Svadba v hoteli Albrecht, prípadne Ponteo v Rusovciach

Profilova fotka
Ahojte, nemá náhodou niekto skúsenosti so svadbou v hoteli Albrecht v Bratislave? Chceme robit taku mensiu svadbu, cca 40 ludi a hladame nejaky pekny priestor. Pocula som ze v hoteli Albrecht by to mohlo byť fajn. Prípadne nás napadlo ešte Ponteo v Rusovciach. Hľadala som podobné diskusie ale nenašla som. Budem vďačná za akékoľvek postrehy, odporúčania. :) Ďakujem.
Odpovedať
Sluzby kvalitne,priestor krásny cena too much,ak vam to teda nevadi:) ale hold za sluzby sa na svk plati a nie malo a obzvlast ak su dobre:) aj my sme tam chceli,priatelov ujo je tam manazer ale i so zlavou to bolo pre nas moc..
Odpovedať
Profilova fotka
Mozem odporucit Ponteo. Krasne priestory, skvele jedlo, sukromie, krasne ubytovanie na akciu ako stvorene. Pekny vecer prajem. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Dakujem za odporucania :-) Nakoniec to vyzera ze to budeme mat v Castel Mierovo ;-)
Odpovedať
@lulusy23 . Dohodli ste sa na Casteli? Mne sa to tam strasne paci, ale osobne som tam este nebola... nas este len caka tour de potencialne miesta :D Na kedy mate? Ako to tam asi vychadza cenovo? Je tam moznost civilneho obradu na mieste?
Odpovedať
Profilova fotka
@hyperzuzik Ano ano. Uz sme si aj zarezervovali termin, zatial vsak nezavazne, este tam mame koncom mesiaca stretnutie. :-) Podla mna je to tam bezkonkurencne krasne a cenovo to tiez nie je take hrozne. Ked to porovnam s cenami v Bratislave tak sa nicim specialnym nelisia, v BA je to podla mna na kadzom ako tak peknom mieste trosku drahsie aj ked urcite sa da zohnat aj nieco kde penazenka az tak nezaplace ale to je vec preferencii :-) Urcite to nie je ani zdaleka take predrazene ako Tomasov. Ani prenajom nema taku premrstenu cenu, zalezi aj od toho co konkretne chcete, ci interier, terasu alebo stan a aj samozrejme kolko osob budete mat. My mame termin az 2017 ale vzhladom na to ze ked som sa zacala informovat na priestory niekde uz bolo aj obsadene tak som sa rozhodla ze to poriesime trosku v predstihu pre istotu ;-) co sa tyka civilneho obradu je to trosku komplikovanejsie, kedze starosta obce pod ktoru patria nie je ochotny tam oddavat :-(
Odpovedať
My sme sa približne takto pred rokom informovali v Albrechte. Ak si dobre spomínam, komunikácia bola bez problémov, ochotne odpovedali, ale v takom zmysle, že na to, aby sa im oplatilo zavrieť to tam a rezervovať priestor reštaurácie len pre nás, museli by sme urobiť útratu minimálne 4 000 EUR. Takže asi tak. Konkrétne ceny si už nepamätám, možno na väčšiu svadbu by sa to dalo, ale nám to vychádzalo príliš veľa.
Odpovedať
@lulusy23 mas nejake informacie, ze ako to tam je s vyzdobou? Konkretne cena, ci ponukaju taku sluzbu alebo treba agenturu... a platis prenajom priestoru? Mne este nenapisali ohladom tohoto, ale maju volny termin :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hyperzuzik Vyzdobu ti vedia spravit ale cenu zial neviem, este neviem ako to budem riesit ja kedze mam este cas a co sa tyka prenajmu tak to je individualne podla toho co chces, my chceme stan vonku a za ten sa plati 550e ale za tieto peniazky nam rovno aj uzatvoria cely areal len pre nas takze si myslim ze to je fer ponuka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?