Svadobné noviny. O čom a pre koho sú?

Dievčatá túto tému som tu ešte nenašla, takže vytváram.... prosím Vás, spomínate svadobné noviny.....o čom vlastne sú? to sa rozdáva svadobčanom?
Odpovedať
1
2
Fiiiha, to ja pocujem prvykrat o svadobnych novinach :-) co to je?????
Odpovedať
no, to už som veľakrát videla, že baby spomínali, že to budú mať,. dokonca aj v jednom fotoalbume som ich videla..... mňa by zaujímalo, o čom sa tam píše......
Odpovedať
podla mna to maju namiesto oznamka, resp. oznamko maju urobene na styl novin.
Odpovedať
nie, počas svadby to majú len tak pohodené na stole......
Odpovedať
;-) Novinu su super vec my sme ich mali na svadbe. Sluzia na blizsie predstavenie mladomanzelov svadobnym hostom. Moze sa stat ze na vasu svadbu pride rodina ktora je z laveho prababkineho kolena a v zivote ste ju nevideli. nase obsahovali strucny zivotopis, nejake kvizy, clanok ako sme sa spoznali a pod. samozrejme foto. To vsetko bolo v style SME mladomanzelia.
Odpovedať
jéééééééééj, presne tieto info som potrebovala..... ;-) to je super nápad, ale zaberie to asi dosť času, spraviť také noviny, že? :-)
Odpovedať
Tak to je fakt super napad.... :-) len my ich asi nebudeme potrebovat, lebo vsetci hostia, co budeme mat na svadbe, nas poznaju ;-) Ale kazdopadne dik za info ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme robili nieco podobne, ale vo forme web-stranku. boli tam nase fotky s vtipnymi komentami, ktore dokumentovali chronologiu nasho vztahu...mame kamaratov rozlezenych po celom svete, tak sme im neposielali oznamko postou, ale ako link na svadobnu stranku. mohli nam tam aj napisat odkazy a blahozelania. bola to celkom makacka, ale malo to velky uspech. a po svadbe tam chceme dat fotky, aby si vsetci mohli postahovat tie, ktore chcu ;-)
Odpovedať
jeeee to je supe napadm ,yslim ze by sa tam zmestilo ovela viac infosiek napr aj svadobne menu nejake strasie info zo dna svadby tedaaaaaaa to ste mi nasadili chrobaka do hlavy :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
baby.. dajte mi nejaky tip,ake take svadobne noviny vyzeraju..prosim pekne..aj ja chcem take..
Odpovedať
to ste nikto nerobil svadobne noviny...??? :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
zofiniatko • Dnes o 11:16 Ahojte! Prosím Vás mohli by ste mi niektorá z Vás zaslať Vaše svadobné noviny?! Prosím! Je to také milé,....rada by som si tiež také spravila, ale neviem ako na to! hmmmmm Ďakujem veľmi pekne vopred! (zofiniatko@centrum.sk)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
ahojte, pridavam sa a ste niektora robili svadobne noviny prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim poslite mi ip. velmi dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
cawte baby :-) ja som robila svadobne novinky.. mozete sa inspirovat v mojom albume: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
Ajoj, pozerala som tie noviny a sú super, ďakujem za inšpiráciu :)))
Odpovedať
Aj ja sa pripajam, su uplne uuuuzasneeeeeeeeeeeeeeeeee 8-) Dali ste si ich tlacit v nejakej tlaciarni?
Odpovedať
No baby ja neviem.Podľa mňa je to dobrá blbosť...
Odpovedať
Podla mna je to super, my ich chceme mat namiesto starejsieho, bude tam presny program dna, dame tam info o tom, v akom poradi budeme mat skupinove foto, dalej info o tom, kde sa moze a nemoze fajcit a ine uzitocne pokyny a okrem toho tam chceme predstavit clenov nasich rodin, kedze nase rodiny sa este nikdy nestretli. Dalej tam dame rozpis stolov - nechceme mat menovky a prilepit ludi na cely vecer na jednu stolicku. Bude tam aj menu - takze vsetky veci, ktore by hosti zaujimali, nech sa potom nepytaju nas dvoch. :) Okrem toho tam chceme dat nejake omalovavanky pre najmladsich. My sa budeme po obrade 3 hodiny fotit, takze to mame aj na vyplnenie casu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
prosim poslali by ste aj mne nejake inspiracie na svadobne noviny prosim,ak budete take zlate... na brckova.petra@gmail.com .....dakujeeeeeeeeem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte kocky. Moje ziacky s medialneho kruzku mi vyrobia v nejakom ich programe co robia skolsky casopis aj svadobne noviny. Potrebovala by som vsak nejaky vzor. Mame fotky z dectva a aj spolocne, ale netusim co im tam dat. Ake informacie. Kedze su to moje ziacky, tak samozrejme mna ani moju polovicku nepoznaju ako kamaratku, ale ako ucitelku. Poradte mi nieco.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte aj ja by som si rada pozrela nejaku ukazku svadobnych novin pre inspiraciu, ak mate, mozte mi prosim poslat? diky :)
Odpovedať
ahojte...no je to skvelý nápad tie svadobné noviny rada by som ich mala aj ja na svadbe, ale asi ako väčšina netuším ako to má vyzerať...tak by som vás chcela veľmi poprosiť keby mi nejaké takéto noviny pošlete na môj mail meresovad@gmail.com ......ďakujeeeeem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahoj, možem aj ja Vás poprosiť o zaslanie svadobných novín rada by som sa inšpirovala, ďakujem
Odpovedať
Ahojte, prosim Vás ak môžte chcela by som Vás poprosiť o zaslanie dakych svadobných novín aby som našla inspiraciu...dakujem stanova.a@gmail.com
Odpovedať
Profilova fotka
@tribitka ja to osobne poznam trosku inac .... ( s Nemecka) tu to spravia mladomanzelom kamarati , no ako noviny a predavaju ich za urcitu sumu co a ako je s vytazkom tak to uz zalezi na tvorcoch novin vela zdaru v pripravach ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
prosim vedela by mi nejaka nevesta popripade ukazat ako vyzeraju take svadobne noviny? mail: petronela.blehova@gmail.com Ďakujem pekne za pomoc.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@evkag prosim ukazuku svadobnych do IP by sa poslat nedalo? velmi pekne dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@luckovacova velmi rada,ale ja som dostala vytlacky..........nemam to v PC. aspon o tom teda neviem........jedina ak by som nafotila tie co mi ostali doma,a le som po operacii, cize to trosku potrva
Odpovedať
prosim vas, poslite aj mne tie noviny :) ivana.halamova@gmail.com dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, vygooglite si to... v cestine som nasla aj konkretne hotove noviny :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?