coverphoto
Neaktívny

lucy991

  /  37 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 6. júl 2016
býva v meste Trenčín
Info o svadbe
Svadba bola 12. 8. 2017
2412
dní po svadbe
Aktivita
14 príspevkov vo fotoblogoch
43 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (29)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
kvety
Magduš.Handmade
Kvetinový venček na obrad, čelenka na zvyšok hostiny, kvetinové náramky pre slobodné dievčatá, kytica, pierko pre ženícha. Krásne, precízne, kytica presne podľa predstáv. O milom, priateľskom prístupe ani nehovorím. Úžasná, šikovná žena.
svadobné šaty
Svadobný salón Andrea
Keď som odchádzala zo salónu Andrea (Púchov) po tom, čo som si zajednala šaty presne podľa predstáv ľutovala som, že som strácala čas v iných salónoch po celom Trenčíne. Toto bol jediný, v ktorom som sa naozaj cítila ako budúca nevesta, ako niekto, na kom v tej danej chvíli najviac záleží. Obsluhovaná s úsmevom a nesilenou, ale celkom prirodzenou ochotou. Navyše mali presne také šaty, aké som si vysnívala a za primeranú cenu. Čo viac si priať? :)
koláče
Mimi Cakes - Mirka Chovancová
Okrem svadobnej torty nám Mirka spravila aj výborné dezerty (tartaletky, makronky, panna cotty, miniraw tortičky, snehové pusinky sugar stamps, sušienky crinkles..) všetko chutné a dokonale krásne.
torta
Mimi Cakes - Mirka Chovancová
Bola to jasná voľba hneď od začiatku plánovania svadby, pretože sme od tejto šikovnej pani už mali aj niekoľko narodeninách tort. Chutná, svieža, presne podľa predstáv a tak, ako sme sa dohodli.
hostina
Účelové zariadenie lesnej pedagogiky a rekreácie Antonstál
V tomto krásnom prostredí sa odohrala celá naša svadba. Od obradu, cez hostinu až po ubytovanie hostí. Prevádzkari mladí, ochotní ľudia, všetko klapalo tak, ako malo. Krása okolitej prírody a očarení hostia bol príjemný bonus.
catering
Party Partners
Profesionálny prístup, jedlo na 100%, chutné, pekne naservírované, čašníci šikovní, usmiati, ochotní, kmitali celú noc. Dohoda možná prakticky na čomkoľvek. Boli sme nad mieru spokojní.
hudobná skupina
Janne Band
Skvelí ľudia, neskutoční hudobníci. Zábava na 100 %, všetci hostia si pochvaľovali.
fotograf
Vladislav Kakody, Mgr. art.
Profesionálny a zároveň ľudský prístup, ktorý ocenili aj hostia. Cit pre detail, absolútna samostatnosť, vôbec sme nemuseli upozorňovať na to, aby nafotil aj detaily výzdoby, šaty a kopec iných drobností... Všetko robil sám od seba, automaticky, s úsmevom a dokonale :)
Žiadne príspevky.