Detičky- polovičné porcie

Profilova fotka
Prosím nevestičky poraďte :-) neviem sa akosi dopátrať k tomu, do koľkých rokov sa na svadbách, či oslavách podávajú deťom polovičné porcie. Keď sa opýtam v rodine, názory sú iné :-) niekto vraví, že do 15, niekto, že 13 a tak rôzne. Tak babo raď :-) ako ste to riešili VY ? Ďakujem budem vďačná za každú radu ;-)
Odpovedať
No predpokladam, ze ty si poznas hosti, niektore 15 rocne baby mozu jest ako male vtaciky, ale zase inde 13 rocny chalan moze v pohode sfuknut VELKU dospelacku porciu, takze je to velmi individualne. My sme davali detske porcie tak do tych 12-13 rokov, starsim urcite nie.
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis Tiež som si myslela že tých 15 rokov je už viac - menej neprijateľné. Ďakujem :-)
Odpovedať
ak Ti mám poradiť, tak sa na to jednotlivo spýtaj každého rodiča, ak si nie si pri niektorých deťoch istá ....my sme sa pýtali a všetci to brali ok, boli radi že sa pýtame....14-15 je určite veľa, veď to už je skoro dospelák veľkosťou :-) ...my sme pochybovali pri 10-11-12 ročných deťoch,...mali sme 12 r chlapca, ktorý mal polovičnú a aj tú nezjedol a mali sme 10 r dievčatko čo mala dospelácku porciu a spapala ju celú, len sa zaprášilo :-D...boli sme radi, že sme tie veci konzultovali s rodičmi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tulipanik19 Veru vidím aj na svojom väčšom synovi, že má síce 11 ale niekedy toho zje omnoho viac ako ja :-) to je tiež super nápad to konzultovať s každým rodičom. Ďakujem
Odpovedať
@lenkaleanka áno je to dobrý nápad, lebo logicky mladomanželia nemajú odkiaľ takéto veci vedieť....najprv sme sa báli, či to nebudú rodičia brať tak, že chceme na ich deťoch ušetriť, ale vôbec to tak nebolo...každý normálny rodič predsa vie ako je to s deťmi a nikto normálny nechce vidieť vyhadzovať jedlo :-) ....ináč pri menších deťoch 2-3-4 roky sa nám stalo, že rodičia povedali, že pre nich vôbec nemáme objednávať jedlo, alebo len polievočku....niektoré si len zobli z taniera rodičov a tak im to vyhovovalo :-) ....potom si aj priprav nejaké značky pre detské porcie, aby čašníci nemali chaos....my sme dávali svadobné bublifuky :-)..... a taktiež sme boli prekvapení pri detských stoličkách,,,,zatiaľ čo niektoré 4r dieťa sedelo v detskej stoličke, tak ďalšie ani nie dvojročné sedelo už pekne na dospeláckej stoličke a detskú odmietalo....ak máte aj menšie deti, tak toto sa tiež popýtaj tesne pred svadbou....my sme mali na svadbe neurekom deti, tak sme to dosť riešili :-)
Odpovedať
je asi take optimalne do nejakych 13tich :) v 15tich myslim ze uz viac deti zjedia.
Odpovedať
Ahoj , u nas v rodine deti berieme max. do 10 rokov, ak nieco ostane/ neboj/ ockovia dopapaju ...
Odpovedať
Profilova fotka
hladné krky sa vždy nájdu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?