Ako usadiť hostí, aby sa zabávali?

Chcela by som vedieť, ako to riešite s usádzaním hostí. Teda to že to bude podelené na moju a jeho rodinu viem, ale ako to urobiť hlavne s mladými a priateľmi. Každa kamarátka, je z inej oblasti. Dve sú kolegyne, jedna bývala kolegyňa, dve kamarátky sú bývale spolužiačky a ďalšie dve sú vydaté s dieťaťom. Potom sú tam mladé seternice a bratranci, ktorých skoro vôbec nestretávam a ani neviem aké sú povahy, nooo ale.... to je iná téma :-) Z jeho rodiny tam budú, tiež nejakí mladí, no a ako to dať, skoro nikto, hlavne čo sa týka mojich hostí sa nepozná :-/
Odpovedať
@jarkac23 ahoj, my sme boli kamarátom na svadbe, kde okrem ženícha a nevesty sme poznali len ženíchovu sestru a rodičov a ešte asi troch ľudí. Vôbec sme s nimi nesedeli a ani to nevadilo. Boli sme pri stole s ďalšími mladými pármi a bolo super. Daj mladých k sebe, tých čo majú deti tiež k sebe a každý sa zabaví :)
Odpovedať
@lucy_ms asi to tak spravím, ja le také malé obavy :-)
Odpovedať
a je nejaky poriadok, ako usadzat hosti? teda viem, ze mladi a rodicia za hlavnym stolom.. ale kto nasleduje? stari rodicia, alebo krstni? kam svedkovia? :) teda nasa strana problem nema, nech ich usadim ako chcem, ale jeho strana zvykne na poslednu chvilu nieco zahlasit, tak nech som pripravena :)
Odpovedať
mladi k sebe a stari k sebe to je hadam jasne.. dalej my sme rozsadzovali aj podla jazykovych schopnosti kedze sme mali celkom dost cudizncov a tiez mentalnom nastaveni, tak aby sa ludia mali o com porozpravat, potom ti co maju deti boli tiez zgrupeni a teda deti od 4 vyssie sedeli vsetci spolu pri jednom stole. Co sa tyka hlavneho stolu, usadzaju sa iba novomanzelia a ich rodicia. Pokial tam chcete mat aj inych ludi, tak max babky a krstnych rodicov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
aj ja mám problém ako usadiť hostí . musí byť podmienka že najskôr stary rodicia, krstny a az potom surodenci ci ako ?som zufala...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ponechali rodinu pri sebe, vratane mladych, cize sesterky s priatelmi a pod. Predsalen v rodine si maju co to povedat. No a kamarati tak aby sa poznali. Tehotnu sme dali k paru s dietatom nech si pokecaju. A dalsi par s dietatom sme usadili trochu dalej, aby sa decka neblaznili a mohli sa vklude najest deti aj dospeli..... Obaja rodicia to ocenili, na parkete sa potom s deckami vyplaznili. Ostatnych ak nemaju nic spolocne usadit cisto intuitivne. Ako si myslis ze by si mohli sadnut ako osoby. Sak ked pri sebe budu sediet, tak sa pripadne aj zoznamia a pokecaju.
Odpovedať
@jarkac23 my davame snubencovu rodinu spolu, moju rodinu spolu ale bude aj stol pre mladych, kde budu nasi kamosi a takisto mladi ludia z oboch rodin, lebo viem, ze aj tak by sa nezabavili, keby sme ich nechali medzi rodicmi.
Odpovedať
Ďakujem, ale problém je dávno vyriešený. Svadbu sme mali úžasnu :-) @cervenaruza123
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?