Zúfalá zo svadobných príprav? Som jediná?

Profilova fotka
akože fakt už mi začína z tých príprav poriadne švitoriť.... tretí krát sme zmenili sálu, pozvaný si už akurát pomyslia, že sme neni normálny... začínam sa kôli tomu vadiť s frajerom, nikdy som si nemyslela, že pripravovať svadbu môže byť také stresujúce 8-( . najradšej by som sa chvílami na to vykašlala... je tu ešte niekto kto to pociťuje ako ja???
Odpovedať
Profilova fotka
jeeeeeej jasnacka, aj ja´mam obcas sto chuti sa na vsetko vykaslat...my sme menili datum svadby,este nemame oznamka atd. stale sa objavuju novi hostia a prisli prve hadky s rodinou, aj ked si vvsetko hradime my. no co snad to za to stoji..
Odpovedať
Profilova fotka
určite v tom nie ste samé.. a problémy ešte len čakám.. my nemôžeme zohnať oblek pre drahého a tiež už sme sa pre to pochytili :-S a to nehovorím a neochote niektorých blízkych pomôcť nám pri splnení nášho sna.. tak sa na to na také dva dni vykašlite, a potom pokračujte :-) u mňa to tak zatiaľ funguje x-) hoc stres už pociťujem..
Odpovedať
Profilova fotka
ja som proste znechutená, vždy som si predstavovala aké bude nádherné pripravovať moju svadbu. ako sa budem z toho tešiť a ani ma vo sne nenapadlo, že budem kôli tomu nervačiť.... no myslím, že tie dva dni mi hádam tiež pomôžu... tento víkend sme mali isť pozývať dalších hostí... aby sme všetko v pohode stíhali, ale nikde sme neboli! lebo sa vadíme ako malé deti... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
pozri, aj my sme sa povadili pre ten oblek a mamka mi povedala, nech na to kašlem, nech si ho zháňa sám.. lenže ja neviem byť taká.. keď taz mám svoju predstavu, tak to nenechám na svokre, lebo viem, že ona chce niečo iné, hoc moje predstavy pozná (len pre detail, my sme si zvolili zlatú vestu s francúzskou kravatou, aby to pekne ladilo k mojim prírodne bielym šatám so zlatou výšivkou a ona už kúpila tmavo hnedú látku, lebo mali zľavu - no nemá ma z toho poraziť???) atak sa vadím nielen ja s drahým, ale aj drahý s mamkou a tak namiesto pekných chvíľ pred svadbou sa ešte nakoniec chytáme ako nikdy pred tým :-S neboj, bude to dobré, mňa už začína aj prenasledovať strach a myslím, že podobne sú na tom aj naše polovičky,len to nedávajú otvorene najavo, ako my :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Zaujimave citanie.Ja mam iny problem.Mne pre zmenu svokra nadala,ze mi je vsetko jedno :-D . Mi este nemame auto,pozvanky,drahy ma oblek u krajcirky,doplnky som objednala internetom a este nedosli,obrucky sme museli raklamovat a aj potom nie su uplne take ake sme objednali a mna as desi,ze mi to je fakt,ale fakt jedno.Je to normalne?
Odpovedať
Profilova fotka
je to normalne,assi si naozajky flegmaticka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vieš čo bianca? myslím, že to bude tým stresom :-D aj mne už začína byť veľa vecí tak povediac fuk.. toľko som toho chcela a fakt ma sklamalo, že málokto sa snaží pomôcť nám, a tak plynie čas a mne to začína byť jedno.. na druhej strane sa utešujem tým, že len my vieme (a možno ešte zopár ľudí), čo sa nepodarí a pokiaľ o tom nebudeme hovoriť, že to či ono sme chceli inak, tak to bude fajn x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to s tou košelou a látkou v akcii, by na mna asi priskočilo. mne uplne stačí ked sa ma polovička opýta, nezobereme so sebou aj moju mamu ona sa tomu hádam lepšie rozumie??? ]-( ]-( ]-( ako keby ja som nemala vkus!
Odpovedať
Profilova fotka
ale prave,ze je vobec nie som flagmatik.Vobec neviem cim to je pikoska: drahy mi posledny tyzden hovori iba priezvyskom.Ked som to o dvich dnoch vzdala a vybuchla som,tak mi povedal,za vraj nech si to moje priezvysko uzijem,ze us vraj iba mesiac.Mi sme asi obaja ,,vadny,, :-D
Odpovedať
Profilova fotka
bianca :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som ties nemala slov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no moja "svokra" je krajčírka, takže poradiť by vedela a ja by som to aj ocenila, ale vadí mi skôr, že my sme sa už dávno dohodli na istých detailoch, takmer všetci, ktorí pomáhajú, to aj vedia, a predsa robia naschvál :-S aj moja najmenšia družička (má 4 roky) bude mať ružové šaty, hoc som prosila mamku, že ak nechce princezničkovské zo salóna, tak nech má aspoň marhuľové (podľa našej výzdoby).. no proste.. no comment :-x a takých drobností je neúrekom, preto sa už snažím netrápiť sa tým..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jooj denik o spolocnej farbe siat druziciek mozem len snivat, aj ked som sa ponukla ze im saty zozeniem, proste isli na mna sposobom na co si budu poziciavat saty ked maju v skriniach? a tak budu v bordovom - sice asi kazdy odtien bordovej ale no co uz....a tak som do vyzdoby (ruzovej) zapojila aj bordovu...nech to aspon trocha ladi. a je to.
