Darček pre svadobných hostí za prijateľnú cenu

Ahojte dievčatá :) potrebujem poradiť, pretože už dlho si lámem hlavu nad tým, čo dávať ako darček pre svadobčanov. Chcem niečo čo si každý nájde na svojom mieste pri príchode do sály, avšak za nejakú prijateľnú sumu, nič prehnané :) čo by ste navrhovali?
Odpovedať
my sme mali pernicky, ktore sluzili zaroven ako menovky a boli super (sladkemenovky.sk), vsetci si ich zobrali domov :)
Odpovedať
My sme kupili pera s nasimi menami a datumom svadby :) pero s gravirovanim 0,87 centov ale zalezi aky druh pera,kazde stoji inak. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som vyrabala sadrove sosky anjelikov. Zabralo to mozno dva dni prace aby som vyrobila 140ks, ale su pekne a investicia smiesna. Mozno 5€ za formy a sadru dohromady. A skatulky na to sme objednali z ebay. :)
Odpovedať
Profilova fotka
u nás si nevesty často dávajú robiť najviac drevené magnetky - 1€ a veľmi idú aj mini medíky - 1,5€
Odpovedať
Profilova fotka
alebo si dajte vyrobiť magnetu s vašou fotkou, kde môžete dať dátum, mená, alebo iba ďakujeme... my sme teraz také dostali a boli pekné
Odpovedať
Mini mediky, mini domace dzemy, peceny caj, svadobny bylinkovy caj v lanovom vrecusku (na luke nazbierane bylinky a vysusene), site srdiecka plnene levandulou atd. Vsetko home made s minimalnou investiciou... drzim sa hesla "co vypit a zjest", nech to nejde na policku/chladnicku a sada na to prach a skor ci neskor skonci v kosi ;-)
Odpovedať
upeč perníčky alebo nejaké malé koláčiky a daj ich do peknej krabičky :) alebo nejaké voňavé bylinky v peknom srdiečkovom vrecúšku, to všetko za dá urobiť za pár korún alebo veď podstate ak budete každému dávať pierka tak tie si budú nechávať ako pamiatku
Odpovedať
Ďakujem pekne baby za nápady :) ja som tiež rozmýšľala nad mini medikmi alebo pečeným čajom... Magnetku som chcela, ale to by išla skôr jedna do rodiny a ja by som chcela, aby to mal každý pred sebou :) najnovšie sa mi však celkom pozdáva ten nápad s vysušenými bylinkami vo vrecúšku :)
Odpovedať
ručne robené mydielka (biele srdiečka s potlačou) v tylovom vrecúšku vo farbe výzdoby..
Odpovedať
určite niečo jedlé - minimedíky, pečený čaj, džem, perníčky... málokto si zo svadby rád ťahá domov blbostičky, ktoré zapadnú prachom a ja napr. na chladničke mám len magnetky z ciest.. mená/fotky mladomanželov a dátum je podľa mňa gýč - veď fotiek je zo svadby dosť..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Dobrý deň, venujem sa výrobe sviečok či mydielok ako darčeky pre svadobných hostí, alebo ako dekorácie na stôl v ľubovoľnej kombinácie farieb a vôní :-) http://www.mojasvadba.sk/shops/darcek...
Odpovedať
určite by som volila niečo konzumovateľné. Na poslednej svadbe sme dostali cca 2 decové fľaštičky - ženy s pravým gréckym olivovým olejom (ženích bol Grék) a muži s kvalitným domácim destilátom. Na fľaškách mal každý vygravírované svoje meno, takže slúžili ako menovky. Každý sa im potešil a aj si ich hostia brali domov.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dávali ženám varešky, chlapom malé flaštičky a deťom bublifuky :-) ...môžeš si kuknúť v mojom fotoblogu :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@jankasered Prosim ta, neposles mi fotku, ako tie mydielka vyzeraju? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali pre dámy oriešky v mede vyrobené doma :) a pre pánov drevené magnetky s našimi menami a dátumom svadby. A pre deti sme mali pripravené bublifuky a sladkosti.
Odpovedať
neviete mi poradiť kde najlacnejšie zoženiem ako darček pre hostí štipce, ktoré sú ako nevesta a ženích?? viem, že je viac firiem... dakujeeem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ja som na nasu svadbu vyrábala srdiečka z modelovacej hmoty. Naše mali taký čipkovaný dizajn ale nemám foto v mobile. Tieto som robila ako dekoráciu na stromček. Napr. Ja zas radšej ocenim neutrálnu (bez dátumu a mien ženícha a nevesty) drobnosť , ktorou môžem ozdobiť nás domov ako niečo čo zjem a aj zabudnem že to bolo :-D a to jem rada :-D takto si ľudia na tú drobnosť pozrú priebežne a spomenú si na vašu svadbu...je to vec názoru a každý na svadbe dáva pre hostí to čo by rád na svadbe dostal (aspoň si to myslím :-D)
Odpovedať
Profilova fotka
Tie su krasne velmi @vikicreative, ja by som rada vedela aka hmota sa na toto pouziva, lebo z tychto veci som trosku jelen :-)
Odpovedať
@jannilka ďakujem sú samotvrdnuce a také ktoré sa pecu ja mám radšej tie čo tvrdnu samé kupis v kreatívnych potrebach ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
V kreativnych potrebach @vikicreative? To budem musiet popozerat, kde take predajne vobec su, ci take mam aj v okoli, lebo ani neviem, ked taketo veci nekupujem :-) Ale dakujem za pomoct ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?