Svadobné noviny

Ahojte, viete mi niekto poradiť ako pripraviť svadobné noviny pre novomanželov ako prekvapenie? Nejaké nápady v akom programe robiť, nápady na témy, niečo vtipné, niečo dojímavé. Veľmi by mi to pomohlo. Poprípade, ak by bol niekto ochotný poslať na inšpiráciu svoje bola by som vďačná. 🙂
Odpovedať
aky pekny napad, ja som taketo nieco nazivo este nevidela, som si to musela vygooglit, ale sa mi to dost pozdrava 🙂
Odpovedať
svadobné noviny, ktoré si vyrobili manželia poznám , lebo majú ako podklady všetko relevantné. ale ab ich robil niekto z rodiny/ priateľov nepoznám. nápad je to však parádny, asi treba osloviť rodičov, aby si spomenuli ako sa oni zoznámili, ako mali svadbu, prípadne ak sa zdôveria ako splodili svoje deti (okrajovo). prvé pocity z pôrodu a narodenia od mamy a otca, ak majú starších súrodencov ako ich vnímali ked prišlo do domov bábätko, alebo ako vyvádzali súrodenci. potom nejaké príhody, zo škôlky, školy, nejakých krúžkov, výletov, príbehy so starými rodičmi, čo sa stalo v roku narodenia - významné udalosti, narodenie známych osobností. potom stručne školy, spolužiaci, celý text doplnený fotkami z tých období, stužkové a promočné oznámenia, nejaké info o vzdelaní a povolaní, práci, nejaké úspechy zo športu, práce, školy, ladené mierne humorne. alebo aj spomienky kamarátov,. možno by som noviny koncipovala ako zložený hárok A3 - vo vnútri jedna strana ženích - oproti nevesta a na druhej strane už info o nich spoločne - ako sa zoznámili, kde a nejaké pikošky zo začiatkov, čo zažili a čo robili, nejaké fotky, ako sa dohodli/rozhodli že sa vezmú , zasnúbenie a potom príprava svadby, potom repro svadobného oznámenia , a na záver blahoželanie od autorov, alebo aj miesto na vpísanie odkazov. mohli by sa použiť aj drobné ilustrácie a karikatúry, artefakty z ich života (vstupenka z koncertu kde sa zoznámili a i,) Záleží aký máte prístup k ľuďom z okolia snúbencov, aby ste z nich pod rúškom tajomstva alebo uplne nenápadne vytiahli potrebné info a potom ich poskladali. Prípadne by mohol byť formát A3 ale neskladaný, hore hlavný titulok v štýle Svadobné noviny Adama a Evy, dizajn ako na bežných novinách a potom odstavce textov a fotiek a ilustráciíí. O ich spoločných začiatkoch info na druhej strane. Celý papier by som zrolovala a uviazala špagátom, stuhou, tak aby bolo vidieť titulok.
Odpovedať
Co som si pozrela na Googli, co mi naslo, ked som si zadala svadobne noviny, tak presne tak si ich predstavujem. Stare noviny, take tie ako vo filmoch. Velke aj mensie titulky, viacej clankov rozne umiestnenych na strane, nie len rad radom, sem tam nejaky obrazok. Mozno by bola fajn aj nejaka jednoducha krizovka alebo osemsmerovka, keby tam bola.
Odpovedať
Profilova fotka
@mauritka Presne, mne sa inak k nim ani taky ten modernejsi dizajn nejak nehodi
Odpovedať
@rosiena To uz by nevyzeralo tak pekne, ten taky retro vzhlad k tomu pasuje 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od domii7:

Ahojte, viete mi niekto poradiť ako pripraviť sva…
@domii7 Ukazes potom, ako sa ti podarilo ich spravit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?