Odpovedať
cha cha, bianca, ked vidim tvoju fotku, tak uplne verim, ze Ti je vsetko jedno, uz z fotky na mna posobis hodne flegmossky a pohodacky, alebo blahovo? co ja viem, to len tak, ze ma to pobavilo. Neboj, ono Ta to mozno este len chyti, mozno je to jedna z faz stavov pre svadbou, ja mam tiez rozne, tesim sa, potom nechem ziadnu svadbu, pochybujem, potom to bude dobre, potom zasa to bude strasne, atd.
Odpovedať
Profilova fotka
Daisyd:sak mna to chyti.A presne viem kedy.15.5.2006 ked pridem domov na slovensko na dovolenku a vsetko sa na mna vyklopi :-D
Odpovedať
jaj, drzim palce, zvladnes to urcite vyborne a co nemas, to nepotrebujes, ako sa hovori ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja to zvladnem.A co nezvladnem,zvaldne psychosvokra :-D
Odpovedať
Ahojte baby. Uz to mam za sebou a mozem vam povedat, ze strasne vela veci islo uplne inak ako som chcela. Tyzden pred svadbou som sa dozvedela, ze nebudem mat marcipanovu tortu, ale nejaku inu. Tak som si povedala, hlavne nech nie je na nej kopa divnej slahacky. A hadajte aka bola :-D Napriek tomu chutila fantasticky. Uz na svadbe sa zozrala skoro cela. 2. Dva dni pred svadbou teta rozmlatila auto (dufala som, ze pomoze trosku s odvozom), den pred svadbou sa odpisalo aj brachove auto, lebo mal mokru elektroniku. A to mal vozit veci do hotela a odvazat kvety z kostola a tak. 3. v nedelu rano sme prisli ku kadernicke, ale otvorila nam uplne ina s tym, ze nasa je strasne chora, tak ju uprosila, aby sme neostali v stychu. Uces som nakoniec mala fantasticky! 4.den pred svadbou mi zbormajsterka oznamila, ze oni si nevsilmi, ze je to v nedelu, a ze v nedelu skoro nikto nemoze. O hodinu mi volala, ze sa jej podarilo zohnat nejakych ludi a este lepsieho pianistu. Na obrade boli fenomenalny! 5. Prsalo. Nastastie na tu chvilu, co sme behali po meste len malicko mrholilo. Ale saticky sa mi podarilo trochu zaspinit. 6. Svadobny sprievod bol domotany, ale k oltaru sme sa dostali. 7. Nestihli sme sa naucit prisahu, ale aj tak to bolo skvele! 8. Mali sme mat kolonu saabov az do hotela, ale kym skoncili gratulacie, boli sme pred kostolom len my a par ludi, ostatny uz boli odvezeny. Ani neviem, ci boli ostatne auta omaslickovane :-D 9. Nasi druzbovia nespravili vyberani do venca. Platilo sa len za tanec s nevestou, ked uz skoro cela rodina odisla. 10. Zabudla som si doma popolnocne topanky. Po prezleceni som muslea dalej trpiet vo svadobnych (este teraz ma bolia nohy :-) 11. Zabudla som si so sebou zobrat na hotel texasky na prezlecenie. Cely druhy den som nakladala a lucila sa v popolnocnych satach. .. a takychto drobnosti bolo neskutocne vela, napriek tomu vsetci tvrdia, ze to bola fantasticka svadba. Takze baby, hlavy hore, musi sa pokazit par drobnosti, aby celok vyznel uzasne! Drzim vam palce.
Odpovedať
Dakujem, no vidim ze si to mala dost pestre, ja uz som tiez v maximalnom strese,, o 5 dni mam svadbu a neviem ako dopadne, ale snad dobre :(
Odpovedať
ahoj marianella , neboj to bude dobre - my sme zmenili miesto svadby asi 3 tyzdne pred svadbou ( predchadzajuce sme mali rezervovane asi 6 mesiacov, nakoniec sa nam ale dost znepacilo :-| ) - este tyzden pred svadbou sme nevedeli, ci budeme mat party stan ... - 3 dni pred svadbou sme sa strasne pohadali, kvoli obruckam, doplnkom , hostom - asi kvoli vsetkemu... - v den svadby bolo vsetko ok a vsetko dobre dopadlo vies , mne to trosku pripomenulo stuzkovu - tam sme sa tiez vsetci pohadali a stuzkova dopadla super - podobne so svadbou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Golemocka dobre to dopadne, neboj. Budes uzasna nevesta, zenich bude super, vsetci sa budu bavit a pre teba to bude najromantickejsi den. Rebeka, mas skvely talent prerozpravania. Teda z toho vyplyva, ze clovek mieni Pan Boh meni. Neverila by som, ze tolko sa toho moze zmenit behom jednej svadby. Som velmi zvedava na Tvoje fotky.
