coverphoto
Neaktívny

janina1

Jana
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
zaregistrovala sa 17. sep 2005
Info o svadbe
Svadba bola 26. 6. 2015
3187
dní po svadbe
Aktivita
6 príspevkov vo fotoblogoch
321 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Jún 2015Júl 2015Júl 2014
Sledované fotoblogy (11)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
  • +87
Svadobný album
Janka a Kurt
26. 6. 2015 Ilava | 91 fotiek
dj
DJ škorvo - matúš škorvánek
Neskutočný profesionál, boli ľudia, ktorí rozprávali len o DJ-ovi (smiech) v tom najlepšom zmysle slova!!! Prišli si na svoje všetci starší, aj mladí!!! Wow!!! Ďakujeme!!
výzdoba
Svadobny salon Innessa Dubnica nad Vahom.
Svadobny salon Innessa Dubnica nad Vahom. - Výzdoba mi vyrazila dych doslova a do písmena!!! Spojiť vášnivého rybára, profesionálneho fotografa a ženu, ktorá zbožňuje eleganciu tak to dokázali neskutočne!!! Detaily, precíznosť, profesionalita, maximálne profesionálny prístup, ústretovosť proste WOW!!!! ĎAKUJEME!!! A svadobná kytica??? Nad očakavanie!!!
koláče
Veronika Hanáčková (Trenčín)
Torty od výmyslu sveta!! Neskutočné!!! Catering zvládnutý úžasne!! My sme nechceli tradičné koláče, mali sme torty: cheesecake, panna cotu, tiramisu, mangovú, makovú...ťažko sa to komentuje, jedno sústo hovorí za všetko!! maximálne odporúčame!!
svadobné šaty
LA PAVONA
Fantastický, profesionálny prístup. Šaty boli ľahučké, jednoduché, v mojich očiach krásne,...pani majiteľka neskutočne príjemná, charizmatická, ústretová žena!!! Ďakujem!
catering
Party Partners
Neskutočné!!!! Strava (špeciálne ďakujeme Miloškovi), organizácia (Palino a Zuzka), čašníci...profesionalita maximálna!!! O jedle počúvame dodnes, ľudia si ho fotili a hovorili ako o gurmánskom zážitku. Bolo mi cťou spoznať takých profesionálov!!!
milujem make up a vizáž a pre mňa je Boris jeho prácou TOP na SR!! A výsledkom svojej práce na mne mi to len a len potvrdil. A keďže celá naša svadba bola nie len o profesionáloch ale aj o skvelých ľuďoch s pokorou Boris medzi nás fantasticky zapadol!!! Ďakujem za všetko!!!
fotograf
Janko Čechovsky
Fotky hovoria samé za seba!!!!! TOP fotograf a fantastický človek, som veľmi šťastná, že som ho spoznala naživo a že bol súčasťou našej svadby!
janina1 pridala 5 nových fotiek
3. feb 2014

Moje predstavy...

(67 fotiek)