Závisť rodiny po svadbe

Profilova fotka
Zdravím, ale musím to povedať nahlas, máme už styri mesiace po svadbe a doteraz ma neprestali prekvapovať určití členovia mojej rodiny, ich závisť a klebety, ktoré vytvárajú, že niekedy mi zostáva až rozum stáť. To že závidia aj nos medyi očami, ale za čo, že poctivo pracujem a všetko som si platila sama.... no hrôza a to je sestra mojej mamy s manželom nevlastnou dcérou s frajerom... to by nečakal človek od rodiny
Odpovedať
ľudia dokážu závidieť fakt že všetko, ešte aj choroby. opýtaj sa ich či im bolo na tvojej svadbe tak zle že si vymýšlajú kade čo, lebo ty si ten pocit na svadbe nemala. a že ak niečo závidia, je to ich problém, za ich neschopnosť nemôžeš. narovinu im to povedz a aj s dodatkom že si neželáš ešte raz začuj klebety a ohovárania, lebo potom spustíš ty a to ešte nevideli. nedaj sa, stopni to ešte v začiatkoch.
Odpovedať
Zuzulka, nevsimaj si ich klebety a nesustreduj sa na ich reci - to je hlavne. Im totiz o to ide, aby si sa kvoli im reciam trapila a takto si vynucuju si pozornost. Ja som dokonca mala 'istych' clenov 'rodiny', ktori pre podobny pripad,ako mas ty, neprisli na svadbu (mali iste vyhovorky). Ci im to povies alebo nie, ked su raz taki , ty ich nezmenis. Ich to mozno casom aj prejde. Ja viem,ze ti to lezie na nervy - skus sa nad tym povzniest a uzivaj si zivot naplno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?