Koľko zákuskov treba pre 35 ľudí?

Ahojte neviem koľko zákuskov máme objednať pre 35 ľudí tak aby sme ich hosťom mohli aj zabaliť? Ďakujem 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Na hostinu počítaj tak 4-5 kusov a potom na dvojicu cca 12 koláčov a kúsok torty ak budete mať.
Odpovedať
@beatricek vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
Ratala by som tak s 5 max so 6 kolacikmi. Zalezi aj od toho, ake budete mat na vyber. No to je take overene mnozstvo, ktore baby pouzivaju
Odpovedať
budeme mať 30 ludi. počitala som 4 kolace na osobu a do vyslužky 12 kolacov, vyslužkove ale budu klasicke velkostne a na stoloch budu banketky :) a nebudeme mat svadbu ako svadbu, ale len taku večeru :) a myslim si že este pooostava.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby a nie je to veľa? Mne bolo povedané, že na osobu tak 3 max max 4 koláče, a že často sa ani to množstvo nepojedlo, tak tiež teraz riešim túto dilemu a zvažujem také krásne číslo, že 2,5 koláča na osobu :-D. Na výslužku (ktorú som ja odmietala, ale bola som donútená ju spraviť) ideme dávať malú a veľkú výslužku. Tam, kde sú dvaja asi 10 koláčov a tam kde ich je viac sa bude dávať cca 15 koláčov. Ale poviem vám, že mám nočné mory z toho... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
My sme rátali 5 koláčov na osobu, podľa mňa to je dosť, ale koláče som nechala na mamu a ona vraví že toľko, tak nech má toľko :D a do výslužiek priemerne 15, ak je väčšia rodina tak aj 20.
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy211 ked chces aby ti aj nejake zostali a aby si mohla nabalit hostom, tak treba jednoznacne viacej pocitat. Aspon tych 5 kolacov na hlavu. Tortu budes mat jednu velku svadobnu?
Odpovedať
Profilova fotka
@kathy211 nejakych 550 kusov kolacov by som byt tebou objednala. na osobu som ratala 5ks a do krabiciek ako vysluzku som pocitala 10ks
Odpovedať
Profilova fotka
4 zakusky na osobu uplne stacia. aj tak na svadbe malokto je zakusky, ked je aj torta a inych milion veci. skor viacej zakuskov daj do vysluziek. kazdy si lepsie pochutna na nich den po ako v ten den.
Odpovedať
záleží aj od veľkosti zákuskov, také klasické veľkosti, ako bývajú v cukrárni stačia naozaj tri, menších, aké sa teraz častejšie pečú, možno aj päť. My sme do výslužiek dávali určite viac, ako desať kusov, aj keď sa jednalo o dvojčlennú rodinu. Alebo teda 10-12 a kúsok torty. Ak bola rodina veľká, tak primerane k tomu sme pridali na množstve.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja som mala svadbu s 36 hostami...objednala som presne 500 ks zákuskov s tým, ze som rátala na osobu do sály zo 4 ks na hlavu. Výsluzky som väcsinou dávala po 10ks do páru/rodiny....proste kazdému rovnako a este aj do prace som brala dost zákuskov....a v pohode to stacilo...bolo to akurát a este dodám, ze som dala vysluzku aj manazérke restiky a aj casníkom....
Odpovedať
Ďakujem baby tak budeme rátať 4 zákusky na hlavu plus moja mama ešte nejaké upečie a na jedného človeka na výslužku rátame ďalších 5kusov. Väčšina sú páry takže 10ks na výslužku. Plus torta. 😊 Len sa bojím že zákusky s tortou budú najdrahšie na celej svadbe. Keďže máme malú a jednoduchú svadbu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@la_bruja ja idem tiež dávať do výslužky 10 koláčov a kde ich je viac v domacnosti tak 15 :) na osobu ratam do reštauracii 4 kolače na osobu :) ale my mame svadobny obed iba :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?