Hotel Albrecht verzus RVS Studené

Ahojte, chcela by som si nechať poradiť vo výbere vhodného miesta na svadbu. Rozhodujeme sa medzi Hotelom Albrecht a RVS Studene. Vie mi niektorá na základe skúsenosti poradiť? Mali ste niektorá svadbu v Hoteli Albrecht /RVS Studene? Ako ste boli spokojné? Ďakujem:)
Odpovedať
Ja som tam sice svadbu nemala, ale boli sme na oboch miestach na obhliadke. Albrecht je modernejsi a v Bratislave. Ako nevyhodu by som videla obrad na ozdobenom parkovisku, pripadne na terase priamo naproti oknam rodinneho domu. RVS je dalej od BA a interier mi pride trochu nevkusny, zastaraly. Ten priestor, kde sa vacsinou konaju hostiny, je ale krasny a vyhodou je podla mna aj vela zelenej plochy okolo a moznost mat obrad v "prirode". V kazdom pripade na oboch miestach boli velmi mili prevadzkari, ten v Albrechotvi mi prisiel praktickejsi a vie po anglicky (co bolo pre nas dolezite) a tusim tam maju mladomanzelia izbu v cene.
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za odpoved:) Rozhodli sme sa pre Albrecht. Obrad budeme mat v Dome sv. Martina. Budeme mat mensiu svadbu, takze Albrecht bude pre naj idealny ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@zuzanakrizan velmi uvazujem aj ja nad albrechtom, vedela by si mi prosim poslat cenovu kalkulaciu, aby som vedela aspon ci sa nachadzame v rozpocte? dakujem!!
Odpovedať
Ahoj, my sme mali svadbu v hoteli Albrecht a nemozem povedat jedneho kriveho slova. Vsetci boli vysoko profesionalni, ochotni, mili, akcni a flexibilni, dokonca aj ked sme si vymysleli nieco nestandardne. Hotel Albrecht sme si vybrali na odporucanie nasich kamaratov, ktorym sme tam boli na svadbe rok pred tou nasou a rovnako boli maximalne spokojni. Hotel je to sice mensi, ale ak ocakavate 5* pristup, urcite vas nesklamu. A o restauracii ani nehovorim, bola brilantna. Teraz mame rocne vyrocie a urcite si tam nenechame ujst veceru pri svieckach :). Okrem tradicneho menu urobia aj grill, ich terasa je super. Ale aby som neukrivdila ani RVS, boli sme sa tam pozriet a stretli sme sa s rovnakom skvelym pristupom. Nakoniec vsak rozhodlo, ze sme z Bratislavy aj vsetci svadobcania, preto sme ostali doma :). Ale videla som tu kopec nadmieru spokojnych neviest, ktore boli aj v RVS. Zopar foto z nasej svadby v Albrechte: http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/nos...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte. Má niekto aj konkrétne kalkulacie? Diky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?