Priateľ sa nepáči mojej mame

Ahojte stretli ste sa s niečím podobným? Môj priateľ sa môže snažiť koľko chce, moja mama stále proti nemu niečo má, ale jemu to nepovie iba mne. Lezie mi to hore krkom, pretože mne ako partner maximálne vyhovuje. Bolo aj u vás niečo podobné alebo nie? :-|
Odpovedať
A co konkretne jej vadi? Nevravim, ze sa musi tvoj patner pacit aj tvojej mame, ale mozno vidi nieco co tvoje zamilovane oko nevidi.... No a mozno len je sklamana, pretoze si si nevybrala niekoho koho ti vybrala ona. Vazne sa s nou porozpravaj. Nech menuje. Aj je ten chalan nezamestnany povalac, drzy, bez respektu, alebo ma pocit, ze si ta nevazi, nezasluzi, tak porozmyslal kolko na tom moze byt pravdy, kolko je lej jej subjektivny nazor. Napriek tomu, ze mame pocit, ze nam nase mami nerozumeju, tak nas velmi dobre poznaju. Urcite by som porozmyslala nad jej nazorom. Tym ti ale nechcem povedat, aby si sa rozisla. Predsa len ty si s tym chalanom a nie tvoja mama..
Odpovedať
Profilova fotka
u nas je to mozno este horsie :) neznasaju sa navzajom :-D ale tak ani ja moju mamcu nemusim takze jej nazor mi je ukradnuty... no a dovod preco ho rada nema je ten je sa jej proste nepaci (pretoze mi ho nevybrala ona)... ale je jedina z rodiny co proti nemu nieco ma takze neber to tak tragicky, tvoja matka s vami zit nebude.... okrem toho je fakt ze pokial je nasilny, povalac, pije pravidelne alkohol atd atd tak zase na tej neznasanlivosti mozno nieco bude...
Odpovedať
Ale je pravda, ze velakrat rodicia vidia aj to co si ty neuvedomujes... Tak isto mal moj tatko nos na urcitych partnerov mojich a vzdy sa ukazalo, ze mal pravdu.
Odpovedať
@lenka2232 budes s nim ty alebo mama ??? :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
@lenka2232 myslim, ze takmer kazdemu rodicovi je na prvy pohlad priatel ich dietata nesympaticky, lebo je to cudzi clovek, ktory je ale ich dietatu blizky. mne samej bol nesympaticky sestrin frajer a pritom je to dobry chlapec, ktoreho dlho poznam, ale toho pocitu som sa nevedela zbavit. moja mamka tiez mala obrovsky problem s mojim priatelom, vyslovene obranna reakcia to bola, nevedela si predstavit, ze mam s niekym byt a take veci mi o nom hovorila, ze sa teraz za to hanbi :-D. ale na druhej strane vela negativnych veci vedela naozaj odhadnut a to rodicia vedia, cize sa jej spytaj a sama si uvaz, ci len prehana alebo v kutiku duse citis aj ty, ze nieco na tom pravdy bude (ze je lenivec alebo co uz tvoja mamka povie). drzim prsty ;)
Odpovedať
takže....argumenty mojej mamy....1. je nízky ( o pol hlavy vyšší odo mňa).....2. je starší (9 rokov)....vyhovuje mi to nakoľko som mala rôznych partnerov a viem to porovnať.....3 toto je úplne top- že je z mesta a ja z dediny :-D vraj ľudia v meste sú leniví, nič nevedia robiť atd atd.....taaakže ja neviem :-N :-D
Odpovedať
@lenka2232 pokial nema rozumny argument, ani argument typu: nieco sa mi nezda, ale neviem to nazvat", tak to neries. ono cas to vyriesi, aj keby na nom bolo naozaj nieco zle. na druhej strasne jej moze byt obycajne nesymapticky, ako su aj nam rozni ludia, darmo su skveli. rodic si pre dieta predstavuje partnera vysokeho (ak je dieta nizke, aby vnucata mohli byt vysoke), krasneho, v primeranom veku a skutocnost je proste casto ina a oni sa s tym musia zmierit :-D.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
No ja tom mám podobne.. argumenty: 1. je introvert (ako sa bude rozprávať s deťmi a prečo sa chce ženiť, keď málo rozpráva) 2. je z mesta (nevie rúbať drevo, sadiť zemiaky, vrtať diery do steny.. nikto ho to nenaučil, lebo celý život býva v paneláku) 3. je starší (o 11 rokov, ale mne sa vždy páčili starší a práve môj partner vyzerá vekovo ako ja) 4. kričí (áno kričí, viem o tom, pretože u nich doma je to normálne, rozprávajú sa hlasno a odtiaľ má prevzatý vzorec správania sa) 5. je lakomec (áno, iste, kúpil mi notebook, plno kníh, oblečenie, zaplatil celú prerábku bytu, platil mi ubytovanie počas vš,... )
Odpovedať
Profilova fotka
U nas to bolo s mojou krstnou...zasluzis si lepsieho ved ty mas VS a on je IBA kuchar!!! Priatel holohlavy lebo kuchynu si z vlasov proste nevymyjes, potetovany (co som aj ja btw), retaz z neho visela :D na to moja mama: nic si z toho nerob, ani mne sa na prvy pohlad nepacil...ale pozrela som sa este raz ;) hlavu hore, mama evidentne ziarli ;) tym nechcem povedat, ze chce toho tvojho ale ziarli lebo lubis niekoho ineho :)
Odpovedať
inac to co maju vsetky s tou vyskou :-D terajsi priatel je sice vysoky, to nemali problem ale pred tym mi mama stale mlela o vyske ze su krpati ti co som si ich nasla :-D ze jej sa pacia tmavi, vysoki :-D a az teraz mi doslo ze je vlastne aj nahoda ze taky je moj snubenec :-D ale mna volako neovplyvnila mne to bolo vzdy jedno aki su vysoki :-D ale strasne ma to vzdy vytacalo taketo jej vylevy :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?