Svadba 16.7.2011 Začiatok niečoho nového :)

Ahoj te kocky, niekto na tento datum? My ho mame jasny uz riadne dlho,ale teraz zacal byt realny aj papierovo :-) Tak aak mate niekto rovnako vela/malo casu :-) sem s napadmi, postrehmi :-) tesim tesim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luciac • Včera o 10:45 ahojte šup sem nevestičky, ktoré budete mať svadbu tento dátum sleepyo • Dnes o 17:35 jeej nieco konkretne pre mna :) ja by som mala mat svadbu v tom termine ak sa nic nezmeni :)
Odpovedať
super super, a co vsetko uz mate zariadene? my mame len kostol objednany a zaciname uz riesit miestnost...
Odpovedať
ahojte. aj ja budem mať tento deň svadbu.už sa teším.miestnosť už sme rezervovali + svadobný servis.
Odpovedať
Profilova fotka
my sa prave rozhliadame po sale v BA, najlepsie aj s ubytovanim, ale ja mam stale pocit ze je este cas :D len aby potom nebolo neskoro :) zitus: a kde mate rezervovanu miestnost?? :)
Odpovedať
Tak sa pridám aj sem :) Dátum 16.7.2011 je aj náš :) Asi nieste nikto z KE?
Odpovedať
super super už nás tu pribúda :-))) danyle čo už všetko máte?
Odpovedať
Mám vizážistku, tá ma už dvakrát líčila a nevymenila by som ju za žiadnu inú :) Soničku Kuchtovú z Mary kay. Máme predbežne rezervovanú reštiku.ale nie sme si istí na 100%, že to bude tam. DJ - toho čo by som chcela mať nemôžem :))) tak už asi vieme, ktorý bude náhradný :) Fotograf, by mal byť tiež tak na 95% istý. No a tento víkend by sme mali dostať číslo na jedného kňaza a dohodnúť sa s ním na stretnutí. Keďže ja nie som pokrstená, potrebujem vedieť, čo všetko treba riešiť.
Odpovedať
Ahojte, aj ja sa pridávam, v pondelok sme boli na matrike rezervovať termín - takže 16. 7. to vypukneeee :-D Budeme mať svadbu pri Opave v Oranžerii Raduňského zámku keďže snúbenec je čech :-) Inak zatiaľ sa rozkukávame, hľadáme miesto na hostinu, predbežne mám dohodnutú kaderníčku a fotografa...a samozrejme hľadám na internete šatičky a topánky atď ;-) ;-)
Odpovedať
a prečo ste si vybrali nevestičky práve tento termín?
Odpovedať
My sme najprv chceli 27.8., pretože 27 je súčet našich narodenín... ale keďže máme svadbu vonku, nechceli sme riskovať že bude pršať...potom sme rozmýšľali nad 9.7., lenže to zase nemali termín v Oranžerii kde sa chceme brať...nakoniec sa nám páčil už len tento :) a čo ty Luci?
Odpovedať
No ja som chcela letný mesiac a obidvaja máme narodeniny 16.5. a v ten den boli aj zásnuby, tak sme nechceli mať všetko naraz a v máji tak to vyšlo na 16.7 :)) lindux: budete mať svadbu vonku?
Odpovedať
danyle: áno, obrad bude na malom nádvoríčku. Keby pršalo, malo by sa to presunúť do zrekonštruovaného "skleníka", je to tam veľmi pekné :-) Na ktorú hodinu máte naplánovaný obrad?
Odpovedať
Článok sa načítava...
lindux: my sme sa nevedeli rozhodnúť pre termín v júli teda hlavne ja, boli my sympatické 16, 23 a 30. Ale mám známu vykladačku kariet a tá mi povedala, že je dobre mať svadbu medzi 15-22 v mesiaci teda pred splnom či ako, no a tak som sa rozhodla pre 16.7 a teraz mi je sympatický. Ale podľa mňa na dátume vôbec nezáleží!!!
