrušíme tú domácu tlač, hádam dačo vymyslíme - ešte čakáme na rady ;-)
Odpovedať
Pozvanky a podobne veci davame v robote vzdy tlacit na 250g/m2 papier - v danej firme ti vzdy ukazu, aky maju, da sa vybrat cisto hladky, alebo aj do strieborna, alebo s nejakym dezenom, Nemal by to byt problem. Ak si to chces tlacit doma, musis mat tlaciaren, ktora taky hruby papier vezme a navyse farebnu laserovu, a tiez treba mat rezacku, tak neviem... Ja by som s tym urcite sla do firmy, tam ti to vedia nastavit, aj rozrezu, spravidla to vedia spravit velmi rychlo a nemusi to byt ani drahe (v sobotu som v jednej firme zrovna bola tlacit pozvanky a povedali, ze od noveho roka zlacnili farebnu tlac, co je pri dnesnom zdrazovani asi dost vynimka :D ). Ak to chces robit doma, tak si kup par harkov 250g/m2 papiera urceneho na laserovu tlac a vyskusaj, ako to vyjde. Ak to bude OK tak preco nie, mozete si ich vytlacit aj doma.
Odpovedať
Profilova fotka
zdravím nevestičky..ja by som vám s tlačou vedel pomôcť , mám rôzne kreatívne papiere
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?