Zlé pocity pol roka pred svadbou

Prepacte zeny, dievcata ze pisem pod novym nickom - ale nechcem, aby ste vedeli kto som ... trapim sa, lebo som si pocas mojho dost mladeho zivota uz vela vytrpela, narobila som si aj svojou hlupostou dlhy a teraz neviem ako z toho von. Priatel ma miluje, pomaha mi a chce si ma zobrat. No mne sa nedari najst dobre platenu pracu, on teraz nema ziadnu a netusim ako si raz kupime nejake byvanie a ako budeme mat dieta. Moje dlhy sa vysplhali do vysky cca 15 tis.eur a a ked si ma vezme, bojim sa aby to nejakym sposobom neprešlo nanho a nemusel to raz splacat za mna .. .myslim keby sa mi nieco stalo (lebo som vazne chora). Mate/mali ste aj Vy taketo "stavy" ? Je to normalne ? Neviem, ci si ho mam zobrat - lebo mu nechcem byt na obtiaz a viem, ze by si zasuzil aj lepsiu zenu ako som ja :-(
Odpovedať
Profilova fotka
podľa mňa by o tom mal vedieť... ak o tom vie a miluje ťa, vezmete sa.... ako ho miluješ ty, povieš mu to...a zvládnete to spolu, ak nemáte byť spolu, tak sa to vyrieši časom....Držím palce a budem sa modliť za Vás....a zaslúži si ťa, aj ty jeho, pretože každý si zaslúži lásku!
Odpovedať
@juliana7221 dakujem Ti velmi pekne !
Odpovedať
Profilova fotka
@nestastnica2014 Pokiaľ partner o všetkom vie a tvrdí, že ťa Miluje nie je čo riešiť :) choď do toho....
Odpovedať
@nestastnica2014 ahoj :-) myslím, že po právnej stránke sa to dá poriešiť, tuším je to inštitút bezpodieľového vlastníctva, to si zisti :-), nemám s tým skúsenosť.. A po citovej?! My sme mali podobný problém, ale v opačnom garde :-) Drahý sa zamotal do dlžôb, keď pracoval v Rakúsku. My sme vtedy ešte spolu neboli, tak neviem úplne presne, čo všetko a ako sa stalo.. Boli z toho veľké nepríjemnosti. Ale čo viem, tak jeho to veľmi trápilo!! Ostal zatvrdený, už nevedel, ako to riešiť, ani počuť o tom! Ale keďže sme plánovali spoločnú budúcnosť, my dvaja spolu, nebolo by to už len o ňom, chcela som to vyriešiť. Išli sme na rakúske úrady, tam sa nám pri tej sume hlavy zakrútili :-D, vyššia než tvoja! Ale pán povedal, že čo sme takí smutní, keď to nesplatí, sedieť nepôjde...akurát nech nič nechce od Rakúska. Čiže 5 rokov odrobených tam, je v lufte, nemá na nič nárok, ale to bola pre nás vtedy tá najlepšia správa.. A teraz?! V októbri sa berieme :-) Chápem tvoje obavy...Isto nie si v ľahkej situácii..Porozprávaj sa s tvojim priateľom, akú má on predstavu, to je dôležité!! Ak mám byť úprimná, ja osobne by som sa trocha obávala...dnešná doba je neprajná! Písala si, že si ešte mladá..daj tomu čas! Aj keď sa zoberiete, nemusíte mať hneď bábätko..Najprv sa zabezpečte a dieťa priveďte do takej pohody, aby ste svoje stresy a problémy nedali jemu pocítiť :-) Ale všetko sa dá zvládnuť! Nič nie je buď biele, alebo čierne. Prajem ti veľa zdravíčka a šťastia! Isto je tvoj drahý úžasný ako ten môj! Tak bojujte spolu za svoju lásku! Je krásne niekoho milovať a ešte krajšie, keď tá osoba miluje aj teba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nestastnica2014 ahoj, tiez si myslim, ze by tato situacia nemala ovplyvnovat vas vztah... ale asi by som tiez s tehotenstvom pockala, kym budete obaja kludnejsi a zabezpeceni aspon ako tak... dlh v tejto vyske ma v tejto dobe kde kto - ak berieme hypoteky a pod ;) preco ti vsak pisem je to, ze ti ponukam pracu, kde sa da pomerne rychlo zarobit pomerne dost penazi - je to krasna zenska praca, ktora sa da robit iba srdcom... vyzaduje si to vsak velku sebadisciplinu a vyjst zo zony komfortu, ale stoji to za to ;) ak by si chcela vediet viac, tak mi napis do posty a rada ti poskytnem vsetky info nezavazne ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?