Makrónky ako darček pre svadobných hostí

Ahojte nevesticky, mali ste niektora ako darcek pre hosti makronky? Rozmyslam ze tak cca po dva kusky pekne zabalene a polozene pri menovke... Myslite ze je to dobry napad alebo mam radsej uvazovat nad inym? Viete mi resp. poradit niekoho kto ich pecie, najlepsie TN, PU alebo ZA. Dakujem krasne :)
Odpovedať
@slnecnickaa ja si myslim, ze je to dobry napad, kedze sa to zje :) ja osobne nemam rada darceky gyce, lapace prachu, ako pernikove srdiecko (ktora sa nezje), magnetky, anjelikovia a dalsie "somarinky". Kedze som host na viacerych svadbach, tak kebyze mam z kazdej skladovat taketo veci, tak mam doma sklad gycu Videla som uz aj male cokoladky, alebo mandle v cukre, male bonbony ako raffaelo, cize aj makronky povazujem za dobry napad :)
Odpovedať
@fokuska Dakujem, tak pojdem do toho :) Len este zohnat niekoho kto ich napecie, lebo ja osobne si na ne netrufam..
Odpovedať
v ZA sú Sladkosti pre hostí. majú takú fb aj web stránku
Odpovedať
@mamabibi dakujem, pozriem :)
Odpovedať
@slnecnickaa my sme mali makronky od Sladkosti pre hosti a 👍👌odporucam ;-) a ako napad na darcek sa mi to pozdava , presne ako pise @fokuska zjedia sa, nebude to niekde ako lapac prachu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja za seba hovorim, ze tiez nie lapace prachu...ale my davame to co sa vypije, domace palene, tak 1 dcl to flasticky kazdemu :)
Odpovedať
my nedavame ani nejake specialne darceky, davame vysluzku - kolace a k tomu presne tak ako @nikus296 malu flasticku s domacou palenkou :) mame flasticky s vlastnymi etiketami, takze kto bude chciet nejaku "vecnu" pamiatku, tak si ako darcek odlozi tu flasticku :D
Odpovedať
dakujem vam kocky, pomohli ste mi pri rozhodovani :)
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepsie pecu v Sweet Cakes Bakery. Su z Dubnice.
Odpovedať
My sme na nasej svadbe nedavali nejake extra darceky, dali sme kazdemu spravit fotky do ramceku a hotovo ale potesilo ich to viac ako flasa vina alebo magnetka napriklad :-) Maju aspon takuto spomienku, ktora im vydrzi navzdy :-)
Odpovedať
@diussa fotka v ramceku je super napad :)
Odpovedať
Kocky tak som sa dnes nadchla tymi makronkami ze som ich uz aj zajednala ;)) dakujem vam za kazdu jednu odpoved :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Super nápad. Rozmýšľala som tiež nad makrónkami ale nakoniec rozhodnutie padlo pre perníky v tvare srdca. no ako píšem, určite to bude super vyzerať a ak budú farebné ešte lepšie bude to tak veselo vyzerať :-) Poteší to aj očká. Inak všimli ste si , ako sa tieto darčeky pre hostí rozmohli. za čias naších mám dostavali fľašku a bolo vybavené :-D
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/makronky-na-... :)
Odpovedať
@tixy mne sa tato zacinajuca tradicia s darcekmi pre hosti celkom paci :) a ked sa pekne naaranzuju aj na stol, budu tvorit aj cast vyzdoby :) ja budem mat vyzdobu v takych jemnych ruzovo-smotanovych tonoch, tak som si vymyslela ze jedna makronka bude bledo ruzova a druha biela, budu spolu zabalene v malej krabicke previazanej stuzkou a polozene vedla menovky.. juj no uz sa normalne tesim ako to cele bude vyzerat :)
Odpovedať
@slnecnickaa no a maju pamiatku na cely zivot. ved vyvolavanie fotiek nie je az tak drahe a ramceky sa daju aj z eshopu objednat lacnejsie. tak mi vela svadobnych hosti neplanujeme mat. hlavne nech je na svadbe rodina :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?