Ktoré svadobné šaty farba biele alebo šampan?

Profilova fotka
Idem sa vydavat prvý krat a by som potrebovala nazor ake farby svadobné šaty? Bud biele alebo šampan???
Odpovedať
Profilova fotka
kazdemu pristane nieco ine k pokozke, k vlasom. ani biela nie je len jedna. je uplne biela potom je nejaka off white atd .. dalej do kremovych. treba poskusat :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola presvedcena ze iba biele ale ako som zacala chodit po salonoch tak mi ucarovala sampan - Ivory.... Boli take ine ...luxusnejsie, glamour, serioznejsie....ale zakazdym som si vyskusala aj biele ale prisla som si taka gycova v nich...... Vseobecne bledym typom a blondinam ide viac biela a tmavovlasym ktore nie su bledule idu viac Ivory :-) Samozrejme je to o tvojom pocite, ktore budu tie osudove :-) Ja som si vybrala uplne 1 co som si 1x v zivote merala a vybrala by som si ich znova :-) Poronovias - model Octavia zo salonu Nicole v NR
Odpovedať
Profilova fotka
@pppetka5 inak mas pravdu asi si si skusala tie biele biele, ja som si prisla jak z polskeho trhu v takych :-D ale kazdemu pristane nieco ine
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka noooo presne ...vystihla si to :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez chcela biele, ale ked som vyskusala ivory hned som si tu farbu oblubila - Pronovias Benicarlo
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Ja som hlavne vyberala podla strihu a toho ako saty vyzeraju a az potom sa zameriavala na farbu. Este je dolezite, ci su saty z pozicovne alebo ich budes kupovat. Aby snehobiele saty, ktore si teraz vyberies, boli snehobiele aj o pol roka ;) Ja som velmi svetla tmavovlaska..v bielych satach posobi pokozka tmavsie v ivory trosku svetla plet splyva so satami, ale aj tak som sa rozhodla pre ivory a planujem sa trosku opalit dovtedy a aj make-up spravi spoje.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte ja sa budem vydavať tento rok... dlho som zhanala saty a tiez som skusala bele aj ivory no nakoniec som si kupila take ivory v hurbanove... aj ked na.fotke mozno vyzeraju bielo nie su ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?