Chodí sa na druhý deň po svadbe s rodičmi na obed?

obed po svadbe
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite ano.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som to nechcela, keďže som sa chcela po svadbe poriadne vyspať a nie zase skoro vstávať, ale na poslednom stretnutí s oboma rodičmi padla aj táto téma, a svokra hneď, že na druhý deň po svadbe pôjdeme do kultúrky (keďže tam máme svadbu) a dáme spoločný obed....a viem si predstaviť potom to upratovanie a odovzdávanie sály ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
U nás na obed idú po svadbe skoro všetci pozvaní hostia, ktorý sú z okolia, že im nerobí problém dostaviť sa na obed aj po svadbe.
Odpovedať
u nas sa to vola popravky a zvycajne kazda strana rodiny ma svoje popravky. je to stretnutie u rodicov a pride cela rodina a zase sa len pije a prejeda :) uz sa neviem dockat :)
Odpovedať
my nie, my si dame na klucku hotelovej izby NERUSIT, svadobna noc!!! a majte nas radi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neboli sme, možno kedysi sa to považovalo za "povinnosť" ale teraz sa už svadby robia inak
Odpovedať
Profilova fotka
ano
Odpovedať
Profilova fotka
Akože, my to budeme mať v jednom penzione, kde sa bude aj spinkať :-) ráno sa zobudíme a čo zostane zo svadby, nech si dajú na obed :-D tí čo sa prebudia :-D ako hovoríte dievčatá, veď sa chceme vyspať :)
Odpovedať
ja by som sa tiez rada dospala, ale kedze budeme mat hosti ubytovanych na hoteli kde bude svadba, tak sa asi dostavime na obed a rozlucit sa, vyprevadit a zjavne aj upratat salu-ak bude treba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my teda urcite nepojdeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás to bude tak, že rodinný príslušníci budú mať ubytovanie v kastieli, kde sa bude konať svadba, takže podľa toho ako vstaneme, tak sa naraňajkujeme, prípadne hneď naobedujeme :-) každý podľa uváženia. Nikdy som o takejto tradícii nepočula a som rada, že to od nás ani nikto nevyžaduje. Baby veď sa poriadne vyspite a neriešte po svadbe takéto hlúposti 8-)
Odpovedať
no my sme v nedeľu doobeda odprevádzali hostí z hotela, porozdávali výslužky, manželových rodičov sme ešte pozvali ku nám na chalupu na popravky, ale nechceli, lebo cestovali späť do Bratislavy a argumentovali dlhou cestou. Tak sme si dali popravky len s mojimi rodičmi a blízkou rodinou na záhrade, popíjali vínko, kecali, dojedli pečené prasiatku a bolo to veľmi milé popoludnie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?