Netreba dávať druhé šance

Neviem či si spomínate na môj príspevok, kde môj priatel vyžadoval aby som chudla. Nakoniec som mu dala šancu s tým teda že buď sa rozídeme lebo veď to nemá význam, keď sa mu nepáči moja postava alebo sa s tým zmieri. Dopadlo to tak ze prešiel mesiac - dva a sme na tom že - sa mu nezdám dosť ženská, musí byť po mojom a aj keď som dokonale upravená tak si nájde niečo čo je zle. Potrebovala som sa len vykecať, som z neho na nervy, nechcem ho, neviem si predstaviť s ním spávať proste nič, hnusí sa mi.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 To mi je ľúto, ale určite sa nenechaj už ničím odmäkšiť a žiadna tretia šanca, niekedy je aj druhá priveľa. Ruky preč od neho, aj keď ste určite prežili aj veľa krásnych chvíľ. Príde niekto iný, komu bude na tebe záležať a bude ťa chcieť takú, aká si a budeš preňho ženskou, krásnou a tou najlepšou voľbou a šťastím na svete. ;-) Hlavu hore, všetko zlé je na niečo dobré! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 určite si zaslúžiš niekoho, kto ocení aká si a nebude na Tebe hľadať chyby. ved tie ma každý. chce to len silu skončiť tento vzťah a ísť dalej ;-) držím prsty :)
Odpovedať
(irituje ma to moje PRO, ale predsa napisem) niekedy je to o tom, co dokazeme spravit pre toho druheho :) a samozrejme co spravi on pre mna.
Odpovedať
@matuskusnir áno, rozumiem revanž, viem že vo vzťahu netreba len brať ale dávať, ale proste keď sa chlapovi raz fyzicky nepáčiš a chodí s tebou kvôli tvojej dobre duši a to nie som žiadna zrúda , tak to nie je dobre. Ja už som naň alergická.
Odpovedať
@nikolka1986 v tomto to je pravda...ja som to myslel skor tak teoreticky. ale nechapem naco namotava, ked aj tak sa mu cosi nepaci!! pride mi to ako v puberte, ked si chcel chalan dokazat, ze este vie namotat babu....
Odpovedať
@matuskusnir Netuším, sme spolu 4 roky, zasnúbení sme boli, stále mi niečo vadí, už mi to príde že je tak zakomplexovaní že má pocit že si nikoho nenájde keď sa rozídeme. Lebo načo by som bola s niekym kto mi skrátka nesedí, ale tak, teraz som v tejto pozícií ja... len som dúfala že sa niečo zmení.
Odpovedať
@nikolka1986 hmmm....to by bol dobry zamer...byt s babou len koli tomu, aby som niekoho mal a ked omna daka zakopne, tak tu prvu necham......aj to moze byt. tak radsej od neho ruky prec!!! ak niekoho lubim, nad chyby sa viem povzniest.
Odpovedať
@nikolka1986 prepáč ale pár otázok môžem? Ty s týmto človekom žiješ? Ako rozumiem, že ti môže dať partner najavo všeličo, ale že sa mu nezdáš dosť ženská? A on sa ti hnusí? O čom je Váš vzťah...?
Odpovedať
Nikolka ,ak mozem chod od neho cim skor :-) . Podla mna aj on sa snazi vycuvat , ale nevie ako a tak je maximalne protivny. Nechava to na teba ,aby on nevyzeral ako ta spina. Niekedy musime zatvorit vo vztahu stare dvere , aby sme mohli otvorit nove :-) .Nicoho sa neboj ,povedz mu Astala Vista a utekaj za krajsim zivotom ,je este vela toho , co ta caka ;-) Vela stastia :-) :-)
Odpovedať
ked chces chudnut (necitala som predosly prispevok) takc vzdy len kvoli sebe a nikomu inemu...ide o tom, ci chudnut vobec potrebujes a ci pratel nieje na vyziabliny...
Odpovedať
Profilova fotka
no zjavne nema chlapec vsetko pokope....btw, moj priatel nevyzaduje aby som schudla........iba mi v tom pomaha.....a nic v zlom ale uz davno nie som toho nazoru ze sak ma bude lubit taku aka som....nie nebude, pokial budem nadalej leniviet a vyzierat sa.....myslim si ze aj on ma svoje muchy ale mozno sa treba aj pozriet do zrkadla...ale 4 roky su dost dlha doba na to aby ste vychytali muchy....tak naco to predlzovat a tahat dalej
Odpovedať
Ahoj Nikol, podla mna sa na celu vec divas z ineho uhla pohladu, ako by sa mozno bolo vhodnejsie divat. Samozrejme ze priatel kazdej zeny chce aby schudla, ale ide o to ako to prezentuje a co pre to robi. Namiesto toho aby od teba vyzadoval, mal by ta ako spravny priatel motivovat. Mohol by ta prekvapit novymi bezeckymi teniskami, alebo pripravit na veceru nejake zdrave jedlo. Mohol by ti navrhnut ze budete cvicit spolocne. Proste co je to za cloveka ked vyzaduje a hovori na teba skarede veci? Teraz je to ze vyzaduje aby si schudla... a neskor bude aj ine veci vyzadovat? Alebo uz teraz zvykne vsetky veci vyzadovat? Pochvali ta niekedy za hocico? Motivuje ta v niecom? Podporuje ta? Snazi sa ti pomoct? Toto su podla mna tie veci ktore by si mala o nich popremyslat. Aby tento trend u neho nepokracoval aj po tom ako schudnes ale v inych veciach.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Fuuha..ten chlap hlada asi dokonalu krasu alias Andrea Plackova...a stavim sa potajme aj smiruje take stranky kde su take umele cicusky a potom je totalne zakomplexovany lebo okolo chodia normalne babenky...a ked aj sa nahodou objavi nejaka taka kraska, tak onho nezakopne lebo tie maju iny stadard :-D Dievca, aj ked budes super-extra upravena s novym ucesom, s novou postavou, taky clovek si vzdy nieco najde co bude vadit 8-( No chyba ti toto? Mat sebavedomie na bode mrazu??
Odpovedať
Profilova fotka
Pcheee len ho nechaj ist chudaka jedneho... Ja som si presla podobnym vztahom a furt som nebola dost krasna aby som si ho zasluzila... A vies co? Este tri roky po rozchode mi vypisoval a pytal sa ako sa mam a podobne hovadiny... Po rozchode som schudla ani som sa nesnazila.... Teraz mam muza pre ktoreho som krasna, ktory mi to povie kazdy jeden den!!! Teba caka tiez niekto kto si Ta naozaj zasluzi;)
Odpovedať
Profilova fotka
takému chlapovi by som priala prežiť pár dní, týždňov, mesiacov po boku dievčaťa, ktoré trpí PPP... Také peklo ste nezažili... Netvrdím, že ak sa baba o seba nestará a ešte jej to je nebodaj aj jedno, že je to OK.... Ale to zrejme nebude tvoj prípad... Správne poznamenali kočky vyššie, tomuto chlapovi nebude nikdy nič dobré, aj keby si bola dokonalosť sama... By ma strašne zaujímalo, ako vyzerá on.... Nestojí ti za trápenie, komplexy a nízke sebavedomie... za toto žiaden chlap nestojí... Hlavu hore! A ruky preč :D
Odpovedať
Dúfam, že už s ním nie si !!!! on je ako dokonalí ???? pošli sem fotku jeho a my mu tiež napíšeme, čo by sa dalo zlepšiť =o)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?