Odpovedať
saska73: dakujem. Par fotiek uz som zverejnila :-) Babulky, moja rada: Najdolezitejsie na celej svadbe je jedlo! Potom hadam DJ a ubytovanie a potom vsetko ostatne. Na vasu kyticu, vyzdobu ci popolnocne saty si nikto nespomenie. Ale ak sa hostia nenajedia, tak budu frflat na vsetko. Ale moja skusenost je, plny zaludok = spokojny clovek! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
AHojte! My mame pred svadbou este 4 mesiace ale asi nic okrem saly a Dj. Drahy stale hovori ze mame cas, ale ja to uz vidim ze mesiac pred svadbou nebudem vediet cia som. Totiz svadba je u nas v PE a drahy byva MT.(zatial) takze skoro vsetko je na mne . Este ze mam zlatych rodicou a pomahaju. Vcera som mala dobre nervy, lebo svokra si raz nepraje to aby bolo na svadbe druhy raz ono. Takze mam obcas chut to cele zrusit. To nieze by som si nebola ista drahym ale z tych nervou. Proste chcem aby to vsetko pekne vyslo a aby to bol nas den a nie vsetkych ostatnych.
Odpovedať
rebeka - trafila si do cierneho.... - myslim, ze nech ma clovek akychkolvek hosti , tak to, co si najviac zapametaju je dostatok a kvalita jedla a pitia... - samozrejme , ak mate nejake specialne miesto, tak aj to zostane v pamäti, ale nie az tak na dlho - na vasu kyticku a saty a vyzdobu si po roku spomenu vsetci asi tak, ze nevesta bola krasna a vyzdoba tiez - spytajte sa na farbu a tazko si niekto spomenie 8-) - kardinal - drzim palce, ja som mala svadbu v PE skoro na rok dozadu pred tvojim terminom :-)
Odpovedať
kardinal: bude to ok, my byvame v Ostrave a svadba bola v BA, takze to bola celkom haluz. Ale vsetko sa da. dai: my sme si to este poistili vanilkovou zmrzlinou s malinami po veceri ;-) Hostia nevedeli ci mlaskat, olizovat sa za usami, alebo chvalit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Rebeka dobry napad s tou zmrzlinou, mnam, vanilkova s horucimi malinami, to bude spica. Zacinam sa tesit, mam termin a konecne aj miesto vecere.
Odpovedať
rebeka blahozelam...............normalne sa tesim na ten zhon a tu akcion :-D
Odpovedať
kocky, u mna to bolo take pocas prvych tyzdnov - uvazovala som ci svadbu kvoli tomu vsetkemu radsej nezrusim, ale asi by ma to pockalo ... najhorsie je ulahodit vsetkym stranam - my s polovickou sa na vsetko zhodneme - ale rodicia su ineho nazoru ... no, myslim, ze to nikto nema lahke a ako vidime z rad skusenejsich neviest, tak to vsetko zvladneme ... drzme si palce :-) nas to caka v septembri, zatial chudneme do siat (moj musi schudnut do obleku - lebo "svokra" povedala), dohadujeme sa o jedle - milion napadov, milion verzii aby ich nahodou neohovorili, ale platit - len aby to vyslo co najlacnejsie ... no, na porazenie ... udrzujeme sa v neustalom strese a napati ... a potom ze svadba je krasna vec :-)
Odpovedať
Profilova fotka
smejo....snad to v ten den bude take krasne, ze potom pochopime, ze tie stresy a obavy stali za to ;-) Podla mna si to treba vychutnat...cele pripravy ;-)
Odpovedať
ja som sa rozhodla prispieť tiež troškou do mlyna :-) Cez víkend sa s priateľom pochytili kvoli tomu že nechce smotanovú košelu, a ja mám smotanové šaty.... Potm sme sa nevedeli dohodnuť na fotkách a tak to šlo celý víkend. Pre samotnými prípravami sme vedeli do čoho ideme a že určite sa vyskytne aj toto, ale včera som mala nervy akurát tak na zrušenie všetkého. Ale potom som si uvedomila že to nie je o tom, či Vám pasuje košela, ladí výzdoba, ale že si dáte záväzok na celý život a s tým človek chcete byť pretože ho milujete aký je. Či v košeli alebo bez nej :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?