Po svadbe bábätko

Profilova fotka
Ahojte nevesty, z toho co som vyfiltrovala v starsich temach sudim, ze tu podobna tema nie je. Takze, ktore planujete hned po svadbe babo? vedome sa na to pripravujete? ak ano, ako?:) Viem, ze sa to viac hodi do fora modreho konika, ale viac ma zaujimaju reakcie tych, ktore este babo nemaju a ani sa on dlhodobo nesnazia :)
Profilova fotka
ahoj. No my planujeme. Uz sa neviem dockat. Najprv sme mysleli ze zacneme mozno uz mesiac dva pred svadbou ale kedze sa chcem na svadbe poriadne zabavit a mozno si aj co to vypit, pockame az na tu svadbu. Trosku mam obavy ci sa nam to hned podari ale treba dufat :D Vy kedy mate svadbu?
Profilova fotka
tiež plánujeme po svadbe :)
Profilova fotka
Ahojte dievcata, @janulka, my to mame 16.6, tiez sa neviem naozaj neviem dockat, ja nepijem vobec alkoholicke napoje, cakame skor pre ten pocit, aby bolo vsetko tak "knizne" babatko po svadbe:) ale uz mi z toho niekedy hrabe, dufam, ze sa podari:) @janinka,janula aj sa nejak specialne pripravujete, ja som to ponala asi prilis, ze vsetko musi byt tip top, vkuse hladam co je najlepsie jest, aky mat zivotny styl, pri tom sama od seba sa stravujem relativne zdravo,prevaha ovocia a zeleniny, cvicim,beham,nefajcim,nepijem, ale mam obavu, ze este nieco mozem spravit,aby som pripravila 101% prostredie pre babatko:) Vas kedy caka den "D"?:)
Profilova fotka
ahojte baby, aj my plánujeme hneď po svadbe :)
Profilova fotka
My by sme chceli po svadbe, ale pracujeme už teraz. Nechávame tomu voľný priebeh :-).
Ahojte, my by sme chceli babo asi tak rok po svadbe... treba sa najprv zabyvat, upratat si pracovny zivot a potom v klude plodit.... :)
Profilova fotka
@venad Presne ako my dvaja :) Tiez planujeme babo az nejaky ten rok po svadbe. Minuly rok sme kupili domcek, tak teraz idu financie tam a ked sa zabyvame, tak moze prist aj junior ;-)
Profilova fotka
Ahojte, my tiež plánujeme bábätko hneď po svadbe. Vek už na to máme, bývať máme tiež kde. Takže uvidíme ako sa to vyvŕbi.
ahojte, my sme plánovali bábo ešte pred svadbou, ale podarilo sa nám "zamiešať" zhruba 3 mesiace po svadbe....no a očakávaný prírastok k nám príde v auguste. a či sme sa na to nejako pripravovali? skôr iba ja...vzdala som sa kávy a začala brať kyselinu listovú. a to podstatné na príprave na bábo tu už snád nemusím rozpisovať :-D :-D :-D Na našu Lenku lienku sa už moc tešíme x-) Moje skúsenosti: ked sme bábo vedome plánovali, tak sa nám nedarilo. a prišlo, ked sme ho ozaj nečakali...a ked sa nedarilo, tak stále som myslela na to, prečo sa nedarí, hladala som chyby, psychiku som mala z toho úplne v prdeli. No ale po čase som zistila, že je aj dobre, že sa nám pošťastilo až po svadbe, lebo moje tehotenstvo sprevádzali zo začiatku komplikácie a neviem neviem, ako by to bolo celé dopadlo, keby som už bola na svadbe tehotná. lebo naša svadba bol hotový tanečný masaker :-) a predsa aj tie stresy pred svadbou neboli bohviečo... Ale tebe želám , a aj všetkým ostatným plánujúcim nevestičkám a budúcim mamičkám, aby sa vám zadarilo a splnili sa sny o malom uzlíku šťastia, a aby ste potom tehotenstvo dotiahli do úspešného konca ;-)
Profilova fotka
ahojte, aj ja sa k vám pridávam....tiez chceme po svadbe na tom pracovat, velmi sa na to tesíme.... mozno zamiesame na svadobnej ceste :-)
Profilova fotka
http://www.mojasvadba.sk/forum/tema/k...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?