Svadba. Zmení sa niečo po nej?

Profilova fotka
Ahojte, odvčera mi vŕta v hlave jedna vec a síce, myslíte si, že sa niečo svadbou zmení? Myslím tým, zmenu vo vzťahu, hlavne ak ste pred tým s partnerom už spolu žiliv jednej domácnosti, zmení niečo jeden papier? Hovorí sa, že svadba vzťah zabíja, myslíte si, že je to pravda ?
Odpovedať
tilly myslim, ze hlavne ak ste uz spolu zili v jednej domacnosti /uplne najlepsie vo svojej, bez rodicov/ vela sa toho nezmeni, asi az ked pridu deturence podla mna sa netreba uspokojit s tym, ze sme svoji a zostane to tak naveky, skor treba tomu druhemu davat kazdy den pocitit, ze ho/ju mam rad/a a potom by to malo ist same :-)
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako napisala emjee
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja s emjee suhlasim, podla mna je to len akasi formalita, ktora je vyvrcholenim vztahu.... samozrejme pozitivna formalita :-)
Odpovedať
hmmm, rozvedeni skeptici mi tvrdili, ze svdabou si pokazime nas pekny funkcny vztah. :-| Ale ja im neverim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
janka, presne preto mi to vŕta v hlave, ale nerozumiem tomu, prečo by sa malo niečo zmeniť, je to ako napísala michelle len formalita, vyvrcholenie vztahu...
Odpovedať
Pretoze si si ista, ze je Tvoj a Ty jeho. Po case to beries ako samozrejmost a prestanes si to vazit... Asi netreba ten vztah podcenovat, ale stale ho nejakym sposobom "zivit". Robit si navzajom male radosti, prekvapenia... Tiez sa trosku toho obavam. Lebo jedno je pisat o tom a druhe plnit to. Este je jedna mudra veticka ktora to vystihuje: Zeny si myslia, ze sa muz po svadbe zmeni a muzi si myslia, ze sa po svadbe nezmeni nic. A vraj opak je pravdou ;-)
Odpovedať
btw ja sa vydam za svojho prveho a jedineho, ked sme spolu zacali chodit bolo to krasne a obavala som sa, ze co ak nam to vydrzi len par tyzdnov, ani neviem ako, prebehlo 5 rokov a stale je to krasne, aj ked je to ine ako na zaciatku - myslim, ze mame na tom zasluhu obaja, pretoze si jeden druheho vazime, stale si hovorime a dokazujeme ako sa mame radi, navzajom si radime - neviem preco by sa to po svadbe malo zmenit, nam tento styl vyhovuje
Odpovedať
emjee, to je krásne... prvý a jediný... klobúk dole :-D dúfam, že aj posledný a až naveky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka, ja sa idem vydavat druhy krat a ked mi prve manzelstvo nevyslo, nemyslim si, ze manzelstvo ako take je blbost.... to urcite nie :-)
Odpovedať
gaja, tak to dufam aj ja :-D
Odpovedať
ale treba sa snazit
Odpovedať
Profilova fotka
my sa smejeme, ze po svadbe kupim take hodiny ako boli za komusov na vratniciach a ked bude odchadzat a prichadzat, ze bude stikat ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
michelle, drzim palceky, aby to bolo tentokrat navzdy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka, urcite bude, dakujem :-)
Odpovedať
sissik, niektoré firmy majú štikačky aj teraz... Dokonca v Piešťanoch je jedna zahraničná firma (nebudem menovať - dosť veľká firma) a tá to má :-D na troška modernejšej fáze ale v podstate to isté
Odpovedať
Profilova fotka
michelle aj ja drzim vsetkych osem palcekov :-D možno je to tým, že prestaneme ten vzťah živiť, ale my sme si istí sebou navzájom už teraz... asi chytám nejakú predsvadobnú depku, alebo čo, ale rozhodili ma reči rozvedených...
