Vitamíny na zdravé vlasy a nechty

baby poradte ktore vitaminy alebo vyzivove doplnky sa vam najviac osvedcili.Mam strasne krehke nechty a su take ciarkovane po ploche.Vlasy mi dost padaju.Preco aj nie,ved aj tak ich mam malo ]-( .Su jemne,bez objemu no hroza.Viem ze tych vitaminov je vela a neviem sa roznodnut.Poradte ;-)
Odpovedať
odporúčam kúpiť tablety zinku a vápnika normálne v lekárni, prípadne tablety REVALID (upozorňujem, že ide o dlhodobé kúry, takže po týždni ani dvoch sa stav nezlepší v žiadnom prípade, sestra užívala Revalid 3 mesiace - výsledok bol super, hlavne čo sa vlasov týka) + doplň si stravu o potraviny ako strukoviny, morčacie prsia, ovsené vločky, špenát, mrkva, brokolica, vlašské orechy, strukoviny (tie všetky obsahujú veľa zinku aj vápnika) prípadne doplň železo - napríklad pravidelne piť Korytnicu, jesť fazuľové struky, všetky možné zelené šaláty ;-)
Odpovedať
@cathy83 dakujem,presne na ten revalid som myslela.Len je zaujimave,ze niektore pripravky stoja aj vyse 20euro a niektore len 5 :-|
Odpovedať
@nanika09 co sa tyka vlasov, ja mam velmi dobre skusenosti s bioscalinom - serum, sampon + tabletky. urcite odporucam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nanika09 ahoj ja som zacala uzivat biologicky aktivny jod s tekvcovym olejom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
mne pomohlo: rybi olej (kapsule),b-komplex, zinok...beriem to dlhodobo a po hlave mam uz kopu novych vlaskov a aj nechty su krasne :-) ps: stres je najvacsi nepriatel v tomto pripade.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja užívam Viaderm - žltá krabička, z ostatných mi je zle
Odpovedať
ahoj, mne na nechty svojho času veľmi pomohla kombinácia MSM (mala som od Kompavy) a Biosil Plus (už ho zase majú v lekárňach). Hlavne ten Biosil je tuším dosťporovnateľný s Revalidom, či Revitalonom, ale o dosť lacnejší. Na vlasy nedám dopustiť na Aminexil od L´Oreal Professionel, drahý, ale vždy zabral.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?