Stresy ženícha zo života po svadbe

Profilova fotka
Sme sa s buducim manzelikom rozpravali... a mi prezradil, ze ma trosku stres, aky bude zivot po svadbe...kedze moji buduci svokrovci byvaju v byte... a chceli by sme do par rokov kupit pozemok a ine .. tak po svadbe budeme byvat u mojich rodicov....problem je len v tom ze ma caka este rok denneho studia a on bude zostavat cely tyzden sam u nasich.... a chudacik sa boji co a ako to bude.... ho stale posmelujem, ze to bude dobre ze sa nema bat....ale ake su vase skusenosti....:)
Odpovedať
Profilova fotka
@tinkatol ja mam opacny problem, ja budem byvat vo svokrinom dome tiez sa toho bojim a este tam prinesiem mojho psa (bytoveho) tak to bude nova skusenost do zivota pre mna aj pre nich :-S
Odpovedať
@tinkatol My budeme nuteni byvat u nas - s mojim otcom... tiez ma moj z toho nervy, chcel byvat niekde samostatne, ale uz vidi ze to nie je nateraz realne... hadam to zvladne. Myslim, ze nervy z niecoho su asi normalne, kazdy par ma nieco, co je pre neho neiste... realne az po svadbe uvidime ako vsetko pojde. Drzim palce :) @mata0410 u svokry - svojej - by som nechcela byvat ani za svet. Ale zase zalezi od konkretnej rodiny a situacie, u nas by to nastopro nebolo schodne. Ani byvanie s mojim otcom nie je idealne, ale rozhodne je to lepsie riesenie (aj ked menej tradicne).
Odpovedať
Profilova fotka
My sme v podobnej situácii, bývame u mojich rodičov už 1,5 roka, keby som vedela aký to môže mať na náš vzťah zlý dopad, tak sa ani nevydávam. No aby som ťa tak nestrašila, je to tým, že ani pred svadbou naši s manželom nemali ktovie aký dobrý vzťah, určite sú aj prípady keď svokrovci majú radi zaťa a vedia sa aj porozprávať aj si porozumieť. Odkedy sme začali pracovať na vlastnom bývaní, situácia sa upokojuje, už aby to bolo! Ty poznáš obe strany najlepšie a určite by si vedela zhodnotiť "kompatibilitu" pováh rodičov aj nastávajúceho.
Odpovedať
Profilova fotka
@tinkatol ja by som bola na jeho mieste tiez v strese a bala by som sa... neviem si to vobec predstavit. Nechcela by som uz byvat ani s vlastnymi rodicmi, nieto so svokrovcami, a este keby som mala u nich byvat bez manzela. Pre mna je to nemyslitelna situacia, radsej by som odlozila svadbu.
Odpovedať
ja som vydata iba chvilu, stresy som mala pred svadbou aj po nej este vacsie, co vam poviem, ako sa zacal tento rok moj manzel zo dna na den prisiel o pracu skrachovala firma, hned si nasiel novu pracu, ja chodim na dve skoly, byvame s mojou maminou vo velkom dome, rozdeleny na dve bytove jednotky, hore si robime my byvanie, on je momentalne v praci a ja sa doma ucim na skusky, pretoze chodim na dve skoly z dovodu, ze sa nemozem zamestnat, lebo na tych skolach si vyzadjuju urcitu prax, mam z toho nervy a to poriadne, moj manzel si ako tak zvyka, zaciname od piky uplnej nuly, prerabali sme si teraz cakame na nabytok, je mi no bolo aj lespie, ano mozem byt rada, ze ma pracu, ale ta bezmocnost, ze nemam ja pracu, ze som doma hoc sa staram o to, ale ten pocit to je hroza, mame tolko stresov, ja som zato, aby mlady pokial mozu nech byvaju sami, my si zvykame, ja som na urade on pracuje, chodim do skoly, ale ta bezmocnost cloveka desi, ubija to, pokial sa da nech byvaju sami a teraz si baby vezmite jednu vec, ked nasi stari rodicia byvali za starych cias spolu s rodicmi v jednej izbe spavali, bolo to vsetko o porozumeni, o tolerancii o znasanlivosti, ja viem je ina doba, ale ludia myslim, ze zili lepsie, riesili spolu starosti a spolu sa aj tesili zo zivota, ale vlastne je len vlastne my uz budeme mat pomaly zakladne veci, ale svoje je len svoje, uz nech mame dvere, dorobenu kuchynu a skrinu a ostatne je mi jedno, len nech aspon zacneme ako tak,