Odpovedať
alebo po splne, teraz si už nepamätám, ale asi po :-))))
Odpovedať
Jeeej tak to ma potešilo :-) :-) :-)
Odpovedať
To potešilo aj mňa :) Jooj aj ja by som chcela mať obrad vonku, ale vobec neviem kde by sa to dalo urobit, aby to bolo zabezpecene aj v pripade dazda :) A blizsie este nevieme nic, ze o ktorej a kde bude obrad.
Odpovedať
Ja som vedela, že by som sa chcela vydávať na zámku ;-) A v okolí Opavy sú dva: Raduň a Hradec nad Moravicí. Na hradci sa dá aj vo vnútri ale mne sa tam nepáčilo. Ešte bývajú svadby aj na Červenom nádvorí, čo je celkom pekné, ale keď som zistila, že robia svadby v raduňskej Oranžerii už nebolo o čom :-) :-) A termíny sa rýchlo míňali, ja som chcela o dvanástej no to už bolo rezervované. Takže o jednej....len dúfam, že jednak nebude pršať ale aj aby sme sa neupražili na slnku.... :-D
Odpovedať
ahojte babušky, kde ste? čo už máte, my sme si konečne vybrali fotografa. Takže už máme: kostol, sálu, fotografa. A teraz hor sa do kameramana, starejšieho a Dja.
Odpovedať
jeeej tak to už toho máš celkom dosť ;-) My máme zatiaľ miesto obradu, fotografa, a približne vieme kde bude oslava. Jo a zohnali sme kamoša, čo nám bude opekať prasiatko :-D ale ostatné ešte riešiť asi nebudeme. Ja som sa teraz zamerala na hľadanie šiat :-)
Odpovedať
haloooo kde ste všetky?
Odpovedať
to som aj ja chcela napísať :-D Tak čo nevestičky, ako ste pokročili? Ja som si stihla rezervovať šaty :-) :-)
Odpovedať
no my máme: kostol, sálu, konečne fotografa zazálohovaného, už máme vybratého kameramana, Dja a starejšieho, oznamka sa nám pomaly robia a to by bolo asi tento rok všetko :-) a ty lindux???
Odpovedať
ja nemám od posledne čo som písala nič nové až na tie šaty ;-) oznamka chcem začať riešiť po novom roku a na ostatné je zatiaľ ešte čas :-) inak aké oznamka budete mať?
Odpovedať
lindux: no skúša nám ich robiť jedna moja kamarátka, ktorú to veľmi baví podľa predlohy akú som jej dala. Jednoduché aby sa zmestili do malej obálky s našimi fotkami :-)))
Odpovedať
luciac: :-) :-) ja rozmýšlam, že spravím nejakú našu fotku, ktorú potom upravím vo photoshope a dám ju vytlačiť, čiže oznamko by vyzeralo ako fotografia, na ktorú potom nalepím bielu mašličku alebo tak niečo ;-) Uvidíme, čo z toho vznikne ;-)
Odpovedať
@lindux my asi budeme mať oznamko na ktorom budú naše spoločné fotky, text a to bude všetko tak aby sa zmestilo do malej obálky.
Odpovedať
a šatky máš už vybrané? :-)
Odpovedať
@lindux ale kdeže to ma nejak netrápi, nejak nemám na to náladu. Ale pôjdem asi v januári keď príde moja naj kamoška domov lebo bez nej si to skúšanie neviem ani predstaviť :-)
Odpovedať
@luciac no to je pravda, na to asi človek musí mať tú správnu náladu, ja som ale chcela čo najskôr, aby som vedela že ok toto mám a aby sa mi nestalo, že šaty čo si vyberiem budú už rezervované ;-)
Odpovedať
@luciac Odporucam kameramana: https://sites.google.com/site/kameram... ukazka kratkeho svadobneho klipu je na FB :o)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?