Odpovedať
Profilova fotka
tilly - na reci rozvedenych kasli - aj mojho draheho odhovarali od chodenia so mnou 2 rozvedeni chlapi, nastastie sa nenechal ovplyvnit gaja - ja som myslela tie stare, co musis rukou poriadne stlacit a dobre to buchne a zazuni a "stikacku" - pre neznalych papier, kde ste si orazali dochadzku na hodinach - si strcis do takeho dreveneho stojanu pri tych hodinach :-D a aj ked ste zobrati, tak je tu riziko, ze sa moze vztah skoncit tak isto, ako ked ten papier nemate- vsak ten papier zavazuje, ze budu 2 ludia donekonecna spolu? len pri papieri je rozchod komplikovanejsi v kazdom pripade musia obaja vzdy do vztahu davat, inak to nema sancu na dobry koniec (tym myslim to z rozpravok - a zili stastne kym nepomreli)
Odpovedať
Ja si myslím, že manželstvo je krásny záver spoločného chodenia :-) a neverím, že pokazí vzťah. Iba tým, ktorí majú ešte stále poriadne ružové okuliare, alebo si myslia, že vzťah ich partnera sa zmení k lepšiemu (ak v to dúfajú), atď. Takých je asi aj dosť. To, či manželstvo vydrží aj po rokoch je vo hviezdach, ale treba sa o to snažiť, nie? Emjee, my to s našimi vzťahmi máme nejaké podobné, aj my sme si prvými partnermi, ani my sme nemysleli, že je to na dlhšie a tiež sme už spolu skoro 5 rokov. Dobré! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Zmení sa? Áno konečne si založím rodinku a budeme sa snažiť mať krásne detičky...dochádzka do práce...bude z trošku ďalej...ale to sa snáď po "materskej" vyrieši :o)))
Odpovedať
Profilova fotka
laurajana, tak držím palce pri "výrobe" detičiek :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ten moj je pre mna prvy a jediny a verim tomu ze aj navdzy, no a ja som pre mojho teiz prva a jedina a tiez verime ze navzdy. Vzdy som snivala o "princovi" jednoducho ze raz ten s pravy predsa len pride a bude vo vsetkom prvy a jediny. No ze by sa sny plnili? :-) Sme stastni a tie ruzove okuliare sme uz davno dali dole.
Odpovedať
Profilova fotka
hmm celkom som zabudla napisat ci sa nieco zmeni no v nasom pripade urcite, napriklad budeme spolu byvat hoci docasne u jeho rodicov, uz nebudem musiet stale cestovat busom neskoro vecer domov, budem sa moct v klude ucit a nemysliet na to ze on je doma a je cca 20 km odomna, a tiez rano sa zobudim pri milovanom cloveku........................jednoducho take bezne veci necakam nic velke ale tesim sa na tie malickosti :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tilly mas pravdu, lasku treba neustae "zivit", toto som pochopla aj ja. aj ked toto urcite nebola pricina rozpadu mojho prveho manzelstva. vydavala som sa velmi mlada (19) a asi som ten vyber celkom neodhadla.... ale aj tak nelutujem, mam krasnu dcerku, ktoru by som nevymenila za nic. ta tvoja depka - asi je to normalna reakcia. je to vazny krok v zivote. ale neprikladala by som jej velky vyznam, ono to prejde.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tilly diky :o))))
Odpovedať
Profilova fotka
ja myslim, ze sa toho vela nezmeni. lubit sa budeme stale rovnako ak nie viac a vadit tak isto :o)) len nebudem mat problem s priezviskom konecne. :o)))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
No na Slovensku je 50% rozvodovost, ale je fakt, ze aspon teraz treba verit, ze nam to taketo skvele vydrzi cely zivot. Asi by sa ani jedna z nas nevydavala, keby neverila, ze to bude fungovat. Tilly, je lepsie byt na zaciatku trosku v obavach a potom sa nechat milo prekvapit, ako naopak.
Odpovedať
Profilova fotka
no, uvidíme ako to dopane, dúfam, že niekedy nebudeme zakladať stránku môjrozvod.sk :-D ale nie, ja tomu vzťahu verím, určite by som sa nevydávala keby nie, ale tak ma nahlodávali myšlienky, že čo ak...
Odpovedať
Profilova fotka
Tilly, myslim ze to robia aj tie Tvoje hormoniky! To Tvoje babatko co nosis pod srdieckom, ze?!!! Uvidis, vsetko to prejde a budes si to uzivat!!! Drzim palce!!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
asi to boli hormóny, alebo taký klasický strach :-D inak musím povedať, že sa niečo fakt zmenilo... neviem, či je to len dočasné, či to je len taká eufória, ale zdá sa mi, že sme si bližší, že sa viac ľúbime :-) bývame spolu vyše 3 rokov, riešili sme aj existenčné problémy, aj vážne hádky, ale teraz sme si tak nejak bližšie, neviem čím to je, neriešim to, teším sa z toho, som fakt šťastná :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?