Ako veľmi vplýva rodina na život po svadbe?

ahojte, vy skusenesi ... viete povedat do coho este moze rodina kecat potom co sa zalubeny par vezme? viem, ze to zavisi hlavne na pare ako si nechaju do veci skakat ..ale ked jeden je zvyknuty a poslucha na slovo svoju rodinu aj ked vie, ze ich riesenie nie je spravne a navyse ide proti mladym .... a druha situacia, ma to zmysel brat sak, sa mladi nejak dohodnu a ked pride na lamanie chleba ,tak jeden z partnerov nespravi to, na com sa dohodli ale to co ocakava jeho/jej rodina ...asi sa to bude casom zhorsovat?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj no podla mojich skusenosti vzdy bude taka rodina kecat do vasho vztahu, a je jedno ci v dobrom alebo v zlom. Zalezi ako sa k tomu postavi tvoj partner a ako to tebe vadi. Uprimne nie je moc dobre ak da viac na rodinu ako na teba, ved by ste mali stat jeden pri druhom. Ale rataj stym, ze po svadbe sa take veci nezvyknu menit, skor sa zhorsia. Treba si povedat aj pred rodinou a aspon zistis na aku stranu sa postavi... skor ako sa vezmete a bude neskoro... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aknel128 takže aj keď nepíšeš konkrétnejšie, myslím, že tým, kto dáva viac na rodinu je tvoj priateľ :-) bohužiaľ je to zlé, ak sa doteraz nenaučil, že vy dvaja, respektíve ty a tvoj názor je dôležitejší ako to, čo povie rodina, po svadbe to bude ešte horšie.....musíš sa s ním o tom porozprávať a spýtať sa ho či si je vedomý koho si berie za manželku, či teba alebo svoju mamu, ak si to nevyjasníte pred svadbou, po svadbe sa to už nebude dať......keďže jeho rodina si už zvykla, že keď niečo chce stačí to povedať a tvoj priateľ sa roztrhá aby to urobil, bohužiaľ aj na úkor teba :-| pravdu povediac, keď si toto nevyjasníte, budeš vo vzťahu len trpieť a keď prídu deti, bude to ešte horšie, lebo ti budú kafrať aj do výchovy a do domácnosti, okrem iného...
Odpovedať
dakujem vam babky-zabky za nazor, hej tiez si to myslim ... no uvidime, bude to rychlokurz asertivity ... za 4roky sa to stalo 2x a to sa stihol prestahovat za mnou do ineho mesta ... a domov ho to netaha, ked tak len za starymi kamosmi (kt. maju rodiny ..takze to uz tiez neni ako kedysi) ..sak to poznate ;) neviem co by som mala povedat jeho mame, ked sa s nim na niecom dohodnem, tak to ma platit a je jedno co si mysli jeho mama, teta .. co by bolo im vyhodnejsie, ked sa da, tak im nemam problem vyhoviet ale odtial potial. No do svadby to mame za par ... drzte palce!
Odpovedať
Vsetko sme si pekne vyjasnili, bol to narocny vikend ale uz sa s drahym uplne chapeme a sme zalaskovanejsi este viac ako doteraz ... :) a hlavne sme sa porozpravali o tom ako to v buducnosti s nami bude ..ked on bude mat iny nazor ako ja (co nebol ani doteraz problem) ... ale ked bude xcet na nas / nase deti hodit hocikto nieco co tak nie je - nejake sracky, tak to tak veru nenecham; ani sebe ani nam ako rodine. Inac, neverili by ste, ako nas teraz velice svokra informuje co vybavila.... (nikto nemusi nic riesit, este aj dopravu sme vydumali tak, ze sa pomestia vsetci autami, akurat oblecko co si na seba daju si riesia sami). No comment. Podstatni sme my dvaja, oni nech si ziju svoj zivot. Drahy chape, ze co sa malo udiat nebolo spravne ..aj ked sam riesenie nevidel .. videla som ho ja a spravila som "korekciu" a hned bolo vyrobenom probleme ..a verim, ze taketo veci uz tak skoro nebudeme riesit. Po tejto skusenosti som si uvedomila ake dolezite mat dobre zazemie, a ja ho mam veru skvele! Nex sa nam vam vsetkym plnia sny, aby sme si mohli vysnivat dalsie & dalsie & dalsie! a nezabudnime ich aj naplnit!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?