Po svadbe sa manžel zmenil. Ako ďalej?

Profilova fotka
Potrebujem poradit. Viac ako pred mesiacom som sa vidala. Velmi ho lubim ale mám taky povit že on mna už ani nie. Už ani slovíčko Lubim ta nepočujem od neho predtým to bolo normálne. Po svadbe ako keby ho zatalo. Neni taký menžel ako by som si predstavovala. Ja sa snažím ako len viem, aby bol spokojný. No ja som neštastná. Začínam uvažovat či som dobre spravila. Viem chodí z práce unavený to viem pochopit, ale ostatné dni nič. Ani manželské povinnosti si neplní a ako keby ho to ani netrápilo, len ked mu to poviem. Predtým to bolo normálne. ja už som z toho psychycky zničená. Stále mu dohováram. Vždy len ja o tom začnem rozprávat. Len mi pripadá jedným uchom dnu a druhým von. Začína ho dost zaujímat PC, a toho sa bvojím, lebo kvoli tomu som sa s bývalým rozyšla a on o tom vie. Či mu niekto dáva rozumi alebo ja neviem. Bojím sa íst s ním aj do zahraničia kde vybavil obidvom robotu spoločnu. Či ho ta svadba zabila alebo čo. Skoro pol roka sa pripravovala. Ako to mám riešit. Bolo by to smiešne hned rozvodom. ;-(
Odpovedať
tak to je zaujimave... neviem, co ti poradit, skutocne. vidim, ze rozpravat sa chces len ty, no na to treba oboch. a nevadi mu nieco? nebyvate nahodou u niekoho? mozno to mu vadi... a kolko ste spolu chodili predtym? mozno si v zavale priprav nespozorovala, ze sa meni uz skor..
Odpovedať
Ahoj skus ho zobrat niekam do restauracie alebo na nejake prijemne miesto a tak sa popri inej debate zmienit o tom, co Ta trapi... Mozno si len velmi pripustas niektore veci, mozno sa naozaj trochu zmenil a ma pocit, ze ked si uz jeho manzelka, nemusi Ti naklonnost prejavovat tak ako doteraz.. A tiez mu povedz o svojich pocitoch, o svojom strachu a tak. Drzim palce!!!!
Odpovedať
kafetalerka ufff, tak toto nemas moc vesele mesiac po svadbe, skusala si s nim hovorit? ako sa k tomu postavil?
Odpovedať
Ahoj kafetalerkaz, hlavne sa s nim skus porozpravat, nie nasilu, ale niekde v prijemnom prostredi len tak nahod debatu o tom, co ta trapi. Mozno trapi nieco aj jeho, a preto je taky. Chlapi sa niekedy uzavru doseba a prestanu komunikovat, niekedy maju len take hlupe obdobie.Urcite je komunikacia vo vztahu velmi dolezita. Drzim ti palce!
Odpovedať
Spytaj sa ho, preco sa s Tebou ozenil a co vlastne caka od manzelstva, mozno ste sa mali mali o tom porozpravat skor, asi mate obidvaja ine predstavy o manzelstve. Komunikacia je to najdolezitejsie, mozno mate uz taku skoru krizu, aj to sa stava. Skus sa pozret, ako zili jeho rodicia, ak mu staci pocitac a aka taka istota, tak nic moc teda s chalanom, treba ho prevetrat, ci naozaj za nieco stoji.
Odpovedať
Profilova fotka
na začiatku bol perfektný, sme u našich tak je na mna aj daný tlak. Povedal že sa aj chce somnou rozprávat ale sa bojí. Popritom sa nemá čoho. Ja mu všetko poviem. On mi pripadá ako malé dieta ktoré nevedomky niečo spravý a potom sa bojí o tom hovorit a drží to v sebe a mna može porazit.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem všetkým za názory a rady.
Odpovedať
drzim ti palce aby nejaky rozhovor alebo to vycestovanie do zahranicia pomohlo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?