Odpovedať
Profilova fotka
diky baby... vidim ze to nebude med lizat ....ako ratala som s tym ..najviac sa bojim ze moji rodicia ho budu stale brat ako taku polovicnu navstevu ze mu nebudu hovorit aby cosi spravil a tak a potom bude zle... povodne sme mali ist na byt ale rodcia nam navrhli ze ci nechceme do casu zostat u nich...moc im dakujem bude to velka pomoc ale hlavne sme to spravili pre to ze sa nam rysuje behom roka dvoch pozemok....urcite to nebude na dlho kedze doma ziju este dvaja surodenci...a z toho mame obaja stres tiez.... uz teraz dakedy pocuvam hlupe narazky a tak....a tiez chceme co najskor babatko kedze vramci mojej buducej prace nebudem moct pracovat rok a znova sa hodit na matersku...... no takze tak... povodne toto bol jeho napad tak som rada ze sa zapajate... :) cita ako zeravy:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mata0410 ja mam to iste stym psom :D az nato ze moj drahy jej vonku urobil budu a veri ze po 7 rokov spavania v posteli bude ochotna spavat v budke s kamosom vlciakom :D
Odpovedať
Profilova fotka
@barbra6 ... :) ach ti nasi chlapi su dakedy tak zlato naivni... 8-)
Odpovedať
je pravdou že chlapi su niekedy vačšie padavky ako my ženy
Odpovedať
tinkatol, a preco bude manzelik cely tyzden s vasimi ? ved nechodi do prace ?
Odpovedať
Profilova fotka
vidim, ze to nemam len ja takyto problem... :) ja byvam u buducich svokrovcov...akoze nic nemozem zle povedat...vsetko je super, viac menej sa do man nestaraju....ale nechcu psa... :( a moja laska musi ostat doma v posteli sama...to mi chyba asi najviac...ale sak hadam ich nalomim casom... :D drzme si palce...zvladneme to...na vsetko treba cas... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ikissedagirl ... snad uz vtedy bude mat pracu, len teraz je student... len tam nebudem ja, lebo studujem denne VS...este rok... a vies ako to chodi.... doteraz bol u nas vzdy na navsteve sem tam prespal a zrazu bude sucast nasej rodiny... bude ich vidiet viacej nez mna..boji sa toho, ze mu nepovedia co spravit, ze cosi zabudne pokazi a ze bude na neho zle a ako sa bude obhajovat...stresy z novej prace rodiny....a tak...ale verim ze mozno na zaciatok to bude bolave ale snad to bude casom ok ked si navyknu na urcity chod v domacnosti:)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My tiez planujeme po svadbe byvat u nas ale ako tak citam, tak svadbu asi odlozime a bude az po skole. A to teda maju moji rodicia s priatelom celkom v pohode vztah. A Po svadbe chceme ist do zahranicia, pozemok mame uz kupeny, ale chceme ist radsej zarobit n par rokov ako si brat pozicku na cely zivot.
Odpovedať
no ja na jeho mieste ostanem ten rok doma a ty by si chodila ku nim na víkend, a potom- po škole sa presťahujem ku tebe. alebo si to zbytočne nekomplikujte a odložte svadbu o rok. je s tým dosť starostí ak sa máte obaja učiť na štátnice. budete z toho zbytočne nervózni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?